- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Keşke borç olarak istiyoruz diye belirtse imişsin... Biz de eve girdiğimiz ilk ay sıkıştık hem peşinat hem taksit aynı aya geldi bir babamın aklına geldi dardaysanız yardım edeyim diye, ben de borç olarak alıyorum deyip aldım. Kaynanama eşim çıtlatmış biraz sıkışacağız ilk bikaç ay varsa elinizde borç verin diye kaynanam altın bileziğim var gramı yazılı vereyim sonra bana yine bilezik yaptırır verirsiniz demiş
abime kaynatama araba aldıklarında hayırlı olsun diye para vermiştik biz ev aldık Abim bırak para vermeyi hayırlı olsun bile demedi 
Kaynatamsa siz ev alın ben peşinat olarak arabamı satar veririm diyen adam bırak arabayı satmayı kaça aldınız diye bile sormadı laf lafı açmasın diye
Ayy ne dolmuşum böyle
Sonuç olarak aman ne üzüyorsun kendini boşver ya geçici bu günler madem hiç kafanı takma, yarın bir gün siz toparlayınca hepsi üşüşür aman başınıza siz çift maaşsınız diye emin ol

Kaynatamsa siz ev alın ben peşinat olarak arabamı satar veririm diyen adam bırak arabayı satmayı kaça aldınız diye bile sormadı laf lafı açmasın diye

Ayy ne dolmuşum böyle

Sonuç olarak aman ne üzüyorsun kendini boşver ya geçici bu günler madem hiç kafanı takma, yarın bir gün siz toparlayınca hepsi üşüşür aman başınıza siz çift maaşsınız diye emin ol