Sınav ve ilişki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berlin Hanim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
245
576
18
Selam kızlar. 5 senelik bir ilişkim var. Ani cikişlarimiz vardır anlik sinirle bitti gitti deriz ama hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz. Öyle büyük problemlerimiz yok ama benim önümde hazırlanmam gereken önemli bir sınavım var. İliskim odaklanmami engelliyor (Bu biraz benden kaynakli cunku en kucuk şeye takilip o mevzu üzerinde mesai harcayabiliyorum, kafami dagitmam zaman alıyor. Her konuda boyleyim). Normal zamanda olsam konusunu bile açmam ama sinavim çok önemli. Hiçbir şey dikkatimi dagitsin istemiyorum. Bazen biraz uzaklassam mi diyorum sonra da bu bencillik gibi geliyor. Bilemiyorum ne yapmaliyim

Erkek arkadaşınız sınavınızın olduğunu bilip ona göre davranmalı diye düşünüyorum.

Diğer yandan ayrıl barış ilişkiler bana laçka geliyor. Ciddiyetten uzak ve sorunlu gibi...

Sınavınıza odaklanmayı istiyorsanız ara verebilirsiniz. Zaten hiç yapmadığınız şey değil.

Son düzenleme:
Bazen biraz uzaklassam mi diyorum sonra da bu bencillik gibi geliyor. Bilemiyorum ne yapmaliyim
Bence bunu bencillik olarak düşünmeyin. Her ilişkide karşılıklı fedakarlıklar yapılır, bir dönem gelir siz de onun yoğun bir dönemini tolere edersiniz... Hayat ortaklığı böyle bişey zaten

Bence bunu bencillik olarak düşünmeyin. Her ilişkide karşılıklı fedakarlıklar yapılır, bir dönem gelir siz de onun yoğun bir dönemini tolere edersiniz... Hayat ortaklığı böyle bişey zaten
Haklisiniz. Bu guzel yorum icin teşekkür ederim

KPSS gibi uzun soluklu bir sınav mı yoksa ALES gibi birkaç haftalık mı?

E ayrıldın, geri neden baristin ki?
Seni geriye çeken bir adama neden gençliğini veriyorsun?
Valla ilk üye olduğunda güzel bir hayat yaşamak isteyen güçlü bir kız sanmıştım. Sonra yok elalem şöyle der, yok toksik ilişkim canım benim falan filan,düşüncelerim çok degisti

Sürekli ayrıl barış veya kavgalı ilişki normal zamanda bile tolsikken sınav dönemini düşünemiyorum.
Bu biraz benden kaynakli cunku en kucuk şeye takilip o mevzu üzerinde mesai harcayabiliyorum,
kendi huyunu az çok biliyorsun, e önemli bir sınav büyük ihtimalle sevgilinizi karşınıza alın konuşun ya ekstra anlayışlı olsun yada yol ver. ama biraz kendinide törpüle ufak şeylere takılmak ta normal değil sınava 2 3 ay gibi bir süre varsa bir psikoloğa görün en azından süreci nasıl yöneteceğini öğrenirsin.

5 senelik ilişkin varsa sevgilinden anlayış bekleyebilirsin.Yinede adamı ihmal etme.Gunde 1 saatte olsa görüş.

İliskinizle sınavı birlikte yönetmelisiniz.
Sevgilinizi çıkarsanız hayatınızda, annenizle iliskinize takilirsiniz, onu cikarsaniz üst kattan gelen sese takilirsiniz......
Yarın cakismak istemeyene takılmak için mesele çok.
Ben evli çocuklu 37 yaşında o önemli sınavı kazandım 5. Girişimde. Her sene birşey çıkıyor önemli olan tek hedefe odaklanirken yanındaki ilişkileri de yürütecek psikolojiye sahip olmak.

Gelgitli ilişki yaşayacağıma hiç yaşamamayı tercih ederim. Ben gelgitleri severim derseniz de arkadaşınız KPSS kampına gireceğinizi bilsin. Sizi bu süreçte desteklemezse zaten ne mal olduğunu görmüş olursunuz.

Bunun normali bir taraf gerçekten mantıklı bir konuda yoğunsa diğer tarafın anlayış göstermesi ve desteklemesidir. Biz de bu şekilde iki tarafında yoğun olduğu bir döneme girmek üzereyiz. Ayrılık bir kenara beraber çalışma yapabileceğimiz zaman dilimleri belirliyoruz. Ama zaten sizin ilişkiniz oldukça laçka ve sürüncemede. İte kaka yürümeyeceğine göre ayrılın bari

5 yıllık ilişkide bir şeyler oturmuş olmalıdır. Sınavınız varsa ve sevgiliniz bunun ne kadar önemli olduğunu biliyorsa gerekli hassasiyeti gösterecektir. Ama siz bunu sorguladığınıza göre adamda böyle bir hassasiyet yok.

Neden bencillik olsun elbette sınavınız daha önemli. Sevgili dediğiniz şahıs bugün var yarın yok aynı şey evlilik içinde geçerli. Eğer sevgiliniz sınavınıza odaklanmaya engel oluyorsa ilişkinizi bitirirsiniz

Berlin hanim herseyi bilip , yorum yapan size ayrılın! Diye öğüt ben mi vereyim kendi kendinize yazar mısınız
Buradaki üyeliğim henüz yeni sayılır. Uzun zaman olmadı. Denk geldikçe konu açan hanımlara yorum yazdım ben de sizler gibi. Mantık çerçevesinde, yapıcı, elestireceksem bile kırmadan. Sadece bir kişiyle münakasaya girdim,ki onda da benim konum bile değildi ama karşıdaki kişi tamamen haksizdi zaten benim gibi birçok kişi de tartıştı o kişi ile. Onun haricinde hiç absürt bir yorumda bulunmadim ya da burada hiç absurt bir konu açmadım. Ama o kadar tuhaf yorumlara maruz kalıyorum birkaç kişi tarafından. Bunlardan biri de şuan sizin yorumunuz. Gerçekten anlamiyorum. Burada bir konu açtım birkaç fikir alırım diye, gelmişsiniz 'her şeyi biliyorsun ya bize mi soruyorsun' minvalinde yorum yapıyorsunuz. Bunu yapmak sizi rahatlattı mi ya da amacımız ne anlamıyorum. Ki siz bildiğim bir üye bile değilsiniz. Yardımcı olmak için konu ile ilgili gelip yazarsanız yazin ya da yazmak istemiyorsanız okuyup geçin ya da hiç olmadı beni görmezden gelin engelleyin. Neden gelip konu dışı bir şey yaziyorsunuz, sorun ne? Benim şu zamana kadar yaptığım hangi yorum sizi rahatsız etti de bunu yazma ihtiyacı duydunuz? Buradan bir arkadaş geçen gün ne derdim varsa kendim cozmeye çalışıyorum mümkün olduğunca buraya yazmamaya calisiyorum demişti,hak verdim şuan. Herkes yardımcı olsa da araya troller de karışıyor ve can sıkıyorlar.

Şu zamana kadar vaktini ayırıp yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Buradaki her yorum değerliydi.
Mune hanim rica etsem konuyu yorumlara kapatabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…