- 27 Temmuz 2023
- 245
- 576
- 18
- Konu Sahibi Berlin Hanim
-
Bence bunu bencillik olarak düşünmeyin. Her ilişkide karşılıklı fedakarlıklar yapılır, bir dönem gelir siz de onun yoğun bir dönemini tolere edersiniz... Hayat ortaklığı böyle bişey zatenBazen biraz uzaklassam mi diyorum sonra da bu bencillik gibi geliyor. Bilemiyorum ne yapmaliyim
Haklisiniz. Bu guzel yorum icin teşekkür ederimBence bunu bencillik olarak düşünmeyin. Her ilişkide karşılıklı fedakarlıklar yapılır, bir dönem gelir siz de onun yoğun bir dönemini tolere edersiniz... Hayat ortaklığı böyle bişey zaten
Kpss........KPSS gibi uzun soluklu bir sınav mı yoksa ALES gibi birkaç haftalık mı?
Anlamadim. Her şeyi bildiğimi mi iddia ettim ben ve ne zaman?Berlin hanim herseyi bilip , yorum yapan size ayrılın! Diye öğüt ben mi vereyim kendi kendinize yazar mısınız
kendi huyunu az çok biliyorsun, e önemli bir sınav büyük ihtimalle sevgilinizi karşınıza alın konuşun ya ekstra anlayışlı olsun yada yol ver. ama biraz kendinide törpüle ufak şeylere takılmak ta normal değil sınava 2 3 ay gibi bir süre varsa bir psikoloğa görün en azından süreci nasıl yöneteceğini öğrenirsin.Bu biraz benden kaynakli cunku en kucuk şeye takilip o mevzu üzerinde mesai harcayabiliyorum,
5 senelik ilişkin varsa sevgilinden anlayış bekleyebilirsin.Yinede adamı ihmal etme.Gunde 1 saatte olsa görüş.Selam kızlar. 5 senelik bir ilişkim var. Ani cikişlarimiz vardır anlik sinirle bitti gitti deriz ama hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz. Öyle büyük problemlerimiz yok ama benim önümde hazırlanmam gereken önemli bir sınavım var. İliskim odaklanmami engelliyor (Bu biraz benden kaynakli cunku en kucuk şeye takilip o mevzu üzerinde mesai harcayabiliyorum, kafami dagitmam zaman alıyor. Her konuda boyleyim). Normal zamanda olsam konusunu bile açmam ama sinavim çok önemli. Hiçbir şey dikkatimi dagitsin istemiyorum. Bazen biraz uzaklassam mi diyorum sonra da bu bencillik gibi geliyor. Bilemiyorum ne yapmaliyim
Selam kızlar. 5 senelik bir ilişkim var. Ani cikişlarimiz vardır anlik sinirle bitti gitti deriz ama hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz. Öyle büyük problemlerimiz yok ama benim önümde hazırlanmam gereken önemli bir sınavım var. İliskim odaklanmami engelliyor (Bu biraz benden kaynakli cunku en kucuk şeye takilip o mevzu üzerinde mesai harcayabiliyorum, kafami dagitmam zaman alıyor. Her konuda boyleyim). Normal zamanda olsam konusunu bile açmam ama sinavim çok önemli. Hiçbir şey dikkatimi dagitsin istemiyorum. Bazen biraz uzaklassam mi diyorum sonra da bu bencillik gibi geliyor. Bilemiyorum ne yapmaliyim
Buradaki üyeliğim henüz yeni sayılır. Uzun zaman olmadı. Denk geldikçe konu açan hanımlara yorum yazdım ben de sizler gibi. Mantık çerçevesinde, yapıcı, elestireceksem bile kırmadan. Sadece bir kişiyle münakasaya girdim,ki onda da benim konum bile değildi ama karşıdaki kişi tamamen haksizdi zaten benim gibi birçok kişi de tartıştı o kişi ile. Onun haricinde hiç absürt bir yorumda bulunmadim ya da burada hiç absurt bir konu açmadım. Ama o kadar tuhaf yorumlara maruz kalıyorum birkaç kişi tarafından. Bunlardan biri de şuan sizin yorumunuz. Gerçekten anlamiyorum. Burada bir konu açtım birkaç fikir alırım diye, gelmişsiniz 'her şeyi biliyorsun ya bize mi soruyorsun' minvalinde yorum yapıyorsunuz. Bunu yapmak sizi rahatlattı mi ya da amacımız ne anlamıyorum. Ki siz bildiğim bir üye bile değilsiniz. Yardımcı olmak için konu ile ilgili gelip yazarsanız yazin ya da yazmak istemiyorsanız okuyup geçin ya da hiç olmadı beni görmezden gelin engelleyin. Neden gelip konu dışı bir şey yaziyorsunuz, sorun ne? Benim şu zamana kadar yaptığım hangi yorum sizi rahatsız etti de bunu yazma ihtiyacı duydunuz? Buradan bir arkadaş geçen gün ne derdim varsa kendim cozmeye çalışıyorum mümkün olduğunca buraya yazmamaya calisiyorum demişti,hak verdim şuan. Herkes yardımcı olsa da araya troller de karışıyor ve can sıkıyorlar.Berlin hanim herseyi bilip , yorum yapan size ayrılın! Diye öğüt ben mi vereyim kendi kendinize yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?