20 Eylül de TUS sınavı var çok stresim acayip derece acıkıyorum 5.sınıfta hiç çalışmadım sadece dersanede dinledim 6.da yine ikinci kez dinledim bir tekrar bitti sadece iki kitap soru çözdüm millet 5 te başladı kendimi umutsuz hissediyorum hedefim 60 üstü ama ben hala 52 yapıyorum çarşamba 23 gün TUS kampına katılıyorum bir tekrar da orda atılacak bilmiyorum Nisan TUS una kalırsam bi yandan zorunlu hizmette ders çalışmak zor olacak istifa edemem maddi olarak aileme daha fazla yük olamam hatta yardım etmem gerek bunlar da stres yaratıyor ve daha fazla yiyorum gecen sene 65 ten 55.5e inmistim simdi 59.5 a çıktım yine
Teşekkür ederim size de kolay gelsin :)Kiloya yorumum yok ama kolay gelsin demek istedim:) ben de su an kutuphanede tus calisiyorum.
Umarım eylül sınavı bildiklerime denk gelir :) ya da olmadı nisan 60 ın altında alırsam tercih yapmıcamkampta hırslanırsınız diye düşünüyorum iki kez dinlemiş olmanız bile size katkı sağlar nisana 8 ay var neredeyse
aman çok kafaya takılacak bir kiloda yok ortada stresini bir şekilde yenmen lazım başarı için bunu tıp okumuş birisi olarak sen bilirsin20 Eylül de TUS sınavı var çok stresim acayip derece acıkıyorum 5.sınıfta hiç çalışmadım sadece dersanede dinledim 6.da yine ikinci kez dinledim bir tekrar bitti sadece iki kitap soru çözdüm millet 5 te başladı kendimi umutsuz hissediyorum hedefim 60 üstü ama ben hala 52 yapıyorum çarşamba 23 gün TUS kampına katılıyorum bir tekrar da orda atılacak bilmiyorum Nisan TUS una kalırsam bi yandan zorunlu hizmette ders çalışmak zor olacak istifa edemem maddi olarak aileme daha fazla yük olamam hatta yardım etmem gerek bunlar da stres yaratıyor ve daha fazla yiyorum gecen sene 65 ten 55.5e inmistim simdi 59.5 a çıktım yine
hayırlısı olur umarım sınava rahat girmek büyük ölçüde etkiliyor gerçekten. kilo içinde formun kiraz saplı çayını içebilirsiniz acıktıkça. vede tarçın. iştahınız normal olurUmarım eylül sınavı bildiklerime denk gelir :) ya da olmadı nisan 60 ın altında alırsam tercih yapmıcam
162 boyum var verip geri almak insan koyuyor tabi iyiki vermisim yoksa 70 tim şu an inanilmaz deli gibi yiyorum yemek yiyorum acıkıyorum su salatalık hicbir şey kesmiyor elim ayağım titriyor resmenaman çok kafaya takılacak bir kiloda yok ortada stresini bir şekilde yenmen lazım başarı için bunu tıp okumuş birisi olarak sen bilirsin
Evet bi ara içmiştim sanirim icmeye baslasam iyi olacak midem dolar en azindan su son bir ayda daha fazla almak istemiyorumhayırlısı olur umarım sınava rahat girmek büyük ölçüde etkiliyor gerçekten. kilo içinde formun kiraz saplı çayını içebilirsiniz acıktıkça. vede tarçın. iştahınız normal olur
Sorma TUS ne bela bir şey simdiki aklım olsa 5 te başlardim çalısmaya sakın sona bırakma zaten gün geçtikçe giren sayisi artiyor ama kontenjanlar sabitÖncelikle başarılar. Bir 3. Sınıf tıp öğrencisi olarak sizin yazdıklarınızı okurken ben de panik oldum nedense ama korkunun ecele faydası yok :) bence yeme isteğinizi kalorisi düşük şeyleri çokça tüketerek bastırabilirsiniz. Salatalık mesela, hem uyandırıp zihin açar hem de kalorisi epey düşük. yesil çay da konsantrasyonu artırıyor ve yağ yakımına yardım ediyor.
Sorma TUS ne bela bir şey simdiki aklım olsa 5 te başlardim çalısmaya sakın sona bırakma zaten gün geçtikçe giren sayisi artiyor ama kontenjanlar sabit
Cerrahpasa ing canımBazıları şimdiden ufaktan çalışmaya başladı bile. Cevredekilerin yarattığı bu psikolojik baskıyla sona bırakma şansım pek yok gibi.
Umarım istediğiniz puanı alırsınız, her şey istediğiniz gibi olur :)
Bu arada okulunuz hangisi?
Benim dee :)Cerrahpasa ing canım
Şimdiden basladilar deyince tahmin ettim aslındaBenim dee :)
Bizim okulun farkıŞimdiden basladilar deyince tahmin ettim aslında
Yavaş yavaş onlara benzemeye başlasam iyi olur o zaman. Nasılsa ilerde bol bol eziyet çekeceğim, bari öğrencilikte biraz rahat olayım dedim ama bu da riskli galiba. İki yıllık rahatlığım sona ermiş gibi görünüyor.Düşün yine de %60 ı ilk tusta istedigi yere yerlesiyor turkiye ortalamasinda birinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?