• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav ve iştahım

sorun yok yanlış anlaşılma oldu gerginim zaten 3 puan deyince sinirim zıpladı kampa gitmem evde lay lom baksam 3 puan arttırırım
Kamp konusu biraz muallak zaten. Yeterince iyiyseniz, evde çalışacağınıza güveniyorsanız kampa gelmeyebilirsiniz diyorlar. Bazıları kamptan hızlı gidiyor.

Yaparsın zaten. Ben en az o kadar artar anlamında söylemiştim. Son 40 günde 3 tekrar 4 tekrar yapılıyor diyorlar. Üst limiti yok deniyor. Ben alt limitten bahsetmiştim ama siz dilim sürçtü diye beni şuracığa gömdünüz. Neyse başarılar...
Kusura bakma :/ aşiri stresim de tesekkur ederim

Sınav zamanı bende öyle oluyorum. Stres beni yemeğe itiyor. Bence karnını salata gibi şeylerle doldur. Çünkü stres oldukça sadece midemiz dolsun istiyoruz. Kalorisiz şeyler ye. Çok da kısma sınavdan sonra diyet yaparsın :KK45:

Kamp konusu biraz muallak zaten. Yeterince iyiyseniz, evde çalışacağınıza güveniyorsanız kampa gelmeyebilirsiniz diyorlar. Bazıları kamptan hızlı gidiyor.
Son güncel bilgiler kampta eklenir hem evde stres oluyorum kamp daha iyi olacak benim için

Son güncel bilgiler kampta eklenir hem evde stres oluyorum kamp daha iyi olacak benim için
Güncellik açısından kamp daha avantajlı evet. Sadece bir ay sonra tüm yaşantınızın olumlu yönde değişeceğini hatırlayın. Sadece 1 ay... Hedefiniz nedir?

Güncellik açısından kamp daha avantajlı evet. Sadece bir ay sonra tüm yaşantınızın olumlu yönde değişeceğini hatırlayın. Sadece 1 ay... Hedefiniz nedir?
Perifer bir yer var kafamda orda dahiliye enfeksiyon olabilir dahiliyesine girerim de enfeksiyon bilemiyorum

hangi dersaneye gittin?
gidip gitmemekte aşırı kararsızım da.
4 senedir bişey çalışmayınca bildiklerim de gitti tusla ilgili.
Okuyarak öğrenebiliyorsanız hiç o parayı dökmeye gerek yok bence. Dinleyerek çalışabilen biri olmadığımı bildiğim halde dershaneye yazılmış bulundum. Sonuç: Tüm haftasonu aheste aheste anlatılmasına tahammül edemiyorum ve kitap bitirdikçe off yapıyorum. Dershaneye giden birinden önemli yerleri not alabilirsiniz.

hangi dersaneye gittin?
gidip gitmemekte aşırı kararsızım da.
4 senedir bişey çalışmayınca bildiklerim de gitti tusla ilgili.
Bence gidin kendi kendine çalışabilen biri değilseniz ben tusdata ya gittim bizde de çok fazla pratisten vardı gelen konuları güncellersiniz evde nasıl güncel tutabilirsiniz kitaplara ek bilgi veriyorlar

Back
X