Ocean harikasın o 86yı ben alaydım bide ahh ah..senin söylediğin teknikde çok iyi ama ben soruyu bırakıp geçemeyenleedenim.sanki birdaha geri dönmeye vaktim kalmayacakmış gibi geldiği için hep korkarım boş bırakmaktan(geridönmek üzere)ben turlama tekniğini kullanıyorum..
şöyle ki ilk başta çok hızlı bir şekilde soruları okuyup kolay olanları yapıyorum..
geri kalanları boş bırakıyorum..
sonra tekrar başa dönüyorum ki tüm soruları görmüş olduğum için 2. turda boş bıraktıklarımın çoğunu yapıyorum..
en sona en zor sorular kalmış oluyor..
kalan zamanımda da zor sorular ile uğraşıyorum..
sonuç olarak yetiştirememe gibi bir sorunum hiç olmuyor..
sizlere tavsiyem kalem oynatamadığınız soruyu hemen işaretleyip (yani boş bırakıp) diğer soruya geçmek..
soru ile inatlaşmamak..siz diğer soruları çözerken, beyin zaten onunla uğraşıyor...
daha sonra döndüğünüzda kolaylıkla çözdüğünüzü farkedeceksiniz.
geçen sene sınavdan 86 aldığımı da belirtmek isterim..
Ocean harikasın o 86yı ben alaydım bide ahh ah..senin söylediğin teknikde çok iyi ama ben soruyu bırakıp geçemeyenleedenim.sanki birdaha geri dönmeye vaktim kalmayacakmış gibi geldiği için hep korkarım boş bırakmaktan(geridönmek üzere)
bende yaklaşık bir dakikada çözdüm çözdüm çözemedim artık o soru benm için bitiyor.
ama senin dediğini evde deniycem deneme çözerken.bakalım zamanımı nasıl etkileyecek.
canım 86 aldım ama bir işe yaramadı..
atanamadım maalesef..
inan hiç de zor değil yüksek puanlar almak.. geçen sene günde 3-4 saat çalıştım..
ama her gün çalıştım bu sonucu elde ettim..
ah bir de heyecanım olmasaydı eminim daha da yüksek alırdım..
bu sene de yine her gün çalışmaya çalışıyorum ama çok sıkıldım artık..
2 haftadır doğru düzgün çalıştığım yokbu ay konularımı toparlayıp denemelere geçeceğim..
hepimiz başarılı oluruz inşallah:Saruboceq:
ben turlama tekniğini kullanıyorum..
şöyle ki ilk başta çok hızlı bir şekilde soruları okuyup kolay olanları yapıyorum..
geri kalanları boş bırakıyorum..
sonra tekrar başa dönüyorum ki tüm soruları görmüş olduğum için 2. turda boş bıraktıklarımın çoğunu yapıyorum..
en sona en zor sorular kalmış oluyor..
kalan zamanımda da zor sorular ile uğraşıyorum..
sonuç olarak yetiştirememe gibi bir sorunum hiç olmuyor..
sizlere tavsiyem kalem oynatamadığınız soruyu hemen işaretleyip (yani boş bırakıp) diğer soruya geçmek..
soru ile inatlaşmamak..siz diğer soruları çözerken, beyin zaten onunla uğraşıyor...
daha sonra döndüğünüzda kolaylıkla çözdüğünüzü farkedeceksiniz.
geçen sene sınavdan 86 aldığımı da belirtmek isterim..
bende aynı tekniği kullanıyorum ve ben de geçen seneki sınavdan 86 küsür aldım atama bekliyorum ve şu an yine çalışıyorum...