sınavdan 2 gün önce moralimin içine etti:(

Kind_qiRL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
337
0
0
Kahramanmaraş
kızlar mrb şu an sinirlerm çok bozuk....çıktığım biri vardıı..ayrıldık sonra tekrar görüşmeye başladık..dün tartıştık ufak bi neden yüzünden ben çok kötü parladım....ben çok hassasım bi insanı kırıcak bişey dediğimde çok takarım, üzülürüm,kıramam kimseyi özellikle sevdiğim insanı..ama dün o öyle yapmadı beni çok kırdı.. bende bağırdım artık kalmadı tahammülüm.. hep ben alttan alıyorum,hep üzülen ben oluyorum..o da üzülüyodur ama benim kadar değil.ASLA...bi daha görüşmeme kararı aldık..sinirlerim çok bozuk..ağlıyorum ha bire..ona değil kendime üzülüyorum:'( yazarken bile ağlıyorum...bıktım artık bide yarın sınav var...eğer hakkım varsa kalmasın diyorumm üzülmek istemiyorum artık..çok hassas olduğum için de nefret ediyorum kendimden

bir kere ayrıldıktan sonra aslında bir daha arkaya asla bakmamak gerekiyormuş çünkü bu süre çok daha yıkıcı ve can atıcı olabiliyormuş tecrübeye sabittir.. ağlama çünkü emin ol çok daha güzel bi hayat bekliyordur..sonuçta geleceğinden önemli hiç bir şey yok 1 sene sonra kendine kızarsın o kadar kendimi hırpalamayıp moralimi bozmasaydım şimdi çok daha iyi üniversite bölümlerinde olabilirdim diye şimdi senin için silkinme ve gücünü toplama vaktii

ben o insanın bana göre olmadığını bildiğim halde onu seviyorum diye şans verdim, iyi-kötü gününde hep yanında oldum..o da kimse bana onun kadar değer veremez diyo..eeee niye böyle yapıyo pekii?? insanda düşünce olsa çok sinirlense bile kendini tutar..ben geçen sene onun yüzünden 4 ay çalışmadım(ayrıldıktan sonra)..sınavdan 2 gün önce bu yapılır mı? ben onun için hiç üzülmüyorum, kendime acıyorum... bi insan kendine bile bile bunları yapar mı?? doğru söylüyosun hiç bakmamak gerekiyomuş.. Daha güzel bi hayat gelir, daha çok değer veren bi insan gelir çünkü ben hakkediyorum ha kendimi beğenmiyorum ama herkes bana öyle diyo...sen daha iyilerine layıksın çünkü sen de öylesin..bilmiorum yaa sinirlerim çok bozuk..Allah'ımdan tek dileğim yarın sakin olmam

Belki şu an o da üzülüyodur nerden biliyosun barışırsınız bişey olmaz olur böyle tartışmalar..

barışmak istese bile sakın barışma derim çünkü ayrılık olan ilişkilerde tekrar mutlu olmak zor .. sen geleceğine odaklan o niye böyle yaptı şu niye böyle yaptı diyeceğine ilerde pişman olmanı asla istemem..sinirlenirinide bozma çık bir temiz hava al arkadaşlarınla eğlen vakit geçir daha önce hayatında o olduğu için mi mutluydun sanki hayır ne yapmışsa yapmış herkes ektiğini biçer..sadece sınav olsun aklında geleceğini yıkmasına asla izin vermee

Belki şu an o da üzülüyodur nerden biliyosun barışırsınız bişey olmaz olur böyle tartışmalar..

Sanmıyorum...Kırılan benim o sinirleniyo 'vay efendim şu hareketine sinir oldum' alttan al geç..N'olcak kii! bu kadar mı basit sevdiğin insanı kırmak.. bende uzattım konuyu yeter artık dedim o umursamıyosa bende takmicam..nereye kadar... Bi daha görüşeceğimizi sanmıyorum... Bugün arayıp özür dileyebilir ama rüyamda görürüm heralde, kendimle karıştırıyorum onu... Üzülür, üzülür ama benim kadar değil Sabaha kadar uyuyamadım ama eminim ki o çok güzel uyumuştur..

Doğru söylüyosun çok sağol...Beni düşünseydi üzmezdi zaten yada dediğim gibi arar özür diler... :S

canım takma kafanı oluyor bu tür sorunlar bende üniversitedeyken vize final zamanlarında çok üzülmüştüm buna benzer şeyler yaşamıştım ama inan değmiyo şimdi kafanı toparla hareketli parçalar aç dinle dinç ol çık gez boşver

Son düzenleme:

Haklısın canımm, desteğiniz için çok sağolun.. :'( Sabaha kadar uyuyamadım başım çok ağrıyo şu anda, dışarı çıkmasam da nette dizim var(how i met your mother) onu izlicem..kafam dağılıyo en azından

moralim çok bozuk :'(

Canım şimdi çık dışarı kendine aktardan bir lavanta yağı ve melissa çayı al.. öncelikle sakin ol yarın senin için çok önemli ve güzel bir gün..

Lavanta yağından bir kaç damla avucuna al iyi ovuştur ellerini derin derin bir kaç nefes kokla.. Bu senin yıpranmış sinirlerine çok iyi gelecek.
Melissa çayınıda bitki çayı gibi yap iç 2-3 fincan sonra 1 saat kadar uyumaya çalış uyuyamasanda gözlerini kapat dinlen.. Hiçbirşeyin sonu değil
bırak gitsin iyikide bitmiş zaten üniversitede nasıl yakışıklı çocuklar var bir bilsen (hatta benim bile bazen yeniden üniversite okuyasım geliyor ) hayatına yeni bir pencere aç ve hiiiiç hırpalama kendini hele sen şu üniversiteyi bir kazan ondan sonra gör hayat nasılda güzel

Son düzenleme:
Bence uzulmeyi birak o salaga inat essek gibi calis ve sinavini al.
Geriyede bakma lutfen, aci verir sadece, onune bak daha neler neler bekliyor seni.
Analar ne yigitler dogurmus. Cikar elbet iyi biri karsina.

Ben 2.5 yıllık şahane giden ilişkimi bitirdim bir çırpıda. Pişman mıyım? Hayır! Acı çekiyor muyum? Evet! Ama geçecek. Kimler kimler unutulmuyor hayatta. Anladığım kadarıyla yaşın da çok genç. Yoluna bak. Arkaya bakma. Üzüyorsa bırak gitsin. Daha nice insanlar çıkacaktır eminim karşına. Ağlama da. Değmiyor çünkü....

haklısın canımm...başım çok fena duşa girip dinlenmeyi düşünüyorum zaten...aktara giderdim de çok yorgunum dışarı çıkmak istemiyorum daha fazla yorulmamak için..çok saol

Bence uzulmeyi birak o salaga inat essek gibi calis ve sinavini al.
Geriyede bakma lutfen, aci verir sadece, onune bak daha neler neler bekliyor seni.
Analar ne yigitler dogurmus. Cikar elbet iyi biri karsina.

Haklısın canımm...insanın hayatını kendinden başka kimse kurtarmıyor..umarım karşıma BENİM GİBİ biri çıkar:S

Çok haklısınn..2 sene önce babamı kaybettim..kendi kendime diyorum ya babanı kaybettin seni üzen biri gitti değer mi diye?? insan kendine,emeğine,sevgisine üzülüyor işte..ona çok saygılıydım, seviyodum ve değer veriyodum..benim verdiğim değerin yarısını görmedimm..bu arada yaşım 18... umarımmm bi an önce unuturummm ve dediğin gibi 'nice insanlar çıkıcak' en önemlisi DeğmiyoR...

lisedeki bi sevgili için üzülünmez bebeğim. ben de sınavdan bi hafta önce onun bi başka kızla konuştuğunu öğrenmiştim ama işte lise aşkı ya, takmamıştım, sınavım da iyi geçti.
gerçekten boşver. gerçek aşkı, ilgiyi üniversitede bulacaksın. ( gerçek üzüntüyü de. ama bu ayrıntıyı bilmesen de olur.. )

İlk çıktığımdıı ve bağlıydık ya o yüzden zorlanıyorum..beni üzdüğü zaman da zoruma gidiyo sadece...bilmiorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…