- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
moralim cok bozuk bir haftadir bunu dusunuyorum.tam 3.kez aldigim dersin ikinci sinavini kacirdim.bu sefer cok saglam calisarak gidiyodum.nasil oldu anlamadim ama gelecek ay diye algilayip dha cok var dedim.sinav olmus bitmis tabi.ben iki gun sonra derse girdim.hoca sinav nasildi diyince sok oldum.hoca da bende birbirimize baktik nasi yani diye.off zaten kotu derslerim bi de bunun olmasi cok kotu oldu.
hoca rapor vermen gerek diyo.gecmis raporu doktorlar vermiyo tabiki.bunun baska bi apternatifi yokmu acaba rapordan baska.arkadasim tam 30 gunluk gecmis raporu almisti.ama iste ben bi gunluk bile alamiyorum.babamada soyleyemiyorum halletmesi icin sorumsuzluk yaptigimi dusunur diye.bilen birileri var mi o sinavin telefisine girmem gerek.bunun icinde bu hafta ici rappru teslim etmem gerek.yardimci olun lutfen..
hoca rapor vermen gerek diyo.gecmis raporu doktorlar vermiyo tabiki.bunun baska bi apternatifi yokmu acaba rapordan baska.arkadasim tam 30 gunluk gecmis raporu almisti.ama iste ben bi gunluk bile alamiyorum.babamada soyleyemiyorum halletmesi icin sorumsuzluk yaptigimi dusunur diye.bilen birileri var mi o sinavin telefisine girmem gerek.bunun icinde bu hafta ici rappru teslim etmem gerek.yardimci olun lutfen..
Son düzenleme: