Sinay'ın Salonu için aldığı aksesuarlar bakmadan geçme:)

Sinay

Evimizde İnci bereketi:)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
5.212
3
156
Libya
Arkadaşlar size bundan 1 ay önce bahsettiğim salon aksesuarlarımı sonunda bu akşam görücüye çıkarmaya karar verdim toplam 7 parçadan oluşuyor annemin salon takımı üzerinde çektim ve telefonla çektim net olmayabilir salonuma bunlardan başka bir aksesuar koymayı düşünmüyorum sadelikten yanayım 2 kül tablası,2 adet şamdan(içine de kırmızı simli mum aldım),1 meyvelik,1 vazo ve 1 tane de kapaklı şekerlik mevcut

BU VAZOM MASAMIN ÜSTÜNE KOYCAM ıÇıNE DE KIRMIZI LALE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

ŞAMDANIM 2 ADET ıÇıNE KIRMIZI SıMLı MUM ALDIM

KAPAKLI ŞEKERLıK

BU DA KÜLTABLASI 2 TANE

ORTA SEHPA ıÇıN MEYVELıK

BUNUDA EKSTRADAN KOYMAK ıSTEDıM HOLLANDA DAN TEYZEM GETıRMıŞTı ÇAKMAK

EVET ARKADAŞLAR BU KADAR YORUMLARA AÇIĞIM CADIARZU

Son düzenleme:
canım benimmmm çok güzeller...
inşallah kendi evinde kendi salonunda görücez bunları...
resim eklersen tabi...:)))))

hem sade, hem şık , hemde göz dolduruyor ...
bence salonunda çok güzel durucaklar..iyigünlerde kullan cnm..

canım benimmmm çok güzeller...
inşallah kendi evinde kendi salonunda görücez bunları...
resim eklersen tabi...:)))))

Teşekkür ederim Özloşuum inş. Allahım o günleri gösterir :Saruboceq: eklersen ne demek tabi ki eklicem hatta Konyaya yolun düşerse misafir ederim seni canım benim iyi dileklerinin onbin katı senin olsun Allahım bütün dualarını kabul etsin :1hug::1hug:

güzeller güzellliiim çok saol tatlım....Şeniz
valla neden olmasın inşallah canım....
hepimizin duaları kabul olsun inşallah hayatım...
ömür boyu mutluluklarrrrra.s.

sinay canım hepside çok çok güzel Allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin evinde görürüz inşallah :Saruboceq: a.s.

Sinay canım çok şıklar...:lepi: İyi günlerde kullan tatlım.Eminim evin çok güzel olacaktır.yerimseniben

çok güzel güle güle kullan bunların sarılarını da çok beğeniyorum...

canım çok zarif görünüyor evinde eşyanla mobilyanla daha bütünleşik duracaktır emnim...
ayy allahım şu aldıklarımızı kullanmayı nasip etsn hepimize yaa...

ayh çok şıkmış güzelim güle güle kullan

Sinay canım çok şıklar...:lepi: İyi günlerde kullan tatlım.Eminim evin çok güzel olacaktır.yerimseniben

çok güzel güle güle kullan bunların sarılarını da çok beğeniyorum...

Çok teşekkür ederim Canlarım benim :1hug: Gülsucum yemek odası takımım siyah olduğu için bu renk aldım açık kahverengi tonlarında olsaydı sarılar daha hoş dururdu eminim kaydirigubbakcemile5

canım çok zarif görünüyor evinde eşyanla mobilyanla daha bütünleşik duracaktır emnim...
ayy allahım şu aldıklarımızı kullanmayı nasip etsn hepimize yaa...

Teşekkür ederim Tatlım a.s.ayyy inş. artık bu yaz düğün fotoları ev fotoları bak bak bıkmayız bu hafta bu evlenio önümüzdeki hafta bu evlenio :Saruboceq:

canımmm güle güle kullan çok güzelller vallaaa bayıldımmm ya..bencede başak birşey koyma bunlar yeterli olacaktır.şık sade ve modernnn

canımmm güle güle kullan çok güzelller vallaaa bayıldımmm ya..bencede başka birşey koyma bunlar yeterli olacaktır.şık sade ve modernnn

Teşekkür ederim canım a.s.aynen bende öyle yapıcam fazla aksesuara gerek yok bunlara zaten bi ton para döktüm şık ve sade olsun istiyorum evim :teytey:

woooww sinay bebişim harika. böle bi takımın olsun daha ne koycan zaten bende sadelikten yanayımkaydirigubbakcemile5

çok şık aksesuarlar bunlar canım...
güle güle kullan...

Çok güzel ev çok şıklar sinaycım. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Kırmızı simli mumlarda çok yakışmış içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…