Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pizzamatiği nasıldır bilmem ama anneme simbo el blendırndan aldım.memnun kalmadık.çalışınca bi koku geliyo motorunda sorun var sanırım.kuzenimde saç maşasını aldı o da memnun kalmadı.simbo almam artık tavsiyede etmem.
Sinbo pizzamatiği pizzadan çok yemek yaparken kullanıyorum.tavuk,krep vs.pizza denedim.sadece alttn pişirdiği için sevemedik. .bence pizzamatiklerin hepi aynı mantıkla çalışıyor.fırında pizza daha iyi.teflonu çok iyi değil.çok uzun ömürlü olmaz.
arkadaşim mesaj attımm ama galiba gelmedi bende nasıl yaptıgımı buraya yazım istedım resımde yukledım,lahmacun icin, un su 1 yaş maya 1yemek kaşigi tuz bunları yogur hamur mayalansın ...
harci icin, 2 sogan , 4yeşil biber, maydonoz.kırmızı biberde varsa olabilır yarım cay bardagi sivıyag biber salcası yoksa 1 kaşik salca tuz,karabiber pul biber sırayla robotta cek malzemeleri karişir hamurum ac harcı ekle ve pizzamatige koy. ben gözlemede yapiyorum hemende pişiyorr güzel oluyor
simboyu bilemicem ama anneciğimin korkmaz pizzamatik var 3,4 yıl oldu maşallah çok memnunuz annem dolma,pilav,etli patatesli yahni bile yapıyor foto koyan bayanın lahmacunlarındanda yapıyor tavsiye ederim korkmazı bide arzumun ev aletlerinden çok memnunuz...