Sinbo rondo

crescentmoon

¢яєѕ¢єηт
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
3.348
3
316
İçel Mersin
migrosta sinbonun rondosu vardı. bir alana ikincisi %50 indirimli. bir bana birde anneme aldık. anneminki hemen arızalandı, servisine yolladık tamir için. o arada benimkide arızalandı. migrosa gittik, durumu anlattık, iade etmek istiyoruz dedik. onlarda kabul etti ve iki ürünüde iade ettik. bir dahada bedavada verseler istemiyorum sinboyu. :dilcikar: tüm yakınlarımıda uyarıyorum.

aynen cnm ya bıdaha tovbe almam sınboyu bedava verselerde aldıgımdan berı tamırde 1ay once yıne verdım hala ses seda yok offf offf

kızlar bence sans meselesi beyaz eşya marka vs hikaye
bende sinbonun bir cok elektrikli ürünü var ve 3 senedir kullanıyorum cokda menunum

Hem ucuz et alayım hemde yahnisi süper olsun dersen o biraz zor mesele. Sinbonun ürününü neden alıyorsun normal fiyatın 3 te 1 ini hatta bazen 5 te 1 ini ödüyorsun ondan olmasın. Zaten 100 L verip alacağın ürünü 20 L. ya aldın mı ondan üstün bi beklenti içine girermisin girmezsin ne dersin bozulursa bi tane daha alırım ne kadar kullanırsam kar der geçersin.

Fazla acımasız olmamak lazım sinbonun ürünlerine karşı garanti kapsamında zayıflar ama fiyatları uygun.

bende birgün bim.'e sinbonun keetle'i gelmişti fiatı çok ucuzdu.aldım yakında bozulur nasıl olsa kullanabildiğim kadar kullanırım diye düşündüm.3 yıl oldu hala bişey olmadı.ama bende şans işi diye düşünüyorum.şimdide kipa da 14 ytl narenciye sıkacağını gördüm ama tereddütlüyüm 2 günde de bozulur 2 yılda da.

bende birgün bim.'e sinbonun keetle'i gelmişti fiatı çok ucuzdu.aldım yakında bozulur nasıl olsa kullanabildiğim kadar kullanırım diye düşündüm.3 yıl oldu hala bişey olmadı.ama bende şans işi diye düşünüyorum.şimdide kipa da 14 ytl narenciye sıkacağını gördüm ama tereddütlüyüm 2 günde de bozulur 2 yılda da.

Direkt şans işi sanırım .Annem de bi kaç yıldır kullanıyor ürünlerini. Narenciye sıkacagı gayet kullanışlı mesela, rondosu da aynı şekilde. Tefal rondonun koca koca bıraktığı parçaları gayet güzel parçalıyor. Kader kısmet bu işler CADIARZU

elektronik şans işi..
bende sinbo kettle var 2yıldır günde en az 2-3 kez kullanıyorum ama bişey olmadı...
ama mikserim sinboydu ve 3. kullanışımda yandı, dumanlar çıktı...
ne olucağı belli olmuyo elektronik aletin...

şimdi yalan olmasın, markası simbo mu tam emin değilim ama yine o hesapta bir markadan mini saç kurutma markası aldım ve hayran kaldım desem yeridir. seyahatlerde yanımda götürürüm diye almıştım ama artık sadece onu kullanıyorum. dünya para verip aldığım babyliss saç kurutma makinesi 10 para etmez çıktı çünkü. o nedenle şans işi olduğuna ben de katılıyorum.

talihsizzz listesine bende yazılimkaydirigubbakcemile3
gecen yıl sinbonun el mikserini aldım ama ne yazıkki sebebi bilinmez bi şekilde bozuldu
çırpma aleti dönmüyo ..:kızgın:
gercekten arkadaslar elektirikli aletler şans işi a.s

şans işi değil arkadaşlar bu tip şeyler şansa bırakılmaz.
ben beyaz eşya firmsında staj yaptım bilinen bir firma ve adamlar istatistik yapıyorlar. yılda şukadar üretim yapıyoruz şukadarı hatalı diye ve hatalı saysını azaltmaya çalışıyorlar minimuma indiriyorlar. böylece bir üründen biz aldığımız da 10000 kişiden birinde hatalı ürün bulunurken simbo gibi standardizasyonu düşük ürünlerde 10 kişiden birinde hatalı ürün oluyor. bu tamamen kaliteye verilen değerle önemli. bozuk mallarını ayıklamadan satışa çıkarıyorlar bu yüzden de seçmece karpuz gibi kelek de çıkabiliyor tatlı da...

benim 5 yıllık arçelik rondom vardı camı kırıldı yenisini almak için gittim , serviste yenisini getirtebilirsiniz dediler 15 ytl ye getirdiler 1 ay sonra bıçağının kesmediğini artık gördüm . en iyisi bıçağına para verinceye kadar sinbo alıyım dedim ve çok memnunum

bende 4 sene önce bim den kettle almıştım sinbo nun, kettle ı çok kullandığım için 2 senede bozuluyordu tefal,phlips,beko...vs hepsini denedim, fiatı ucuz diye sinbo aldım çünkü zaten tanınmış markayı 2 sene kullanıyordum bunu 1 sene kullansam yeter yedim.Ama şans a bakın hâlâ kullanıyorum.2 sene öncede sinbonun saç sekillendiricisini aldım hemde 19 tl ye süper.......

sinbonun diğer ürünleri nasıldır bilemiyorum ama rondosu tamamen fiyasko hayatta alınmaz herkezde aynı şikayetler var ben sinbonun rondosunu almıstım haslanmıs sebzelerı kıyarken motoru yandı henuz 2. kullanmamda.Zaten cok pahalı olmadıgı ıcın servıse goturmeye deger bulmadım tefalin prepline nını aldım cok memnunum

daha önce saç şekilendirici aldım kaç kere kablosu yandı.rondo aldım bozuldu bıçağı dönmüyo.bedavada verseler almam sinbodan artık hiç bişey

bende bir mixer almıştım ve ondan sonra bedava verseler sinbo marka hiçbir şey almayacağım dedim , ben bu firmayı anlamış değilim , bütün ürünleri kalitesiz ve her sattığı üründe bir kişi kaybediyor , firmanın müşteri kazanma derdi yok galiba , ucuz satarım birisi nede olsa alır mantığı da, Alan bir daha almıyorsa nereye kadar gider bu mantık merak ediyorum

Back
X