Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sağolun acaba bir topik var mi hiç bulamadim onunla ilgilirappunzel .!.:iyidir hoştur da kiloya takıkmış ben öyle duydum hatta bi arkadaşım özel anlarda kendisine ulaşamadığı için doktor değiştirdi ben hüseyin pehlivanı öneririm sana hem sıra filan da beklemezsin
merhaba,Teşekkür ederim sağolun acaba bir topik var mi hiç bulamadim onunla ilgili
merhaba,
ben temmuz ayından beri meltem hanıma gidiyorum. ben genel olarak memnunum. bilgisine de kendisine de güveniyorum. hamile olmadığım için hamilelik dönemindeki ilgisi, doğum vb. konularda yorum yapamam. benim için olumsuz yanı randevunuz olsa bile çok sıra beklemek zorunda kalıyorsunuz. çok fazla hastası var ve randevu almak da çok zor. mesela ben regl 2 veya 3. günü gitmem gerekiyor ama ancak regl olunca randevu alabiliyorum. hemen ertesi güne almam gerekiyor ancak hep aynı yanıt geliyor: o güne randevu veremiyoruz. hemşiresini arayıp öyle halletmeye çalışıyorum. bu arada hemşiresinden de pek memnun değilim ya neyse.
hangi doktora gidiyorsunuz normalde? http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-koru-hastanesinde-dogum-yapan-varmi.655994/ buradaki konuya bir bakın isterseniz. orada hamile olan ya da doğum yapmış olup meltem hanıma gidenler var. belki biraz daha bilgi edinebilirsiniz.Ankarada doktor bulmak gercekteb cok zor aslinda doktorumu degistirmeye karar verdigimden bu duruma düştüm sanirim aynisinda kalmaya devam edeceğim :-( meltem hoca hakkinda da cok bilgi alamadim malesef. HHayırlısı olur inşallah 1 ay içinde kesin kararimi vermem lazim
Balgat umit korucuogluna gidiyorum bende . Takip ediyorum orayida ama tam net bilgi alamadim oradan gidenlerden. Cok teşekkür ederimemr6: 38622335 .!.:hangi doktora gidiyorsunuz normalde? http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-koru-hastanesinde-dogum-yapan-varmi.655994/ buradaki konuya bir bakın isterseniz. orada hamile olan ya da doğum yapmış olup meltem hanıma gidenler var. belki biraz daha bilgi edinebilirsiniz.
Teşekkürler :)Canm burda sorunun yanıtı,burda konuşuldu o doktor http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-aralik-anneleri.816690/page-12#post-42272180
dün kontrolum vardı Meltem hanımda.ayrılacagını söyledi.15ekim gibi hastaneden.ama işe baslıyacagı hastane hakkında bir bilgi vermedi.Dr.Meltem Aksu
Koru hastanesinden ayrılıyor ve Etimed hastanesine geçiyormuş diye duydum, Etimed hastanesi aylardır Meltem hanım ın peşindeymiş ve sonunda ikna etmişler , Etimed de çalışan bir arkadaşım söyledi . Ne derece doğru bilgisi olan var mı ??
Meltem hanım, kendimi yanında güvende ve emin ellerde hissedebildiğim tek hekim. Her kadının hayatında böyle güvenilir, profesyonel, başarılı ve işinin ehli ve bunların yanında güler yüzlü, tatlı dilli, sevgi dolu, güzeller güzeli bir jinekoloji uzmanının olmasını gerektiğini düşünüyorum. 5 yıllık evlilik sürecimde 4 yıldır doğru hekimi bulma çabasındaydım, fakat hepsi işi maddiyata döktüğünden, hasta-doktor ilişkisinden çıkıyordu durum. Hiçbirinde bu kadar rahat ve güvende hissetmemiştim. Allah razı olsun kendisinden ve gitmek isteyen ve tereddütte kalan arkadaşlarda gönül rahatlığı ile kendisini tercih edebilirler.[/QUO
Yorumlarınıza katılıyorum, Meltem hanım gerçekten hekimliği ve insanlığı ile muhteşem bir doktor. Yanında güvende hissettiğim ve bilgisi ve önerileri konusunda hiç tereddüt etmediğim nadir hekimlerden . Kadın doğum uzmanı arayan herkese gözü kapalı gitmesini tavsiye ederim .
iyidir hoştur da kiloya takıkmış ben öyle duydum hatta bi arkadaşım özel anlarda kendisine ulaşamadığı için doktor değiştirdi ben hüseyin pehlivanı öneririm sana hem sıra filan da beklemezsin