Doğuma Hazırlık sincan koru hastanesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sincan koruya goden kimse yokmu.gunay hanim Geleli cok uzun bir zaman olmadi ama onda dogum yapan birileri yokmuuu

Merhaba arkadaslar...sincan koru yeni dogan servisi nasil tam tesekkullu mu olasi bir erken dogumda ya da Allah korusun olumsuz bir durumda yeni dogan servisi yeterli mi.yoksa son anda bebegi kabul etmeyip devlet hastanesine mi yonlendiriyorlar.bilgisi olan var mi?

ben şuan oraya devam ediyorum, bunları sordum yeni doğan ünitesinin yeterli tam teşekküllü olduğunu söylediler umarım öyledir. ama doğum yapan kimseyle karşılaşmadım. daha önce kürtaj olmuştum iyiydim bir sıkıntı yaşamadım inşallah doğumda kolaylıkla olur hepimizin.

Ben 10 gun once sezeryan oldum.doktorum gunay hanimdi.yaninda calisan ebe hanimdan da doktordan da cok cok coook memnun kaldim.cok ilgili. Rahat.anlayisli.sezeryan kararini cok zor aldik.defalarca dusunup defalarca degerlendirme yaptiktan sonra bu karari aldi.hemen sezeryan a atlayan bi doktor degil.ama servisten ve hemsirelerden hoc memnun kalmadim.cok ilgisizler.bi cagiriyoruz 1 saat sonra geliyolar.ne kanama Konrtolu yaptilar.ne takip aldilar.sadece doktordan memnun kaldigim icin verdigim paraya acimadim.ama kadin dogum servisi bos.hic iyi değil. Yenidogani bilmiyorum ama Tam tesekkullu olduğunu duydum.

Ben 10 gun once sezeryan oldum.doktorum gunay hanimdi.yaninda calisan ebe hanimdan da doktordan da cok cok coook memnun kaldim.cok ilgili. Rahat.anlayisli.sezeryan kararini cok zor aldik.defalarca dusunup defalarca degerlendirme yaptiktan sonra bu karari aldi.hemen sezeryan a atlayan bi doktor degil.ama servisten ve hemsirelerden hoc memnun kalmadim.cok ilgisizler.bi cagiriyoruz 1 saat sonra geliyolar.ne kanama Konrtolu yaptilar.ne takip aldilar.sadece doktordan memnun kaldigim icin verdigim paraya acimadim.ama kadin dogum servisi bos.hic iyi değil. Yenidogani bilmiyorum ama Tam tesekkullu olduğunu duydum.
Allah bağışlasın bebeğini inşallah bizde doğum yapıp kolaylıkla kurtuluruz,

X