Sincan Lokman Hekim hakkında...

kesinlikle sincan lokman hekimi tavsiye ederim bene tlikte otuuryorum burdaki lokman hekim sincanın 2katı para alıyor yer bakımındanmış çok saçma bir sebep ama öle üstelik çok fazla yoğun oluyor hamileliğimin başında etlik lokman hekimde acil bakmadılar bile randevusuz olmaz eddiler hiçbir sosyal güvenlik olmaksızın muyene olursanız 100tl veririsiniz özel dedi bende sincana gittim hem çok iyi ilgilendiler hemde odaları çok iyi arkadşımda orda doğum yaptı normal doğum çok memun kaldı odaları çok temzi odalrında banyo tuvalet duş yerleri var üstelik etlik lokman hekim fiyatının yarısı masrafı çıktı kesinlikle orayı öneririm benim evime çok uzak o yüzden gidemiyorum ama sizlere öneririm muayen ücretleride nson sgk ya 12tl fark alıyorlardı yeni yılda zam geldimi bilmiyorum

kesinlikle sincan lokman hekimi tavsiye ederim bene tlikte otuuryorum burdaki lokman hekim sincanın 2katı para alıyor yer bakımındanmış çok saçma bir sebep ama öle üstelik çok fazla yoğun oluyor hamileliğimin başında etlik lokman hekimde acil bakmadılar bile randevusuz olmaz eddiler hiçbir sosyal güvenlik olmaksızın muyene olursanız 100tl veririsiniz özel dedi bende sincana gittim hem çok iyi ilgilendiler hemde odaları çok iyi arkadşımda orda doğum yaptı normal doğum çok memun kaldı odaları çok temzi odalrında banyo tuvalet duş yerleri var üstelik etlik lokman hekim fiyatının yarısı masrafı çıktı kesinlikle orayı öneririm benim evime çok uzak o yüzden gidemiyorum ama sizlere öneririm muayen ücretleride nson sgk ya 12tl fark alıyorlardı yeni yılda zam geldimi bilmiyorum

Şimdi 22 ytl alıyorlar canım.Ben hep 22 lira ödedim ama 2009 yılı boyunca.Yani herkesin bağlı olduğu kurum nedeniyle farklılık gösteriyordur belki.Bende etlikteki lokman hekime elif hanım nedeniyle gidiyordum ama bana uzak olduğu için sincana geçtim.Aradaki fiyat farkını bende anlamış değilim.Etlikteki hastane hem daha küçük,hem daha az gelişmiş hemde çok yoğun olduğu için fazla ilgilenmiyorlar.Bende en çok yoğunluğundan şikayet etmiştim.Sincandakide son zamanlarda yoğunlaştı ama yinede personeli hakkındaki görüşüm şu ana kadar iyi çok şükür.Doğumdan sonrada aynı görüşte olurum inş.

benim evimde oraya yakın.şuan etlik zübeyde hanıma gidiyorum ve bu benim için çok zor oluyor artı öyle pek ilgilenmiyorlar tabi ben özeline gitmiyorum orda.eğer gerçekten sincan lokman hekim iyi ise oraya başlamayı düşünüyorum hem evime yakın hem temiz.orada doğum yapan bir arkadaşımız varsa bizi aydınlatırsa çok sevinirim..

benim evimde oraya yakın.şuan etlik zübeyde hanıma gidiyorum ve bu benim için çok zor oluyor artı öyle pek ilgilenmiyorlar tabi ben özeline gitmiyorum orda.eğer gerçekten sincan lokman hekim iyi ise oraya başlamayı düşünüyorum hem evime yakın hem temiz.orada doğum yapan bir arkadaşımız varsa bizi aydınlatırsa çok sevinirim..

Ben şu ana kadar muayene olduğum için sadece o konuda fikir verebilirim.Evet çok şükür şimdiye dek bir sorun yaşamadım inş. bundan sonrada yaşamam memnun ayrılırım hastaneden.Fakat doğum yapanlar varsa ve bilgilendirirlerse daha iyi olur.Nasipse doğumu orda düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok bu konuda.

:sinifsinif:
Ben şu ana kadar muayene olduğum için sadece o konuda fikir verebilirim.Evet çok şükür şimdiye dek bir sorun yaşamadım inş. bundan sonrada yaşamam memnun ayrılırım hastaneden.Fakat doğum yapanlar varsa ve bilgilendirirlerse daha iyi olur.Nasipse doğumu orda düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok bu konuda.

arkadaşım peki tahlillerde falan ek ücret alıyorlar mı birde doğum da ücretli oluyor değilmi?

:sinifsinif:

arkadaşım peki tahlillerde falan ek ücret alıyorlar mı birde doğum da ücretli oluyor değilmi?

Tahlillerde ücret almıyorlar.Şeker yüklemesi,kan,idrar tahlili vs şeylere ücret ödemedim.Fakat nst için her gidişte 10 ytl ödüyorum.Birde ayrıntılı ultrason için 50 ytl ödemiştim.İlginç olan etlik lokman hekim ayrıntılı ultrason için 97 ytl istemişti ama sincan 50 lira istedi.Aralarında garip bir fiyat farkı var anlamış değilim...

Doğumda ücretli.Normal doğum 300 ytl sezeryan ise 600 ytl eğer epidural olursa 250 ytl ek ücret alıyorlar.Allah korusun küvöz durumunda ücret almıyorlarmış ama bebek sarılık olduğunda fototerapi için günlük 100 ytl alıyorlarmış.O da 2 gün falan sürüyormuş sanırım en fazla.ınş. bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız canım...

arkadaşlar eğer hamileliğiniz riskliyse hacette univ özelde sinan beksaç hoca var çok iyi tavsiye ederim benim kanımda pıhtılaşma var be ona gidiyorum çok iyi ilgileniyolar

arkadaşım ben bugün başladım sincan lokman hekime sordum tahlillerde falan ücret almıyolarmış fakat ayrıntılı ultrasonda 72 tl alıolarmış bana öyle sölediler ben arzu hanıma gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun?

Canım 50 ytl ayrıntılı ultrason için alıyorlar 22 ytl de muayene ücreti toplam 72 ytl yapıyor.Ama eğer muayene olduğun hafta içinde gidersen tekrar 22 ytl ödemiyorsun kontrol olarak geçtiği için kayıta sadece 50 ytl ayrıntılı için alıyorlar.Yani 1 hafta içinde iki kere muayeneye para ödemiyorsun.Arzu hanımda iyi biri sanırım ben başak hanıma gidiyorum.Zaten 4 bayan doktor var orda.Biri Başak Hanım,Arzu Hanım,Pakize Hanım ve Aylin Hanım.4 ününde hastası çok.Ben rastgele gittim başak hanıma.Diğerlerinede şans eseri nöbetlerine denk geldiğim için muayene oldum.Hemen hepsini tanıyorum çok şükür.Bir sıkıntı olmadı şu ana kadar inş. bundan sonrada olmaz.

.........................................

merhaba arkadasım ben de sıncan lokman hekım de pakıze hanıma gıdıyorum benım baslangıcda uzun sure kanamam oldugu ıcın batıkent bılgı hastanesını bırakıp sıncan lokman hekıme devam ettım memnunum cok sukur daha oncekı ıkı dogumumuda buyuk dogumda sunı sancı ıle yaptıgım ıcın bu hastane bana cennet gıbı gelıyor sabah 9 da randevu alıyorum 10 da evde oluyorum yalnız ınsallah normal dogum olurda epıduralmı yoksa normal mı dıye tedırgın oluyorum sunı sancının acısını dusundukce dogum gozumde buyuyor ama sunı sancı olmadan normal bır dogumu belkı de kaldırabılırım dıye dusunuyorum o zaman epıdurale gerek kalmaz dıyorum sonucda rısk rısktır Allah hepımızın yardımcımız olsun

arkadaslar sıncan lokman hekımde epıdural normal dogum yapmıs bır akrabam cok tavsıye edıyor cok memnun kalmıs haberınız olsun

merhaba arkadasım ben de sıncan lokman hekım de pakıze hanıma gıdıyorum benım baslangıcda uzun sure kanamam oldugu ıcın batıkent bılgı hastanesını bırakıp sıncan lokman hekıme devam ettım memnunum cok sukur daha oncekı ıkı dogumumuda buyuk dogumda sunı sancı ıle yaptıgım ıcın bu hastane bana cennet gıbı gelıyor sabah 9 da randevu alıyorum 10 da evde oluyorum yalnız ınsallah normal dogum olurda epıduralmı yoksa normal mı dıye tedırgın oluyorum sunı sancının acısını dusundukce dogum gozumde buyuyor ama sunı sancı olmadan normal bır dogumu belkı de kaldırabılırım dıye dusunuyorum o zaman epıdurale gerek kalmaz dıyorum sonucda rısk rısktır Allah hepımızın yardımcımız olsun

Şu an kaçıncı haftadasın?Doğumuna ne kadar zaman kaldı?Pakize hanıma tesadüfen acil için gittiğimde nöbetçi doktor yoktu o zaman doğumhanede görevliydi muayene olmuştum.Gayet iyi bir doktora benziyordu ilgiliydi.Dediğin gibi tahliller kısa sürede bitiyor.Yalnız şu sıralar biraz fazla doğum yoğunluğu var sanırım.Zaten kış ayları hep doğurma ayları olsa gerek.Doktorların çoğu ya doğumda ya ameliyatta oluyor.Ama yinede sağolsun tüm bu yoğunluğa rağmen ilgileniyorlar.İnş. doğum sonrasıda çok memnun ayrılırız...

arkadaslar sıncan lokman hekımde epıdural normal dogum yapmıs bır akrabam cok tavsıye edıyor cok memnun kalmıs haberınız olsun

Çok sevindim canım bende bayağıdır araştırıyordum sincanda epidural yaptıran varmı diye?İnş. bizim doğumlarımızda güzel geçer... Sağlıcakla büyütsün bebişini inş.

kızlar bende tedaviye başlıcam inşallah bebiş için hamişlerin duası kabul olur derler ne olur dua edin bana..lokman hekime gitmeyi düşünüyorum tavsiye ediyomusunuz yazarsanız çoook sevinirim ALLAHA emanet olun..

Back
X