sincan lokman hekim !!!

yeliizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
50
15
48
34
Merhaba hanimlar:) aranizda ankara sincan lokman hekim hastanesinde doğum yapmış yada gebelik takibini yaptiran var mi? Güncel yorum bulamadim pek. Ilk gebeliğim goruslerinizi merak ediyorum. Ben pakize hanima gidiyorum. Doktorum gayet ilgili guleryuzlu kendinden emin tabi doğum esnasinda nelerle karsilasiriz bilinmez :/

Canim iyi seyler duymadim eakiden cok iyiydi doktorlari ama degismis. Etimeagut etimed hastanesine gidiyorum cok memnunum.

Merhaba hanimlar:) aranizda ankara sincan lokman hekim hastanesinde doğum yapmış yada gebelik takibini yaptiran var mi? Güncel yorum bulamadim pek. Ilk gebeliğim goruslerinizi merak ediyorum. Ben pakize hanima gidiyorum. Doktorum gayet ilgili guleryuzlu kendinden emin tabi doğum esnasinda nelerle karsilasiriz bilinmez :/
Ben ilk dogumumu da sincan lok.hek,yaptım o zaman gun nur hanım normal dogum olmustu çok memnun kaldim. ..şimdi yine gebeyim Ahmet cingiye gidiyorum gayet memnunum inşallah bi sıkıntı olmazsa yine normal dusunuyoruz: ))

Bende lokman hekime gidiyorum ahmet cingiye şimdilik memnunum
Bende ona gidiyorum gayet ilgili moral veriyor...hayırlısı benim dogumuma az kaldı birkaç güne gelir gibi hayirlisi

Cok az kalmış sizin. Allah bir avazda kurtarsin. Ben erkek doktor konusunda cok cekingenim o yuzden pakize hanimi tercih ettm.simdilik memnunum bakalim sıkıntı olmaz Insallah

Ben ilk dogumumu da sincan lok.hek,yaptım o zaman gun nur hanım normal dogum olmustu çok memnun kaldim. ..şimdi yine gebeyim Ahmet cingiye gidiyorum gayet memnunum inşallah bi sıkıntı olmazsa yine normal dusunuyoruz: ))

Bende ona gidiyorum gayet ilgili moral veriyor...hayırlısı benim dogumuma az kaldı birkaç güne gelir gibi hayirlisi
Ayy hadi hayirlisi ins Allah kolay dogumlar nasip etsin evladina saglikla kavus ins dogumu konusmusunuzdur ahmet hocayla gece falan sancilanirsan ne olucak ahmet hoca yoksa bilgi verdimi lutfen bana dogumunu ve sonrasini hastaneyle ilgili herseyi burdan yaz lutfen cok merak ediyorum

Ayy hadi hayirlisi ins Allah kolay dogumlar nasip etsin evladina saglikla kavus ins dogumu konusmusunuzdur ahmet hocayla gece falan sancilanirsan ne olucak ahmet hoca yoksa bilgi verdimi lutfen bana dogumunu ve sonrasini hastaneyle ilgili herseyi burdan yaz lutfen cok merak ediyorum
Ahmet bey 500 lira ver ekstradan musaitsem gelirim diyor:)hayırlısı inşallah güzel geçer bende size moralli anlatirim :))

Benim doktorum kendi soylemedi ama o da isteyecek sanirm. umarim onlar hastanede olur

1. Bende lokman hekime pakize hanıma gdyrm. Aynen tereddütteym tecrübesi olan varsa aydınlatsa.

Senin epey varmis daha. Ben doğurur burdan neler oldu anlatirim Insallah :-) pakize hoca rutin kontrollerde gayet iyi ve ilgili biri bakalim doğum zamani nasil olacak :-)
Benm arkadasım yaptı memnundu ama bazıları neden oraya gdyosn falan dedi acayip kafam karışk

Benm arkadasım yaptı memnundu ama bazıları neden oraya gdyosn falan dedi acayip kafam karışk
Ben ankaraya geleli 4ay oldu. Pek hastaneler hakkinda bilgim yok. Burda iki kuzenim var sadece. Yakin zamanda ablamin arkadasi sezaryen oldu pakize hanimla o tavsuye etti bana da. Diger hastaneler de pahali geldi. Bide eve yakin olmasi tercih sebebim oldu.

aynen benm de evime cok yakın fiyatlatıda diğer özellere göre uygun. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. En azından devlet hastanesi giiibi olmadını bilyrm. Sancı esnasında odanda olyosn eşin yanında olyo...

Back
X