Sindiremediğim o şey ne?

miagoth

thus the heart will break and yet brokenly live on
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
476
1.514
63
23
Aldatıldığımı çok kötü, travmatik bir şekilde öğrendim sonrasında aylarca kapımda yattı elinde yüzükle gelip evlenme teklifi de etti yalvardı ama affetmedim. Egom tatmin oldu, kırılan özgüvenim yerine geldi evet ama hala o gün gözlerimin önünden gitmiyor ilk günki gibi canım acıyor. Aslında sevgi namına bir şey kalmadı içimde ve aldatılmanın benim değerimle ilgili olmadığını da biliyorum kendimi de suçlamıyorum ama o zaman sindiremediğim şey ne? 4 ay oldu neredeyse hala nefesim kesilecek kadar ağlama krizleri yaşıyorum ben neyi aşamadım? Sindiremediğim şeyi anlamıyorum evet sevilmedim, aldatıldım evet hiç hak etmedim ama oldu. Kabul ediyorum başka neyi kabul etmem lazım?

Belki kabullenmen değil de anlamlandırman lazım.

1- Yalan söyleyen diğer konularda da söyler.
2- Ailesinde ve çevresinde aldatma gördüğü kişiler varsa onları normalleştirmiş olabilir.
3- Bazısı rutinden zevk almaz rutini böyle yan yollara saparak güya heyecan bulur.
4- İlerde 2 çocuklayken bu yaptığını öğrenseydin daha üzüldün çok şanslısın ki erkenden olmuş olacak olan.
5- Sadakat değeri olmayan erkekler genelde sevgililkte aldatsa bile yakalanmadığı gibi 2 senede evliliğin oturmasını bekledikten sonra aldatırlar. Sen cidden şanslısın sadakat değeri olmayan erkeği hızlıca farkettiğin için.

Telefon numarama kadar değiştim ilk başlarda irademe güvenemediğim için. Fallarda da bir dönüş görünüyordu demek retrodanmış düşman g*tüne
Benim eskisi numaramı değiştirdiğimde ibana 10 lira atip mesaj atmıştı yüzsüz insan kapıdan kovsan bacadan giriyor. Fal mal da bakmayalım bence artık onunla ilgili. Özel değilse nasıl öğrendiniz? Arkadaşla falan mı aldatmış?

Çok teşekkür ederim evet bir noktada sanırım hala yediremiyorum hak etmedim duygusu çok ağır basıyor umarım çok uzun sürmez hafiflemesi

Kendi evimde kendi yatağımda basmıştım :)

Çook teşekkür ederim eminim aldattığı kişiyi de aldatır çünkü bu bir karakter özelliği eşinizle kocaman mutluluklar dilerim size

Çok haklısınız aldatan insanların belli tip bir karakteri var sanırım ve evet çok şükür yolun başında gördüm evlenip boşanmak eminim ayrılmaktan 10 kat daha zordur

İnsan bi 1000 TL atar

Kendi evimde kendi yatağımda basmıştım :)
Şerefsiz Allah bildiği gibi yapsın. Bu şerefsiz için değil bir damla gözyaşı dökmek oturup şükür namazı falan kılmalısın. Bak gerçekten travma etkisi yapacak kadar büyük bir olay kesinlikle ama bu adamla evli olduğunu düşünsene ve çocukların olduğunu.. Zararın neresinden dönsen kar aslında. Beter olsun pislik hem de kendi evinde. Erkeklerden nefret ya

Hepinize topluca çok teşekkür ederim ailemi ve arkadaşlarımı üzmemek için duygularımı açamıyorum sanki atlatmışım gibi davranıyorum burada kalbim hala kırık diyebilmek bana çok iyi geldi belki de bunu itiraf etmeye ihtiyacım varmış

Çok şükür yol yakınken gördüm gerçek yüzünü ileride çok daha zor olurdu dönmek , inanıyorum bir şekilde yaşattığını yaşar insan ama beddua etmiyorum kalbi kadar yaşasın herkes

Çok şükür yol yakınken gördüm gerçek yüzünü ileride çok daha zor olurdu dönmek , inanıyorum bir şekilde yaşattığını yaşar insan ama beddua etmiyorum kalbi kadar yaşasın herkes
Kuzenim de kendi en yakın arkadaşıyla çocuğun evinde basmıştı seneler önce.

Üçü çok yakın arkadaşlar o zaman. Ortak arkadaş olan kız arada çocuğun evinde kalıyor aynı bölümdeler sanırım ders için falan. Kuzenim ailesiyle yaşıyor, bu diğer ikisi daha rahatlar.

Neyse kuzenim bir akşam çat kapı gidiyor film falan almış sürpriz yapacak sevgilisine. Çocuk üstü başı dağınık halde kapıya çıkıyor, içeri bir giriyor kız yatakta. Çocuk da aynı şekilde pişman oldu kapısında yattı falan filan hepsinde aynı çırpınışlar.

Seneler geçti tabi kuzenim evlendi çok mutlu bir yuvası var şu an. O çocuk da evlenmiş ama eşini aldatıp boşanmışlar. Şaşırmadık sanırım:)

Aldatılmak çok kırıcı bir şeymiş :) insan sevilmediğini bir şekilde kabulleniyor ama salak yerine konulmak çok ağırmış gerçekten. Benim ilk ilişkimdi diyebilirim bu nedenle sanırım ekstra etkilendim

Kuzeniniz için sevindim iyi ki o da evlenmeden görmüş bunu boşanmak çok masraflı

Sevilmediğini neden kabulleniyorsun ki ilk yorumda da söyledim sevilmemekle ilgili değil her zaman. Öyle olsa zaten bu kadar pişman olup evlenme teklifine falan girişmezdi. Bu adam evlenmek isteyecek kadar çok sevdiği halde aldatan/evlenince de aldatacak olan doyumsuz tiplerdenmis demek. Nasil utanmadan özür dileyip geri dönmemizi bekliyorlar hayret ya.

Burcu neydi adamın kendimce bir istatistik yapıyorum da

Aldatılmak çok kötü bir duygu olsa gerek.Atlatmanız için zaman gerekli.

Yani o yüzüğü alıp bir yerine sokmadığıma şükretsin terbiyeli biriyim burcu başak yükseleni yay bu arada ben yanlış bir şey mi yaptım anlamadım oylama mı yapıyorum garip bir şeyler oldu yorumların altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…