Benim eskisi numaramı değiştirdiğimde ibana 10 lira atip mesaj atmıştıTelefon numarama kadar değiştim ilk başlarda irademe güvenemediğim için. Fallarda da bir dönüş görünüyordu demek retrodanmış düşman g*tüne
Çok teşekkür ederimSen kabullenmişsin ve kafanda bitirmişsin zaten.
Acının devam etmesi onunla ilgili değil sana yapılanları kendine yedirememenle ilgili. Dört ay böyle bir şey için çok kısa bir süreç. Aldatılmak kolay bir şey değil üzülmen normal.Ama öyle bir karaktersiz için değmez bile. Kafanı başka şeylere ver meşguliyetin olsun.
Onları hayatının merkezine alma düşünmemeye çalış,Zamanla bu duygular zaten hafifler.
Kendi evimde kendi yatağımda basmıştım :)Benim eskisi numaramı değiştirdiğimde ibana 10 lira atip mesaj atmıştıyüzsüz insan kapıdan kovsan bacadan giriyor. Fal mal da bakmayalım bence artık onunla ilgili. Özel değilse nasıl öğrendiniz? Arkadaşla falan mı aldatmış?
Çook teşekkür ederimAldatilmamin üstünden 11 sene geçti. Sizin durumunuzda en azından kapina gelmiş, af dilemiş; bir nebze içiniz soğumuştur diye umuyorum. Benimki aldattığı kişi ile evlendi
O olaylardan 1 sene sonra eşimle sevgili olduk, 9 seneye yakındır evliyim. Evli, mutlu, çocuklu diyebiliriz
Size de çok geçmiş olsun, hayat hep güzellikler getirsin
Çok haklısınız aldatan insanların belli tip bir karakteri var sanırım ve evet çok şükür yolun başında gördüm evlenip boşanmak eminim ayrılmaktan 10 kat daha zordurBelki kabullenmen değil de anlamlandırman lazım.
1- Yalan söyleyen diğer konularda da söyler.
2- Ailesinde ve çevresinde aldatma gördüğü kişiler varsa onları normalleştirmiş olabilir.
3- Bazısı rutinden zevk almaz rutini böyle yan yollara saparak güya heyecan bulur.
4- İlerde 2 çocuklayken bu yaptığını öğrenseydin daha üzüldün çok şanslısın ki erkenden olmuş olacak olan.
5- Sadakat değeri olmayan erkekler genelde sevgililkte aldatsa bile yakalanmadığı gibi 2 senede evliliğin oturmasını bekledikten sonra aldatırlar. Sen cidden şanslısın sadakat değeri olmayan erkeği hızlıca farkettiğin için.
İnsan bi 1000 TL atarBenim eskisi numaramı değiştirdiğimde ibana 10 lira atip mesaj atmıştıyüzsüz insan kapıdan kovsan bacadan giriyor. Fal mal da bakmayalım bence artık onunla ilgili. Özel değilse nasıl öğrendiniz? Arkadaşla falan mı aldatmış?
Çok teşekkür ederim umarım çabuk geçerKendine izin ver. Bu bir süreç. İnsanın acı çekmesi de mutlu olması da doğasında var ama emin ol geçecek
Guzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorumÇook teşekkür ederimeminim aldattığı kişiyi de aldatır çünkü bu bir karakter özelliği eşinizle kocaman mutluluklar dilerim size
Şerefsiz Allah bildiği gibi yapsın. Bu şerefsiz için değil bir damla gözyaşı dökmek oturup şükür namazı falan kılmalısın. Bak gerçekten travma etkisi yapacak kadar büyük bir olay kesinlikle ama bu adamla evli olduğunu düşünsene ve çocukların olduğunu.. Zararın neresinden dönsen kar aslında. Beter olsun pislik hem de kendi evinde. Erkeklerden nefret yaKendi evimde kendi yatağımda basmıştım :)
Karma işte dönüp dolaşır bulur sahibiniGuzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
Kim kimi aldattı ya da ne oldu bilmiyorum ama 6-7 ay sonra boşandılar.
Yani belki bi "efendim ne var, ne istiyorsun?" yazılabilirdiİnsan bi 1000 TL atar
Çok şükür yol yakınken gördüm gerçek yüzünü ileride çok daha zor olurdu dönmek , inanıyorum bir şekilde yaşattığını yaşar insan ama beddua etmiyorum kalbi kadar yaşasın herkesŞerefsiz Allah bildiği gibi yapsın. Bu şerefsiz için değil bir damla gözyaşı dökmek oturup şükür namazı falan kılmalısın. Bak gerçekten travma etkisi yapacak kadar büyük bir olay kesinlikle ama bu adamla evli olduğunu düşünsene ve çocukların olduğunu.. Zararın neresinden dönsen kar aslında. Beter olsun pislik hem de kendi evinde. Erkeklerden nefret ya
Kuzenim de kendi en yakın arkadaşıyla çocuğun evinde basmıştı seneler önce.Çok şükür yol yakınken gördüm gerçek yüzünü ileride çok daha zor olurdu dönmek , inanıyorum bir şekilde yaşattığını yaşar insan ama beddua etmiyorum kalbi kadar yaşasın herkes
Aldatılmak çok kırıcı bir şeymiş :) insan sevilmediğini bir şekilde kabulleniyor ama salak yerine konulmak çok ağırmış gerçekten. Benim ilk ilişkimdi diyebilirim bu nedenle sanırım ekstra etkilendimKuzenim de kendi en yakın arkadaşıyla çocuğun evinde basmıştı seneler önce.
Üçü çok yakın arkadaşlar o zaman. Ortak arkadaş olan kız arada çocuğun evinde kalıyor aynı bölümdeler sanırım ders için falan. Kuzenim ailesiyle yaşıyor, bu diğer ikisi daha rahatlar.
Neyse kuzenim bir akşam çat kapı gidiyor film falan almış sürpriz yapacak sevgilisine. Çocuk üstü başı dağınık halde kapıya çıkıyor, içeri bir giriyor kız yatakta. Çocuk da aynı şekilde pişman oldu kapısında yattı falan filan hepsinde aynı çırpınışlar.
Seneler geçti tabi kuzenim evlendi çok mutlu bir yuvası var şu an. O çocuk da evlenmiş ama eşini aldatıp boşanmışlar. Şaşırmadık sanırım:)
Sevilmediğini neden kabulleniyorsun ki ilk yorumda da söyledim sevilmemekle ilgili değil her zaman. Öyle olsa zaten bu kadar pişman olup evlenme teklifine falan girişmezdi. Bu adam evlenmek isteyecek kadar çok sevdiği halde aldatan/evlenince de aldatacak olan doyumsuz tiplerdenmis demek. Nasil utanmadan özür dileyip geri dönmemizi bekliyorlar hayret ya.Aldatılmak çok kırıcı bir şeymiş :) insan sevilmediğini bir şekilde kabulleniyor ama salak yerine konulmak çok ağırmış gerçekten. Benim ilk ilişkimdi diyebilirim bu nedenle sanırım ekstra etkilendim
Kuzeniniz için sevindim iyi ki o da evlenmeden görmüş bunu boşanmak çok masraflı
Katılıyorumİlerde 2 çocuklayken bu yaptığını öğrenseydin daha üzüldün çok şanslısın ki erkenden olmuş olacak olan.
Aldatılmak çok kötü bir duygu olsa gerek.Atlatmanız için zaman gerekli.Aldatıldığımı çok kötü, travmatik bir şekilde öğrendim sonrasında aylarca kapımda yattı elinde yüzükle gelip evlenme teklifi de etti yalvardı ama affetmedim. Egom tatmin oldu, kırılan özgüvenim yerine geldi evet ama hala o gün gözlerimin önünden gitmiyor ilk günki gibi canım acıyor. Aslında sevgi namına bir şey kalmadı içimde ve aldatılmanın benim değerimle ilgili olmadığını da biliyorum kendimi de suçlamıyorum ama o zaman sindiremediğim şey ne? 4 ay oldu neredeyse hala nefesim kesilecek kadar ağlama krizleri yaşıyorum ben neyi aşamadım? Sindiremediğim şeyi anlamıyorum evet sevilmedim, aldatıldım evet hiç hak etmedim ama oldu. Kabul ediyorum başka neyi kabul etmem lazım?
Yani o yüzüğü alıp bir yerine sokmadığıma şükretsin terbiyeli biriyimSevilmediğini neden kabulleniyorsun ki ilk yorumda da söyledim sevilmemekle ilgili değil her zaman. Öyle olsa zaten bu kadar pişman olup evlenme teklifine falan girişmezdi. Bu adam evlenmek isteyecek kadar çok sevdiği halde aldatan/evlenince de aldatacak olan doyumsuz tiplerdenmis demek. Nasil utanmadan özür dileyip geri dönmemizi bekliyorlar hayret ya.
Burcu neydi adamın kendimce bir istatistik yapıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?