Sindiremediğim o şey ne?

miagoth

thus the heart will break and yet brokenly live on
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
476
1.514
63
23
Aldatıldığımı çok kötü, travmatik bir şekilde öğrendim sonrasında aylarca kapımda yattı elinde yüzükle gelip evlenme teklifi de etti yalvardı ama affetmedim. Egom tatmin oldu, kırılan özgüvenim yerine geldi evet ama hala o gün gözlerimin önünden gitmiyor ilk günki gibi canım acıyor. Aslında sevgi namına bir şey kalmadı içimde ve aldatılmanın benim değerimle ilgili olmadığını da biliyorum kendimi de suçlamıyorum ama o zaman sindiremediğim şey ne? 4 ay oldu neredeyse hala nefesim kesilecek kadar ağlama krizleri yaşıyorum ben neyi aşamadım? Sindiremediğim şeyi anlamıyorum evet sevilmedim, aldatıldım evet hiç hak etmedim ama oldu. Kabul ediyorum başka neyi kabul etmem lazım?

Anketli yorum özelliği galiba ben de bilmiyorum tam ama önemli bir sey değil.
Yay işte yine yanıltmadi yay ve aslan istatistiklerde en önde gidiyor

İnsan her şeyi aşıyor ya da alışıyor ama asıl unutturmayan şey onur.. en ağır gelen onurunun kırılmış olması. O ağlamalar krizler falan o kadar iyi tanıyorum ki bu duyguyu. Dışardan bakan amaan değmez gibi tesellimsiler vermeye çalışsa da o kadar aşağılık bir adamın sizin onurunuzu zedelemis olması insanı kahrediyor.

Haftalarca aynaya bile bakamadım dünyanın en yetersiz insanıymış gibi hissettim çok utandım sonra bu his geçti ama hala çok öfkeliyim en çokta kendime çünkü koruyamadım kendimi kalbimi tamamen başkasının insafına terk etmişim

Yaaa tam olarak bunu anlatmaya çalıştım bu kadar değersiz birine mağlup olmuş gibi hissediyor insan..

Adalet duygunuz yüksekse hak etmediğiniz şeyi yaşamak içsel dengenizi bozabilir. Belki bu konu üzerinde çalışmanız gerekir. Görüntüde adalet yerini bulmuyor, hak edilmeyenler yaşanıyor gibi görünse de daha farklı, yüksek bir düzlemde her şey hak ettiği yeri bulacak.

Ç.kü kopsun.
Kendinize anlamlı meşgaleler bulun.
Siz onun enkazını toplarken, o k.çını kaşıyarak ekran kaydırıyordur.
Üzülecek olduğunuzda hep bunu getirin aklınıza.

Ay tespitiniz çok iyi. Ben sanırım böyleyim

Görünürde güzel bir ilişkiniz mi vardı?
Öyle ise, o güzel şeylerin yitip gitmesine ve bidaha olmayacak olmasına ağlıyor olabilirsiniz. Zaman gerekiyor, elbette geçecek.

Görünürde güzel bir ilişkiniz mi vardı?
Öyle ise, o güzel şeylerin yitip gitmesine ve bidaha olmayacak olmasına ağlıyor olabilirsiniz. Zaman gerekiyor, elbette geçecek.
Evet görünürde güzeldi ama artık o güzel günlerinde benim sayemde olduğunu biliyorum, çok yazık oldu diye düşünüyorum

Ne kadar pişman olduğunu ve süründüğünü görüyorum ama içim hiç soğumadı , sonuçta yaşattıkları ve söyledikleri benden silinmiyor nasıl bir adalet içimi soğutur keşke bilsem

Ç.kü kopsun.
Kendinize anlamlı meşgaleler bulun.
Siz onun enkazını toplarken, o k.çını kaşıyarak ekran kaydırıyordur.
Üzülecek olduğunuzda hep bunu getirin aklınıza.
2. Üniversite okumaya başladım, 3 dili aynı anda öğreniyorum ama ufacık bir boşlukta yenik düşüyorum :) sinir bozucu

2. Üniversite okumaya başladım, 3 dili aynı anda öğreniyorum ama ufacık bir boşlukta yenik düşüyorum :) sinir bozucu

Saydıklarınız sizin için anlamlı meşgaleler mi, oyalantı mı?
Anlamlıdan kastım doyumlu ve uzun soluklu iyi hissettiren, yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız, tutku içeren meşgaleler.
Belki empati kuramamış olabilirim.
Şuan 5.üniversitesini (masterlar ve dr. dahil) ve 4. yabancı dilini öğrenen biri olarak ben keyif almadan yapıyorum bunları mesela. Yapmam gerektiği için bir nevi. İçimi sıkıyo hatta çoğu zaman.
Ama bir ülke gezisinde enstrüman çalarken ya da yüzerken saati fark etmiyorum.
Bu ayrımı anlatmaya çalıştım

Evet tam dediğiniz gibi tutku değil sadece oyalantı. Bende yapmam gerektiği için yapıyorum zevk aldığımdan değil yani
Belki de zorunluluktan yaptıklarımın yanı sıra gerçekten keyif alacak bir şeyler bulursam bu duygudan daha kolay sıyrılırım. Çok teşekkür ederim bunun üzerinde bir süre düşüncem

Yaşadığınız her şeyin yalan olduğunu sinderemiyorsunuz

Yaşadığınız her şeyin yalan olduğunu sinderemiyorsunuz
Evet kafamda çizdiğim profil ve gerçek bambaşkaymış hatta ilişkimizi bile görmek istediğim şekilde görüyormuşum olduğu gibi değil artık duygular bitince her şeyi net görüyorum ve kendime kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…