Sinek küçük mide bulandırıyor

benim yazımı iki kere daha okuyun
ben tatlı sevmem
gerilim istiyor iseniz lütfen..başka yere...cevapınız konu sahibine olsun.benim konum değil...konu kaynatmayalım....iyi akşamlar

Okudum.
Yorum yapanlar demişsiniz, yorum yapan olarak cevap hakkım doğmuş
O zaman kendi görüşünüzü ona buna sataşmadan yazma becerinizi geliştirin, ne siz ne biz yorulalım.

Ben konuyu anlamadım,
Hediyeyi kendiniz için mi hazırladınız yoksa başkalarına dagıtsınlar diye mi ?
Yiyecek koyma demişler kekler kalmış size keklerden ikram etmelerini mi beklediniz,
İnşallah dogru anladım :KK48:
Onlar demeden ben derdim bitane yiyebilirmiyim diye :KK53:

Kek dedipiniz herhalde hamur kaplı muffinler yani cupcakeler.
Onlr hediyelik değil de dekor olarak kullanılıyor daha çok.
Sonradan kimsenin yemediğini farkedince poşetlere koymaya başlamışlardır ne var bunda?
Ya da koydukları kişi, yerim ben alayım demiştir.
Allah aşkına doğum telaşında milletin hediyeyi gözü görüyor mu sanıyorsunuz?
Hazır poşetler bittiği an, kime ne kalırsa artık.

Ayrıca sorduğunuz kişi erkek, müdahale eden büyük biri.
Onların ne için hazırlandığı ancak anne bilir, belki de hediye edilmediğini gördü ve sonra koyun dedi.
Benim hediyeliklerimden kimisi sadece su almış, kimi oda kokusu, bazısı sadece çikolata( güzel standlı fanusluydu onu hediye sanmışlar) almış gitmiş.
Peşine mi düşecektim?

Son düzenleme:
Cidden bunu sorun ettiysen keşke yerinde olsaydım diyebilecek bi ton kadın var bunda Allah başka dert vermesin

Bazı arkadaşlar kek falan demiş ama olay kek değil ,bence konu sahibi o ucuz kekde bile ayrımcılık yapıyorlar demek istedi

Böyle her şeyi abartıp hayatı kendinize de etrafınızdakilere de dar ediyorsunuz, bilmem farkında mısınız da.. Genelde farkında olmuyor çünkü sizin tarzınızdakiler.

Her yapılan hata olarak gördüğümüz şeyi , muhattaba hissettirsek görüşecek adam kalmaz . Sizin olayınıza gelincede hiç umrumda olmaz, aman der geçerdim , görüşmem gerektiği kadar görüşürdüm .

Back
X