Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sinek kovar tabletlerden kullandığım halde başımda vızır vızır dolandı ölümüne susamış bunlar..
Hiç ama Hiç istemeyerek tüm sinek ilacını boca ediyorum
Hayırda o tabletler sinek savar hala nasıl gelip depemizde vızırdıyorlar ben anlam veremiyorumm
Aynı sorun bizde de vardı.Geçen gece sabah saat 5'e kadar sinek kovaladık evde yarımşar saat arayla Baktık olmuyo ertesi gün ilaçladık evi. Bi de yatarken o tabletlerden takıyoruz sorun olmuyor şimdilik.
evi bahçeliyse bahçeyi bi güzel ilaçlatın pencereye sineklik taktırın böcek yem tabletleri koyun dışarı çıkarken fıs fıs sinke ilacıyla ilaçlayın bi de elektronik tablet koydunuz mu tamamdır ben daha yeni yaptım da =))
ev sahibi saolsun çok ilgili olduğundan sinekliğin de tanesi 20 lira olduğundan koçtaştan tanesi 5 liraya bantlı sineklik aldım canım çıktı ama yaptım yaptıktan sonra anladım ki pazardan 1 liraya tül alıp çift taraflı bantla çok da rahat yapılırmış tecrübe oldu en azından
Valla çok şükür sivrisinek yok artık yaa,eskisi gibi değil belediye sürekli ilaçlıyor sokakları zaten
o yüzden girmiyor eve sinek çok şükür rahatım
ama köye falan gitsem (yıllar oldu gitmeyeli)misafirliğe,bacaklarım ve kollarım sinek ısırığıyla dolar benden başkasını yemez adiler..:)
Sineklik net çözüm oluyor.Yıllardır bıkmıştım her yaz aynı sorun.Sinek,böcük ne ararsan var. Tül biraz açılsa dibine kadar çekerdim,kulaklar hep dinlemede böcük sesi falan. Bu sene rahatladım.İşe yarayacaktır.
Bizde sinek matı kullanıyoruz beni de çok ısırıyor sivriler, cam açık uyuyamıyoruz malesef çünkü karafatoşlar 32 kısım tekmili birden geceleri pencere kenarı duvarlarda cirit atıyor. Sıcak için de duş ve kolonya ikilisi...
Ahhh Eylül bir gelse sevmiyorum ben bu vıcık vıcık yaz günlerini...
yatmadan önce odana bolca sinek ilacı sıkıp kapıyı kapat.. bikaç dakika sonra hepsi pıt pıt yere düşüyo... ben böyle yapıyorum her akşam... rahat rahat uyuyorum..
canım en güzel çözüm rakı bu meretlere cam ve kapı diplerine birer çay tabağı içinde bir kaç damla koy kokusuna gelmiyorlar.
ches cim alerjen bir bünyeye sahipsen şişerek kaşınmaları normal. geçtiğimiz yıl biz ailecek hastahanelik olduk sinek ısırığından önce yiyeekten dediler hepimizde olunca ama eşimle aynı gen bozukluğunu taşımamız ve çocuğumuzdada aynı sorunun olmaması işlerin iç yüzünü çıkardı ortaya. bir tarama yaptır istersen çünkü bözek ve sinek alerjisi olanlarda daha büyük sorunlar bile olabiliyormuş.