Sinek

-Piraye

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
19.381
12.405
Kızlar marka vermek yasak mı bilmiyorum ama en iyi sinek kovar hangisi sizce? Kullanıp memnun kaldığınız etkili bi ilaç, sprey var mı?

Ama onlar cok zararli, sadece sinegi degil, kendinizi de zehirliyorsunuz. Lutfen cocuklari buna magruz birakmayin en azindan.

Tene sıkılanlardan kullanıyoruz biz..
Tamam sıktığımız için ısırma olayı olmuyor ama ben öyle tenıme sıkmaktan rahatsızım açıkçası..
Haa öyle rahatsızlık verdığı de yok ferah bişey..

Elimde olsa camın önüne feslegenleri dizerdim sınek mınek gelmezdi..

Ne kadar da doğasever bi kızmışım..optum kendımı❤

Tene sıkılanlardan kullanıyoruz biz..
Tamam sıktığımız için ısırma olayı olmuyor ama ben öyle tenıme sıkmaktan rahatsızım açıkçası..
Haa öyle rahatsızlık verdığı de yok ferah bişey..

Elimde olsa camın önüne feslegenleri dizerdim sınek mınek gelmezdi..

Ne kadar da doğasever bi kızmışım..optum kendımı❤
Markası nedir acaba :)

Ama onlar cok zararli, sadece sinegi degil, kendinizi de zehirliyorsunuz. Lutfen cocuklari buna magruz birakmayin en azindan.
Fesleğen dışında hangisi zararsız ki? Tene sıksak direk emilir,diğerlerinin hepsinin kokusu var.
Ha bir de telefonda sinek uygulaması duymuştum :KK70: çok yüksek frekansda ses yayıp sivrisinek gelmesini engelliyormuş ama nedir ne değildir bilmiyorum :KK70:

Fesleğen dışında hangisi zararsız ki? Tene sıksak direk emilir,diğerlerinin hepsinin kokusu var.
Ha bir de telefonda sinek uygulaması duymuştum :KK70: çok yüksek frekansda ses yayıp sivrisinek gelmesini engelliyormuş ama nedir ne değildir bilmiyorum :KK70:
Evet elektrikli, ses cikartip kovanlar bence de en iyisi o.
Ya da yag karisimi spreyler yapiyorlar, lavanta limon yagi falan ama ne kadar etkili denemek lazim.

Evet elektrikli, ses cikartip kovanlar bence de en iyisi o.
Ya da yag karisimi spreyler yapiyorlar, lavanta limon yagi falan ama ne kadar etkili denemek lazim.
Yok elektikliyi demiyorum,sonuçta o da inanılmaz radyasyon yayıyor. Telefon uygulaması benim dediğim :KK70:ki muhtemelen o da radyasyon manyağı yapar .Doğal karışımlar denemedim,denemek de fayda var,teşekkürler

Camlara kapılara sineklik taksanız sadece sivrisineklerden değil her türlü haşereden kurtulursunuz, hem de sağlıklı bir yolla. :KK58:

Ben fişe taktığım halde yemiş beni..
xenforo-smilies-kk53.gif

0 rh kan grubunu daha lezzetli buluyorlarmış.
Valla ben de çözüm bulamadım
xenforo-smilies-kk12.gif

Bir de şu yapışkanlı bantlar var ya ben de sanki etkili olacakmış gibi ondan astım evin ortasına. 3-5 sinek konmuş geçerken saçıma takıldı o da
xenforo-smilies-kk63.gif

Tene skilanlarin zararsizlari var eczanelerde satiliyor sadece bitkiden yapilma onlardan alabilirsiniz kucuk cocuklara bile uygulanabiliyor

X