Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk için değil :)Ama onlar cok zararli, sadece sinegi degil, kendinizi de zehirliyorsunuz. Lutfen cocuklari buna magruz birakmayin en azindan.
Spreyi var mı onun peki fiş imkanı olmayabilirRaid iyi bence sinek olayında
Detan da böcek karıncada falan iyi diye düşünüyorum
Markası nedir acaba :)Tene sıkılanlardan kullanıyoruz biz..
Tamam sıktığımız için ısırma olayı olmuyor ama ben öyle tenıme sıkmaktan rahatsızım açıkçası..
Haa öyle rahatsızlık verdığı de yok ferah bişey..
Elimde olsa camın önüne feslegenleri dizerdim sınek mınek gelmezdi..
Ne kadar da doğasever bi kızmışım..optum kendımı❤
Sprey tarzı bişey lazım bana :/Fişe takılan içinde sıvı olan sinekkovarlardan raidinkini kullanıyorum çook memnunum
Suanki defans..Markası nedir acaba :)
Peki teşekkürler millan :)Suanki defans..
Fesleğen dışında hangisi zararsız ki? Tene sıksak direk emilir,diğerlerinin hepsinin kokusu var.Ama onlar cok zararli, sadece sinegi degil, kendinizi de zehirliyorsunuz. Lutfen cocuklari buna magruz birakmayin en azindan.
Evet elektrikli, ses cikartip kovanlar bence de en iyisi o.Fesleğen dışında hangisi zararsız ki? Tene sıksak direk emilir,diğerlerinin hepsinin kokusu var.
Ha bir de telefonda sinek uygulaması duymuştum çok yüksek frekansda ses yayıp sivrisinek gelmesini engelliyormuş ama nedir ne değildir bilmiyorum
Yok elektikliyi demiyorum,sonuçta o da inanılmaz radyasyon yayıyor. Telefon uygulaması benim dediğim ki muhtemelen o da radyasyon manyağı yapar .Doğal karışımlar denemedim,denemek de fayda var,teşekkürlerEvet elektrikli, ses cikartip kovanlar bence de en iyisi o.
Ya da yag karisimi spreyler yapiyorlar, lavanta limon yagi falan ama ne kadar etkili denemek lazim.
En iyisi Detanin fise takilanlari. Valla biz öyle kurtulduk. Yoksa gece yatilmiyor.Kızlar marka vermek yasak mı bilmiyorum ama en iyi sinek kovar hangisi sizce? Kullanıp memnun kaldığınız etkili bi ilaç, sprey var mı?
hımmmmm sprey lazım banaEn iyisi Detanin fise takilanlari. Valla biz öyle kurtulduk. Yoksa gece yatilmiyor.