Sinem Daşlı’ya ameliyat olan var mı?

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.177
1.108
333
36
Kocaeli Derince devlet hastanesinde 10 Temmuz’da Sinem Daşlıya ameliyat olacağım. Daha önce ameliyat olan var mı bu doktora? Memnun olup olmadığınızı merak ediyorum.

Kocaeli Derince devlet hastanesinde 10 Temmuz’da Sinem Daşlıya ameliyat olacağım. Daha önce ameliyat olan var mı bu doktora? Memnun olup olmadığınızı merak ediyorum.

Sanırım kimse ameliyat olmamış. Peki Kocaeli Derince devlet Hastanesi’nde herhangi bir KBB uzmanına ameliyat olan var mı?

Ben sağlık sorunum için gittim nefes alamıyordum. Ama burnuma yapılacak işlemin estetiğe girdiği söylendi. Kemik alınıp ucu biraz kaldırılacak denildi Doktor açıkladığında mantıklı geldi ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Hem devlet hastanesi hem KBB uzmanı hem de estetik yapacak. İyi sonuçlar alanlar varsa paylaşabilir mi lütfen?

Evet kimse cevap vermemiş olsa da ben azimle yazıyorum

Beklenen gün geldi ve sonunda yarın ameliyat oluyorum. Doktorum KBB uzmanı ve internette estetik işlemlerle ilgili kimse yorum yapmamış hakkında. Allah’a emanet gidiyorum inşallah sonuç güzel olur.

Merhaba oldunuz mu acaba ben de olmayı düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…