Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu aşkında son durum

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Sinem Kobal’ın, ocak ayından beri beraber olduğu iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu hakkında en yakınlarındakilere bile tek kelime etmemesi dikkat çekiyor.
sse.jpg

Güneş gazetesinin haberine göre, İbrahim Çelikkol’la yaşadığı ilişkide sevgilisiyle sosyal ortamlara giren Kobal’ın bu konuda ketum davranmasının İmirzalıoğlu’yla aldığı ortak bir karar olduğu öne sürülüyor.

kızlar toplanın kenanı kaçırma vakti geldi :KK73::KK31:

Arda turan ile çok güzel bir çiftlerdi. Yakıştıramadım bende .

Bence kenan imirzaliogluna yakisacak kadar guzel degil ki bence guzel bi kiz da degil yani sac desen boya surat desen full makyaj... ah kenana berguzar yakisirdi ama o da evli mutlu cocuklu ne guzel :)

az bi ara vereydi böyle peşpeşe ilişki yorucu olmuyormuki vallahi ben adamların isimlerini bile karıştırım kenana arda ibrahıme kenan der geçerim :KK69::KK69::KK69::KK69:
bence onlar isim bile kullanmıyorlardır :))))) aşkitom.biberim ,salatalığım vs gibi adlar ile sesleniyorlardır karıştırma durumu olmaz :KK70::KK70::KK70:

Bu kzinda ne yptigi kimle oldugu belli degil. Ayrica ikiside begenmedigm itici buldugum tipler bnce tamda birbirlerini bulmuslar..

X