Sinem kolbakırla çıkıyorum bu yola ;-)

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Merhaba arkadaşlarım hatırlarsınız gecen ay bir diyetisyene girmiştim fakat hic memnun olmadım sürekli motive mi düşürdü YOK TROİDİN VAR YOK ZOR FALAN DİYE ve hic destek göremedim sonra uzun aramalar sonucu Sinem kolbakira ulaştım super yorumlar vardı hadi kızım dedim yola koyuldum seker mi şeker kendisi. ofisi var gittim aliskanlijlarima gore liste yaptı evde oluşuma göre dışarıda oluşuma göre ayrı ayrı yaptı. 3 ayda ulasicaz hedefe dedi ve EN AZ 7 kilo verecegımı söyledi ama hedef olarak 10 kilo bekliyorum üç ayda dedi .... 7/24 cebi acık ulasıma birsey olursa sor dedi anında dönüş yapıyor sempatik diyetisyenim. Bir de troidim hakkında bu liste ile vereceksin dedi cok motive oldum .obur diyetisyenden duymadigim cumlelerdi bunlar bugun koyuldum uygulamaya size buradan bildirim yapacasgim bu sefer umutluyum hadi bismillah ;-) bana katılmak isteyenler varsa buyursun gelsin iddaliyim olacak bu is. İki haftada bir kilo bildirimim olacak yağ ve su olarak. bakalım temmuza kadar ne kadar yol alacağım... :KK49:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarım hatırlarsınız gecen ay bir diyetisyene girmiştim fakat hic memnun olmadım sürekli motive mi düşürdü ve hic destek göremedim sonra uzun aramalar sonucu Sinem kolbakira ulaştım super yorumlar vardı hadi kızım dedim yola koyuldum seker mi şeker kendisi ofisi var gittim aliskanlijlarima gore liste yaptı uç ayda ulasicaz hedefe dedi obur diyetisyenden duymadigim cumlelerdi bunlar bugun koyuldum uygulamaya size buradan bildirim yapacasgim bu sefer umutluyum hadi bismillah ;-) ban katılmak isteyenler varsa buyursun gelsin iddaliyim olacak bu is :KK49:
cnm listeni paylaşacakmısın

EVET KAHVALTIMI YAPTIM ÖĞLE YEMEGIMI DE YEDİM şimdilik iyi gidiyorum doktoruma da söz verddim:KK66: canım dpktorum bana gec uyanmam halinde erken uyanmam halinde dışarıda olma halinde ayrı ayrı listeler yaptı iyi olacak hadi bakalım

Bu arada kahvaltı da iki dilim ekmek
bir yumurta
bir dilim peynir
domates ve salatalık yedim

öğlende; üç köfte
salata (yağsız)
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
bir porsiyonda çorba içtim

500 ml su içtim iki lt olması lazım gün sounda

sabah kahvaltımı yaptım suyu mu da aldım yanıma 2lt su içmem lazım :) dun gayet iyi gitti bugünde inşallah öyle olur:KK66:

Aksam yemegı ve ara öğün olarak ta yoğurt yedim. son bır ara öğünüm kaldı o da bir bardak süt yada ayran :))

yazamadım ama bugun tam iki hafta oldu. gittim bir ayda zar zor bir kilo veren ben iki hafta sonra su dan üç kilo yağ dan iki kilo vermişim cok mutlu oldum ki:KK66: ha diyetisyenim sadece iki gün üst üste uygulyacagım ödem attırıcı liste de yazdı inşallah kısa zamanda hedefime kavuşacağım:KK66:

Diyet listesi evdeyken ne acaba
Dışarıdaykeen nasıl
Erkn kalkarsan nasıl
Geç kalkarsan nasıl

Motivasyonun çok güzel. Kaç kg ile başladın. Boy kaç

Diyet listesi evdeyken ne acaba
Dışarıdaykeen nasıl
Erkn kalkarsan nasıl
Geç kalkarsan nasıl

Motivasyonun çok güzel. Kaç kg ile başladın. Boy kaç

CANIM VALLA diyetisyenim süper abartısız ki benle ilk listeyi yazarken sevdiklerşmi sevmediklerimi sordu. sonra uyanma uyuma saatimi sordu. erken kalkarsam 7-7.30 gec kalkarsam 10.00 falan hatta hamburger sevdimi söyledim öğlen dışarıda iken bir kutu ayran patatessiz orta boy hamburger iznim var ki öğle yemegı yerine geçiyormuş. ben öbür diyetisyende ay sonunda 1 kilo zor vermiştim simdi böyle olunca çok sevindim ha bu arada ödemim varmış 2 günlük uygulayacağım ödem atma diyeti yazdı ayrıca diyetisyenim motıvasyınu süper iyiki araştırıp gitmişim... :KK66:

kilo bildirimi yağım başlangıçta 30 iken şu anda 27
kilom 77 iken su anda 74
hep böyle gitsin inşallah :) bu benım için troıdım olduğu için mucize ha birde gönde iki üç fincan yeşil çay ekledi dr um

bugun randevum vardı arkadaşlar. yağdan iki kilo daha vermişim. bu arada başka bır liste daha yazdı toplam üç liste oldu 2 birini 2 gün birini 3 gün birini uygulayacağım.. bu arada ben az su içiyorum diye Google Playden Water your body indirditti güzel proram ve haberdar edecegım her gun diyetisyenimi bu arada o programa kilonuzu yazıyorsunuz ona göre su miktarıı çıkıyor falan... hadi bkalım devam

diyet listenizi yazar mısınız ? birde boy ve kilonuzu :)tebrik ederim istediğiniz kiloya gelirsiniz umarım .

diyet listenizi yazar mısınız ? birde boy ve kilonuzu :)tebrik ederim istediğiniz kiloya gelirsiniz umarım .

canım ben haftada 3 farklı diyet uyguluyorum 2 gun protein ağırlıklı 2 gun sadece 1 dilim ekmekli yıne protein ağırlıklı ve uc gun de normal liste ve günde 2.5 lt su hatta water your body adlı programı yüğkletti diyetisyenım güzel gidiyor umarım herkez ulaşır hedefe boyum 1.68 kilom 72ye dustu en son su anda bilmiyoum kaç oldum bu hafta randevum var ogrenecegım :=))

Uzun süredir giremedim arkadaşlar ramazan diyeti listesi verdi diyetisyenim onu uyguluyorum

X