- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
Merhaba arkadaşlarım hatırlarsınız gecen ay bir diyetisyene girmiştim fakat hic memnun olmadım sürekli motive mi düşürdü YOK TROİDİN VAR YOK ZOR FALAN DİYE ve hic destek göremedim sonra uzun aramalar sonucu Sinem kolbakira ulaştım super yorumlar vardı hadi kızım dedim yola koyuldum seker mi şeker kendisi. ofisi var gittim aliskanlijlarima gore liste yaptı evde oluşuma göre dışarıda oluşuma göre ayrı ayrı yaptı. 3 ayda ulasicaz hedefe dedi ve EN AZ 7 kilo verecegımı söyledi ama hedef olarak 10 kilo bekliyorum üç ayda dedi .... 7/24 cebi acık ulasıma birsey olursa sor dedi anında dönüş yapıyor sempatik diyetisyenim. Bir de troidim hakkında bu liste ile vereceksin dedi cok motive oldum .obur diyetisyenden duymadigim cumlelerdi bunlar bugun koyuldum uygulamaya size buradan bildirim yapacasgim bu sefer umutluyum hadi bismillah ;-) bana katılmak isteyenler varsa buyursun gelsin iddaliyim olacak bu is. İki haftada bir kilo bildirimim olacak yağ ve su olarak. bakalım temmuza kadar ne kadar yol alacağım...
Son düzenleme: