Sinemaya gitmek zararlı mı?

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
kızlar ben dün 3 boyutlu bi filme gittim sinemaya jurassic world diye kızm çok rahatsız oldu hissettim :KK43: ya sesten korktu yada rahatsız oldu bilemiyorum sizce bişey olmuş mudur bi daha gitmicem çok pişman oldum gittiğime...

cok gurultu ortam sinema belki rahatsiz olmus olabilir sesten gittigin film aksiyonsa yuksek gerilimli ise olabilir.

kızlar ben dün 3 boyutlu bi filme gittim sinemaya jurassic world diye kızm çok rahatsız oldu hissettim :KK43: ya sesten korktu yada rahatsız oldu bilemiyorum sizce bişey olmuş mudur bi daha gitmicem çok pişman oldum gittiğime...
Cok gurultu bizi bile rahatsiz ediyo canim, kaldi ki bebisi korkutabilir bile :-) dikkat et cnm.

Gürültü rahatsız ediyor bebişi. Düğünlere bile gitmemeye özen gösteriyorum. Ama zarar görmemiştir merak etme canım. O sırada uyuyamadığı için biraz strese girmiştir o kadar. Bir daha gitmezsin olur biter. Klasik müzik dinlet ama kulaklıkları karnına koymadan. O rahatlatır.

Gürültü rahatsız ediyor bebişi. Düğünlere bile gitmemeye özen gösteriyorum. Ama zarar görmemiştir merak etme canım. O sırada uyuyamadığı için biraz strese girmiştir o kadar. Bir daha gitmezsin olur biter. Klasik müzik dinlet ama kulaklıkları karnına koymadan. O rahatlatır.
Aile dugunleri var birkac tane mecbur gidicem ama rahatsiz olmamak icin sonuna kdr kalmam heralde :KK12:

Aile dugunleri var birkac tane mecbur gidicem ama rahatsiz olmamak icin sonuna kdr kalmam heralde :KK12:
Canım açık havaysa sıkıntı yok. Kapalı mekansa hoparlörlerden uzakta otur yeter. Merak etme birşey olmaz. Benim ilk hamileliğimde benhoparlörleri karnıma yapıştırıp klasik müzik dinletiyordum. Meğer o ses yüksek gelirmiş bebeğe. Ama oğlum sadece o cd'leri dinlemek istemiyordu ağlıyordu doğumdan sonra. Ne zaman o cd'leri açsam tanıyıp sesleri ağlıyordu. Şimdi de klasik müzikten pek hoşlanmıyor. Onun dışında sorun yaşamadık. Şimdi ise bu hamileliğimde klasik müzik veya başka müzik çeşitleri dinleyeceğim zaman kendim net duyabileceğim kadar açıyorum sesini ve uzaktan dinliyorum. Kısacası bebeğin en fazla ankaranın bağlarını duyduğunda ağlayabilir o kadar. Çok sıkıntı olmaz yani :) keyfini çıkar düğünler aileden kişlerinse. Yoksa iyi değilim der fazla kalmazsın. Yapacak birşey yok :)

X