• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinem'in çeyizlerii :)

Eki Görüntüle 281137 $100_3509.webp $100_3502.webp $100_3503.webp $100_3504.webp $100_3506.webp Eki Görüntüle 281137

canım bütün çeyizlerin çok güzel çok beğendim. Çöp kovanı ve kirli sepetini nerden ne kadara aldın acaba. Bu arada paspasında çok güzel aynısından bende kızıma almıştım kadıköyden. güle güle kullan hepsini

canım bütün çeyizlerin çok güzel çok beğendim. Çöp kovanı ve kirli sepetini nerden ne kadara aldın acaba. Bu arada paspasında çok güzel aynısından bende kızıma almıştım kadıköyden. güle güle kullan hepsini

çok saolun :) ..çöp kovam koçtaş,kırlı sepeti praktiker den aldım

zevkine ve uyumuna bayıldım canım, hepsi birbirinden güzel
büyük olanlar cıkmış aradan sende hafiflemişsindir
Allah mutlu huzurlu iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, şimdiden kocaman mutluluklar ((:

zevkine ve uyumuna bayıldım canım, hepsi birbirinden güzel
büyük olanlar cıkmış aradan sende hafiflemişsindir
allah mutlu huzurlu iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, şimdiden kocaman mutluluklar ((:

canım benim güzel dilekelerin için çok saoll :) ..

bayıldım bayıldım çeyizlerine canım ya sende de kırmızı zevki var aynen ben bende çok seviyrum beyaz ve kırmızıyı allah gönlüne göre versin güle güle kullan cicilerini:21::21:

bayıldım bayıldım çeyizlerine canım ya sende de kırmızı zevki var aynen ben bende çok seviyrum beyaz ve kırmızıyı allah gönlüne göre versin güle güle kullan cicilerini:21::21:

teşekkur ederım beğendiğine çok sevındım :16::16:

Allah ağız tadıyla sevdiğinle kullanabilmeni nasip etsin :16:

$lam.webp
koçtaş lambader 25tl aldık dün harika bi ürün

her biri birbirinden güzel ama banyo için aldıkların ayrı güzel banyo takımını ve sepetlerini nerden aldığını öğrenebilir miyim??

Çok begendim her biri ayrı ayrı güzel. zevkin çok güzelmiş. Allah mutlulukla saglıkla kullanmayı nasip etsin

Back
X