Singer 7469 dikiş mak. sarma işi ayarı nasıl yapılıyor yardım lütfen..

enan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
1.091
7
158
24.jpg

Bende bu makineden var SARMA işi yapmak istiyorum ama birtürlü ayarlayamadım. sarma işi yapan bir program buldum fakat genişliğini ayarlayamıyorum. Nasıl yapıldığını bilen varsa benide bigilendirirse çook memnun olurum.opuyorumnanaktan
şimdiden teşekkürlera.s.

bende de bu makinadan var 3 noyu seçiyoduk ve de sanırım resimde gözüken iki tane alt alta duran duğmenin alttaakini en sağa kaydır dene canım
bende de hep büzdürme yapıyor enine olarak kumaşı katlattırıyor bazı yerlerde oun nedenini bulamadım seninde oluyormu

bende de bu makinadan var 3 noyu seçiyoduk ve de sanırım resimde gözüken iki tane alt alta duran duğmenin alttaakini en sağa kaydır dene canım
bende de hep büzdürme yapıyor enine olarak kumaşı katlattırıyor bazı yerlerde oun nedenini bulamadım seninde oluyormu

teşekkür ederim canım cevapladığın için deniycem bakalım olacakmı.kaydirigubbakcemile5

ben kursa giderken sarma işi yaparken hocamız temiz A4 kağıtlarını şerit şerit kestirip kumaşın altına koyduruyordu büzdürme yapmasın diye. bu şekilde yapınca sorun olmuyor dene istersen yerimseniben

denedim oldu canım çok teşekkür ederim. kaydirigubbakcemile5

rica ederim makinalarımız aynımış başka bi sorun olursa konuşuruz
kağıdı denemiştim yine de oluyor bazı yerlerde

rica ederim makinalarımız aynımış başka bi sorun olursa konuşuruz
kağıdı denemiştim yine de oluyor bazı yerlerde

tamam canım sağol. a.s.

benim ilk denemelerimde pek büzüştürme yapmadı ama büyük işlerimdede yapmaz inşallah. fisfisfis

Back
X