Arkadaşlar; Fakültemizde yani okuduğum bölümde sınıf arkadaşımın şu 1 hafta içinde ise bana karşı davranışlarını çözemedim. benden hoşlandığını düşünüyorum.daha önce iş sebebiyle pek derslere giremiyordum. işten ayrıldm ve derslerime ve sınav haftama yoğunluğumu verdim. derslere girdiğim ilk saatlerde bir erkek arkadaşımızın yanındaydım ve gülüşüyorduk. F yani o :) derste dönüp bakıyordu ve siz ne konuşuyorsunuz dedi. ben hiçç diye geçiştirdim. ders aralarında bahçede oluyoruz genelde bahçeye inince hemen yanına çağırıyor. ve uzaktan bakıyor göz kırpıyor. ve hiç bir kızı yanaklarından öptüğünü henüz görmedim. beni görünce hemen kalkıyo yanaklarımdan öpüyor. geçen gün derse geç kalmıştım ve ödev teslimiyeti ile ilgili aradım dersteydi galiba açmadı. ve aramadı. çok zoruma gitti ve sonra ki derste elini uzattı ve tutmamı bekledi tutmadım. konuşmadım. göfret vericekti almadım. sonra arkadaşlarla aşşağı iniyordum. telefon ile ilgili merdivenlerden koşarak yanıma geldi. açıklama yapıyor. bende değildi filan . öledir dye baktım sadece.konuşmadım fotokopiciye gittik oraya geldi. selam bile demedim. dün bunlar olurken yanında oturduğum arkadaş merdivenlerden sonra küsmüş ve gitmiş. bugün ise daha farklı bir gün oldu . konuşmamayı uzatmadım. ders sonrası oturuyordum. F yanıma geldi ve gdiyoruz sen kimi bekliyorsun filan dedi. kimseyi dedim. ve 10 dkka sonra indim aşşağıya. gider sanıyordum ama gitmemiş tramvay durağında beni beklemişti. yanına gittim. konuştuk biraz. beni tiyatroya davet etti önce tekti fakat sonra sınıf arkadaşlarınıda davet ettim filan dedi.konu uzadı ve değişti ayrılırken sınavlardan sonra iyi bildiğim bir yer var yemeklerini beğenirsin dedim. öyle kaldk şimdi biz sadece arkadaş mıyız ?emin olamıyorum:)
Son düzenleme: