sınıf arkadaşımıyım yoksa özelimi:S

güzellllllldiiii. çok heyecanlıyım neresinden başlasam bilemiyorum. derse geç kaldım. ilk ara bitsin ikinciye gireyim dedim. bahçede s die bayan bir arkadaşımla oturuyoduk gülüşüyoduk. dersten çıkmışlar. o ve birkaç arkadaş. hemen görünce yanıma geldi ve saat kaç geç kalmışsın. filan demeye başladı. ben fotokopi çektirmeye gidicem dedi. ok dedim. yine sallamadım:) bayan arkadaşımla sohbetimiz çok güzeldi. sol karşımızda oturmuşlardı. sınıftan herkes gelip gitti. ona yakın olanlar. durup durup baktılar bana. anlamışlarmıdr bilemedim. sallamadım hiç keyfim yerindeydi. muhabbet güzeldi. ilerleyen zamanlarda yukarı çıktım dersliğe fln. indim yine ordaydı belli bir süre daha bekledi.taviz vermedim tek oturdum. ve sonra o ve yanında bir arkadaşının gitmiş olduğunu gördüm. fakültede olay çıktı o sırada. bende mesaj attım. nerdesin gittin mi diye. mesaj gelmez diye düşünmüştüm yazdı. arabasnı servise vermiş ve alması gerekiyormuş. olay filan var dince aynen şu mesajı yazmış.
ne olayı. ikinci mesajı geldi sonra: yok ne olacak yaa. okulda fazla durma ama.

korkuyorum flan yazdım. merak etme bişi olmaz:) diye göndermiş. bu mesajdan sonra bişey yazmadm.

bugünlük bunlar oldu. sınav haftasındayız.sınavlara kadar göremiycem. durum aynen bu güzel bir gündü aslında:) doğru mu adım atıyorum?:S
Hımm nedense senin yazını okuyunca benim içim de kelebek uçuşuyor. :1:
Anlattıklarına göre onun sana bariz ilgisi var.Ama sakın sen atma ilk adımı bırak o gelsin.
Daha önce bir iki arkadaşımın başına bu tarz olay geldi ,çocuk hoşlanıyor ama o kadar.Gelip kur yapıyor kızı kendine çekiyor ama o kadar daha ileri gitmiyor.

liseli asiklar gibisinizde :9::9:

banada tuhaf gelio ama öle :D bu ondan kaynaklanııo:))

Hımm nedense senin yazını okuyunca benim içim de kelebek uçuşuyor. :1:
Anlattıklarına göre onun sana bariz ilgisi var.Ama sakın sen atma ilk adımı bırak o gelsin.
Daha önce bir iki arkadaşımın başına bu tarz olay geldi ,çocuk hoşlanıyor ama o kadar.Gelip kur yapıyor kızı kendine çekiyor ama o kadar daha ileri gitmiyor.

banada öle gelio. ya işte buna kanmamak adına hiç birşey yapamam. ya kızlar bu süreci kısaltacak bişey yok mudur.uzun mu sürcek böle:) daha tam çekemedi. ee kızlar bu durumda tavsiyeleriniz neler.?yanlış davranmıyorum demi?

banada tuhaf gelio ama öle :D bu ondan kaynaklanııo:))

banada öle gelio. ya işte buna kanmamak adına hiç birşey yapamam. ya kızlar bu süreci kısaltacak bişey yok mudur.uzun mu sürcek böle:) daha tam çekemedi. ee kızlar bu durumda tavsiyeleriniz neler.?yanlış davranmıyorum demi?
Yok canım gayet olması gerektiği gibi davranıyorsun ne tamamen ilgisiz ne çok sıkacak kadar anlattığın gibiyse tabi.Valla canım bence açılması çok da uzun sürmez gibi geliyor.

Yok canım gayet olması gerektiği gibi davranıyorsun ne tamamen ilgisiz ne çok sıkacak kadar anlattığın gibiyse tabi.Valla canım bence açılması çok da uzun sürmez gibi geliyor.

söylediğim gibi davranıyorum. arada tatlı tatlı bakıyorum ve kaçırıyorum bakışlarımı :) bana bakınca yüzü kızarıyor:) olsada olur olmasada farkeden bişey yok yani:) ay umarım o konuşma olur:) bugün attığım mesaja hemen cevap vermeside hoşuma gitti. daha önce kızmıştım tavrımdan anlamış ve yapmıyor. hemen dönebliyor:) bundan başka bişey yapmıyorum. formülüm olsada olur olmasada:)

Son düzenleme:
sınav konularıyla ilgili yardımlaşiyorduk facebook üzerinden ve birçok arkadaşa mail atılmış. konuları gönderecek olan malum şahıs F ama bana göndermemiş. sınavada çalışmam lazım. ve kızlar acaba diyorum. mesaj mı atıiyim telefondan yoksa facebooktan mı yazayım. facebookta sürekli online olan biri değil. ne önerirsiniz kızlar? durumumuda göz önüne alın:)

kızlar bugün mesaj attım. iyi güzel gidiyordu. konuşma havası ve esprilerle.emin olmamı sağladı duygu konusunda. aynı zamanda şok oldum. ablam bize isterse gelebir dedi bende yazdım. ciddiye almış olcak ki ve aile evi olduğunu biliyor. ailesinin evi olduğu halde kalmıyormuş. kendine bekar evi tutmuş. bekar evine bizim sınıftan insanlarda gelip gidiyormuş. benide davet etti evine. bana kendin gel kendin yemek yap bana filan dedi. yemek için davet edilmiişim filan. kızlar çok erken deil mi? daha doğru düzgün görüşmedik bile. ve sınıftan birkaç arkadaşın ismini saydı geldiler filan dye. benim şimdi kabul etmem. kendimi küçük düşürmek olmaz mı? daha aramızda net birşey yok... önerileriniz ne kızlar?? lütfen yardım edin.:((

Evine gitmen için henüz erken.
Kendini ne kadar ağırdan satarsan o kadar iyidir.
Eğer ki ağırdan aldığın için senden uzaklaşırsa bırak gitsin zaten.
Ama tabi üni ortamını bilemiyorum bazı şeyler belki daha normal sayılabiliyordur.
Ben erkek olarak düşünüyorum açıkçası bir kız ilk yakınlaşmaya başladığımız dönem de hemen gelse evime hakkın da iyi şeyler düşünmezdim ama...
Bir insandan gerçekten hoşlanıyorsan bunlar pekte önemli şeyler değildir erken gelmiş geç gelmiş zamanıymış değilmiş.
Ne demek istediğimi sanırım anlatabildim.
Mesele evine gitmen değil de farklı şeyler talep etmesi.
Bunun için önlem mi alırsın nasıl yaparsın bilemem.

Evine gitmen için henüz erken.
Kendini ne kadar ağırdan satarsan o kadar iyidir.
Eğer ki ağırdan aldığın için senden uzaklaşırsa bırak gitsin zaten.
Ama tabi üni ortamını bilemiyorum bazı şeyler belki daha normal sayılabiliyordur.
Ben erkek olarak düşünüyorum açıkçası bir kız ilk yakınlaşmaya başladığımız dönem de hemen gelse evime hakkın da iyi şeyler düşünmezdim ama...
Bir insandan gerçekten hoşlanıyorsan bunlar pekte önemli şeyler değildir erken gelmiş geç gelmiş zamanıymış değilmiş.
Ne demek istediğimi sanırım anlatabildim.
Mesele evine gitmen değil de farklı şeyler talep etmesi.
Bunun için önlem mi alırsın nasıl yaparsın bilemem.

çok haklsın ve ben zaten gidemeyeceğim için önce sormak istedim. ve onu kırmayacak. yanlış anlaşılmayacak bir mesaj olsun istedim ve ona göre yazıp gönderdim. bizim sınıftakilerin gelceği bir zamanda yemek yapsan ve ben öyle gelsem olabilir mi? diye yazıp gönderdim. ve anlayışla karşıladı ve yazıştık o gece.sonra üstüne düşmüyorum yine. bana ders konularını göndermiyor. göndericem diyip unuttum diyor.herkese göndermiş. acaba ona mesaj atmamı mı bekliyor?:S

çok haklsın ve ben zaten gidemeyeceğim için önce sormak istedim. ve onu kırmayacak. yanlış anlaşılmayacak bir mesaj olsun istedim ve ona göre yazıp gönderdim. bizim sınıftakilerin gelceği bir zamanda yemek yapsan ve ben öyle gelsem olabilir mi? diye yazıp gönderdim. ve anlayışla karşıladı ve yazıştık o gece.sonra üstüne düşmüyorum yine. bana ders konularını göndermiyor. göndericem diyip unuttum diyor.herkese göndermiş. acaba ona mesaj atmamı mı bekliyor?:S
Nasıl herkeze msj gönderip seninkini unutuyor :))
Ayrıca canım senden hoşlanıyorsa şimdiye kadar bunu söylemesi gerekirdi ...Sende ona öyle anladığım kadarıyla yabani davranmadın ,hala açılmamış olması enterasan.Eski devirlerde değiliz ki hani görüşemediniz bilmem ne açılamadı diyeceğim.Yerinde olsam resmi bir şekilde, resmi derken çokta yabancıyla konuşur gibi değil normal arkadaşından ister gibi isterdim ders notumu daha sakın ne msj at nede yakınlaşma adına adım at.
Kaçan kovalanır felsefesi en doğrusudur inan bana...
Umursamıyormuş gibi davranırsan üstüne düşecektir emin ol:)

F'nin napmaya çalıştığını anlamıyorum:S. sınav günü 4 gün sonra. mesajlaşmaya gelince yazıyor. ama konu notlara gelince sallıyor. eve geçince göndericem dedi en son. yine kandırdı. ve bir 3sünde ben yazamam asla. amacı yoksa konulardan çok onunla ilgilenmemi mi istiyor:S? ya delirtti resmen beni:((

Nasıl herkeze msj gönderip seninkini unutuyor :))
Ayrıca canım senden hoşlanıyorsa şimdiye kadar bunu söylemesi gerekirdi ...Sende ona öyle anladığım kadarıyla yabani davranmadın ,hala açılmamış olması enterasan.Eski devirlerde değiliz ki hani görüşemediniz bilmem ne açılamadı diyeceğim.Yerinde olsam resmi bir şekilde, resmi derken çokta yabancıyla konuşur gibi değil normal arkadaşından ister gibi isterdim ders notumu daha sakın ne msj at nede yakınlaşma adına adım at.
Kaçan kovalanır felsefesi en doğrusudur inan bana...
Umursamıyormuş gibi davranırsan üstüne düşecektir emin ol:)

canım unutyorum yada uyudum diye geçiştiriyor. sınfıtan herkesin var:( ya ben birkere tek ortamına girdim ve bir kerede tramwayda beraberdik ve o zaman tiyatroya davet etti. o günden sonra sahiplenme gibi bişey oldu ama neydi bilemedim. söylermi bilememde öncelikle duygularından emin olması taraftarıyım.ve bu sürede bişey yapmicam .tek derdim not olsada:D ya bilmiyorum ister söyler ister söylemez. keyfi bilir. onun derdi galiba şu daha çok ilgileniyim derdi galiba? :S

Bayağı üstüne düşüyor belli, senden hoşlanıyor. Analamayacak ne var? Ortaokul çocukları gibi çıkma teklif etmicek ya? Sen şuan sürdürdüğün yakınlığı koru zaman ilerledikçe rengi belli olur zaten ilişkinizin. Başbaşa yemek yemek istememeni anlamayamadım birbirinizi tanırdınız hem arkadaşça da yemek yiyebilir 2 kişi (pardon dışarda görüşeceksiniz diye düşnmüştüm burada). Evine gitmek içinde onun toplu program yapmasını isteme güvenmiyormuş gibi seni çağırdığında tamam de sonra giderken mesaj at S'le buluştuk bugün onu da getiriyorum de. Onu notlar için kullanıp kullanmadığını düşündüğü için sana notlarınıı vermiyor olabilir buarada

Son düzenleme:
Bayağı üstüne düşüyor belli, senden hoşlanıyor. Analamayacak ne var? Ortaokul çocukları gibi çıkma teklif etmicek ya? Sen şuan sürdürdüğün yakınlığı koru zaman ilerledikçe rengi belli olur zaten ilişkinizin. Başbaşa yemek yemek istememeni anlamayamadım birbirinizi tanırdınız hem arkadaşça da yemek yiyebilir 2 kişi (pardon dışarda görüşeceksiniz diye düşnmüştüm burada). Evine gitmek içinde onun toplu program yapmasını isteme güvenmiyormuş gibi seni çağırdığında tamam de sonra giderken mesaj at S'le buluştuk bugün onu da getiriyorum de. Onu notlar için kullanıp kullanmadığını düşündüğü için sana notlarınıı vermiyor olabilir buarada

canım benden hoşlandığını söylemez mi üniversiteye giden biri?? yakınlığımı sürdürüyordum ama notları vermedi ve bir mesaj atmıştım notlardan bahsetmiiştim hatta planladığımız yemeğe bu hafta sonu gidebiliriz yazmıştım ona da cevap vermedi. sabah sınavdan sonra ise bşey olmamış gibi sınava geç geldin neden dedi? keyfimin kahyasımısın diye sert çıkıştım. ve mesajda yazim istedim.
mesaj atttımm ve şöyle devam ettim: dün kırıcı olduğum için kusura bakma demek istiorum fakat sonra değer vermediğin bir arkadaşın olduğum için vazgeçesim gelio. yinede yaptıklarını tasvip ettiğim anlamına gelmesin.bana bir sınıf arkadaşın olarak değer vermemeni anlayabilirim.konuşmamak istememenide anlarm fakat bu sıkılgan ve cocuksu tavırların alıgılayamadığım için kırıcı olmuş olabilirim. not göndermeni istemiyorum. ve unutmaki insanız selam vermek için çoğullaşmanın gereğide yok, kendimce aldığım karar. selam vermek zorunda hissetme kendini yazdım.

20 dakka sonra gelen cevap şu: ben kimseye zorunda olduğum için hiç birşey yapmam. içimden geldiği için selam verip değer veriyorum. ben karşımdaki insan bana karşı nasılsa bende ona karşı öyle davranırım. insan kazanmak zor ama bir kelimeyle kaybedebilirsin. ben kimseyi kaybetme peşinde değilim. ama kararınada saygı duyarım. dün olan olay canımı sıktıı sadece o kadar.

aranızda henüz olan birşey yokken çok haşin davranıyorsun, böyle mesajlar atmaya devam edersen adam herşeyi ciddiye aldığını düşünüp senden kaçabilir. trip atmışsın bariz ve o da senin ondan hoşlandığını bariz anlamış olmalı, yerinde olsam biraz çekerim kendimi. okulda selam ver herşey normalmiş gibi davran ama mesaj atma veya o atsın geç cevap ver arama aradığında geç aç ilk seferinde açma falan.. ayrıca okuldasınız sana tek not verebilecek olan o değil ki? ben senin yerinde olsam notları başkasından almış bunu da lehime çevirmiştim bile.

aranızda henüz olan birşey yokken çok haşin davranıyorsun, böyle mesajlar atmaya devam edersen adam herşeyi ciddiye aldığını düşünüp senden kaçabilir. trip atmışsın bariz ve o da senin ondan hoşlandığını bariz anlamış olmalı, yerinde olsam biraz çekerim kendimi. okulda selam ver herşey normalmiş gibi davran ama mesaj atma veya o atsın geç cevap ver arama aradığında geç aç ilk seferinde açma falan.. ayrıca okuldasınız sana tek not verebilecek olan o değil ki? ben senin yerinde olsam notları başkasından almış bunu da lehime çevirmiştim bile.

canım evet haklısın biraz öyle olmak gerektiğini düşündüğüm için belkide bunu yapıyorum:) bazende istem dışı sözcükler çıkıyor ağzımdan :( yok canım ciddiye alıyorum ama dıştan öyle takmıyorum. sınava geç girdim ve çıktım aşşağıdaydılar bizim hemen çaprazında arkadaşlar vardı hemen gittim konuştum. gülüştük. oda şaşırdı noluyo filan gibisinden ve o gün mini bir eteğim vardı:D arkadaşları bakıyor ve F yani o kaçamak bakışlarla bakıyordu.sallamadım bile. arkadaşlarla oturduk sohbet sonrası ilerledik. geçen bir arkadaşını gördüm yakın bir kız arkadaşı bizim sınfıtan.geçen bir sınava girmedim. kız ile konuşmuşluğum hiç yoktu sarmaş dolaş oldu birden. neden gelmedin sınava filan. hastaydım dedim. hemen facee eklemiş kız. ve bana sorduğu sen bizim yani F'nin grubuna girmiyorsun hiç.görüşemedik. pazartesi görüşelim dedim bende. not istedim birkaç defa istemedim artık ve kimseden istemedim. gerek duymadım:D yine benim lehimde değil mi? hem o nerden bilecek ki notu alp almadığımı :D

durumu nası lehime çevircem. sınavlar bitti mesela. gurubundan kız arkadaşı merak etmiş sınava gelmedin filan die. görüşelim filan dedi. olur dedim.grubuyla geziyormuş hep. grubunun içinde ise bu çocuk var. napıcam bu durumda:S

kız arkadaşını boşver, velede bir sms at de ki "sınav stresinden sana çok kaka davrandım, eğer sen de müsait olursan bu kabalığımın karşılığını bir kahve ile ödemek isterim"
al sana ilgi alaka, msj atmazsa kendi bilir, o zaman bakmazsın suratına

kız arkadaşını boşver, velede bir sms at de ki "sınav stresinden sana çok kaka davrandım, eğer sen de müsait olursan bu kabalığımın karşılığını bir kahve ile ödemek isterim"
al sana ilgi alaka, msj atmazsa kendi bilir, o zaman bakmazsın suratına

cnm aslında kendi arasa daha iyi olur bence. hazır şimdi konuşmuyorum falan ya. bunun üstüne ben yazarsam ah iste o zaman yüz vermiş olcam. bu gruptan olan kızla benim hiç muhabbetim yoktu. çocukla aramı bozdum bu kız beni sormaya başladı. sınava neden girmedin filan.. bu o kızın sorcağı sorular değil. sanki gruba kız mı davet etti ben sanmıyorum. o kadar okuldaydım. hiç davet edilmedim. F çocuk istiyor sormuş galiba. ve o istemiş yadabana öyle geliyor:S? ve ben bir kere yemek teklifinde bulunmuştum önce çok istemişti. 2.soruşumda cevap vermedi.bunun üstüne kahve demem yanlış olur gibi. kırgın olan benim. sınav bahane birazda:)

Son düzenleme:
Back
X