yok cnm üniversiteye başladım bu yıl. lisans okuyorum.
liseli asiklar gibisinizde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm üniversiteye başladım bu yıl. lisans okuyorum.
Hımm nedense senin yazını okuyunca benim içim de kelebek uçuşuyor.güzellllllldiiii. çok heyecanlıyım neresinden başlasam bilemiyorum. derse geç kaldım. ilk ara bitsin ikinciye gireyim dedim. bahçede s die bayan bir arkadaşımla oturuyoduk gülüşüyoduk. dersten çıkmışlar. o ve birkaç arkadaş. hemen görünce yanıma geldi ve saat kaç geç kalmışsın. filan demeye başladı. ben fotokopi çektirmeye gidicem dedi. ok dedim. yine sallamadım:) bayan arkadaşımla sohbetimiz çok güzeldi. sol karşımızda oturmuşlardı. sınıftan herkes gelip gitti. ona yakın olanlar. durup durup baktılar bana. anlamışlarmıdr bilemedim. sallamadım hiç keyfim yerindeydi. muhabbet güzeldi. ilerleyen zamanlarda yukarı çıktım dersliğe fln. indim yine ordaydı belli bir süre daha bekledi.taviz vermedim tek oturdum. ve sonra o ve yanında bir arkadaşının gitmiş olduğunu gördüm. fakültede olay çıktı o sırada. bende mesaj attım. nerdesin gittin mi diye. mesaj gelmez diye düşünmüştüm yazdı. arabasnı servise vermiş ve alması gerekiyormuş. olay filan var dince aynen şu mesajı yazmış.
ne olayı. ikinci mesajı geldi sonra: yok ne olacak yaa. okulda fazla durma ama.
korkuyorum flan yazdım. merak etme bişi olmaz:) diye göndermiş. bu mesajdan sonra bişey yazmadm.
bugünlük bunlar oldu. sınav haftasındayız.sınavlara kadar göremiycem. durum aynen bu güzel bir gündü aslında:) doğru mu adım atıyorum?:S
liseli asiklar gibisinizde![]()
Hımm nedense senin yazını okuyunca benim içim de kelebek uçuşuyor.
Anlattıklarına göre onun sana bariz ilgisi var.Ama sakın sen atma ilk adımı bırak o gelsin.
Daha önce bir iki arkadaşımın başına bu tarz olay geldi ,çocuk hoşlanıyor ama o kadar.Gelip kur yapıyor kızı kendine çekiyor ama o kadar daha ileri gitmiyor.
Yok canım gayet olması gerektiği gibi davranıyorsun ne tamamen ilgisiz ne çok sıkacak kadar anlattığın gibiyse tabi.Valla canım bence açılması çok da uzun sürmez gibi geliyor.banada tuhaf gelio ama ölebu ondan kaynaklanııo:))
banada öle gelio. ya işte buna kanmamak adına hiç birşey yapamam. ya kızlar bu süreci kısaltacak bişey yok mudur.uzun mu sürcek böle:) daha tam çekemedi. ee kızlar bu durumda tavsiyeleriniz neler.?yanlış davranmıyorum demi?
Yok canım gayet olması gerektiği gibi davranıyorsun ne tamamen ilgisiz ne çok sıkacak kadar anlattığın gibiyse tabi.Valla canım bence açılması çok da uzun sürmez gibi geliyor.
Evine gitmen için henüz erken.
Kendini ne kadar ağırdan satarsan o kadar iyidir.
Eğer ki ağırdan aldığın için senden uzaklaşırsa bırak gitsin zaten.
Ama tabi üni ortamını bilemiyorum bazı şeyler belki daha normal sayılabiliyordur.
Ben erkek olarak düşünüyorum açıkçası bir kız ilk yakınlaşmaya başladığımız dönem de hemen gelse evime hakkın da iyi şeyler düşünmezdim ama...
Bir insandan gerçekten hoşlanıyorsan bunlar pekte önemli şeyler değildir erken gelmiş geç gelmiş zamanıymış değilmiş.
Ne demek istediğimi sanırım anlatabildim.
Mesele evine gitmen değil de farklı şeyler talep etmesi.
Bunun için önlem mi alırsın nasıl yaparsın bilemem.
Nasıl herkeze msj gönderip seninkini unutuyor :))çok haklsın ve ben zaten gidemeyeceğim için önce sormak istedim. ve onu kırmayacak. yanlış anlaşılmayacak bir mesaj olsun istedim ve ona göre yazıp gönderdim. bizim sınıftakilerin gelceği bir zamanda yemek yapsan ve ben öyle gelsem olabilir mi? diye yazıp gönderdim. ve anlayışla karşıladı ve yazıştık o gece.sonra üstüne düşmüyorum yine. bana ders konularını göndermiyor. göndericem diyip unuttum diyor.herkese göndermiş. acaba ona mesaj atmamı mı bekliyor?:S
Nasıl herkeze msj gönderip seninkini unutuyor :))
Ayrıca canım senden hoşlanıyorsa şimdiye kadar bunu söylemesi gerekirdi ...Sende ona öyle anladığım kadarıyla yabani davranmadın ,hala açılmamış olması enterasan.Eski devirlerde değiliz ki hani görüşemediniz bilmem ne açılamadı diyeceğim.Yerinde olsam resmi bir şekilde, resmi derken çokta yabancıyla konuşur gibi değil normal arkadaşından ister gibi isterdim ders notumu daha sakın ne msj at nede yakınlaşma adına adım at.
Kaçan kovalanır felsefesi en doğrusudur inan bana...
Umursamıyormuş gibi davranırsan üstüne düşecektir emin ol:)
Bayağı üstüne düşüyor belli, senden hoşlanıyor. Analamayacak ne var? Ortaokul çocukları gibi çıkma teklif etmicek ya? Sen şuan sürdürdüğün yakınlığı koru zaman ilerledikçe rengi belli olur zaten ilişkinizin. Başbaşa yemek yemek istememeni anlamayamadım birbirinizi tanırdınız hem arkadaşça da yemek yiyebilir 2 kişi (pardon dışarda görüşeceksiniz diye düşnmüştüm burada). Evine gitmek içinde onun toplu program yapmasını isteme güvenmiyormuş gibi seni çağırdığında tamam de sonra giderken mesaj at S'le buluştuk bugün onu da getiriyorum de. Onu notlar için kullanıp kullanmadığını düşündüğü için sana notlarınıı vermiyor olabilir buarada
aranızda henüz olan birşey yokken çok haşin davranıyorsun, böyle mesajlar atmaya devam edersen adam herşeyi ciddiye aldığını düşünüp senden kaçabilir. trip atmışsın bariz ve o da senin ondan hoşlandığını bariz anlamış olmalı, yerinde olsam biraz çekerim kendimi. okulda selam ver herşey normalmiş gibi davran ama mesaj atma veya o atsın geç cevap ver arama aradığında geç aç ilk seferinde açma falan.. ayrıca okuldasınız sana tek not verebilecek olan o değil ki? ben senin yerinde olsam notları başkasından almış bunu da lehime çevirmiştim bile.
aranızda henüz olan birşey yokken çok haşin davranıyorsun, böyle mesajlar atmaya devam edersen adam herşeyi ciddiye aldığını düşünüp senden kaçabilir. trip atmışsın bariz ve o da senin ondan hoşlandığını bariz anlamış olmalı, yerinde olsam biraz çekerim kendimi. okulda selam ver herşey normalmiş gibi davran ama mesaj atma veya o atsın geç cevap ver arama aradığında geç aç ilk seferinde açma falan.. ayrıca okuldasınız sana tek not verebilecek olan o değil ki? ben senin yerinde olsam notları başkasından almış bunu da lehime çevirmiştim bile.
kız arkadaşını boşver, velede bir sms at de ki "sınav stresinden sana çok kaka davrandım, eğer sen de müsait olursan bu kabalığımın karşılığını bir kahve ile ödemek isterim"
al sana ilgi alaka, msj atmazsa kendi bilir, o zaman bakmazsın suratına