Sınıf öğretmenliği yardım ://

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.730
248
Arkadaşlar ek tercih klavuzu yayımlandı.
Ailem asla asla tercih verdirtmedi bana,izin vermiyorlar bu yıl küçükmüşüm daha 17 yaşındayım:)
puanım 310, sınıf öğretmenliği çocukluk hayalim...
Bu yıl izin vermezlerse seneye psikoloji için hazırlancam :6:
Ben mesleğin geleceği hakkında bilgi almak istiyorum sizlerden,internette detaylı bilgi yok
4 yıl sonra atamalar kolaylaşır mı?
Yani atanma ihtimali hiç mi yok,önü açılmaz mı sizce?
Belki ikna ederim.
Lütfen yardım :14::14::14:

Nasıl yani?:53:
Sırf 17 yaşındasın diye bu yıl üniversiteye gitmeyecek misin?:53:
Çok saçma ya olur mu öyle şey..:19:

Sınıf ögretmenlıgı cok güzel bır bölüm bence..
4 sene sonra ne olur bılınmez atamalr ıcın ama bence bır bayan ıcın en güzel mesleklerden bırı.

Bir de ÖSYM her sene birşeyleri değiştiriyor..Geçen sene formasyonu kaldırdı bu sene ıse geri getirdii..
Bence içinden geçiyorsa ,hem hayalındekı meslekmiş ailenı ıkna et yazz derimm..

ben de erken yaşta gitmiştim ünv.teye ilkokula erken başlamanın dezavantajı işte..

ancak sınıf öğretmenliği şu anda bile atama konusunda sıkıntılı olan bir bölüm .hatta geçen sene onlara alan değişikliği imkanı dahi verildi eğitim sistemide değişince iyice açıkta kaldı bir çok sınıf öğretmeni..4 yıl sonra daha iyiye gideceğini sanmıyorum.bunları iyi düşünmen lazım.

tabii asla atanamazsın diye bir şey yok,yani bu da çok karamsarca olur.hayalinse bırakma derim.

Son düzenleme:
Bir de ÖSYM her sene birşeyleri değiştiriyor..Geçen sene formasyonu kaldırdı bu sene ıse geri getirdii..
Bence içinden geçiyorsa ,hem hayalındekı meslekmiş ailenı ıkna et yazz derimm..
Ama geleceğinden çok korkuyorum :14:
ben de erken yaşta gitmiştim ünv.teye ilkokula erken başlamanın dezavantajı işte..

ancak sınıf öğretmenliği şu anda bile atama konusunda sıkıntılı olan bir bölüm .hatta geçen sene onlara alan değişikliği imkanı dahi verildi eğitim sitemide değişince iyice açıkta kaldı bir çok sınıf öğretmeni..4 yıl sonra daha iyiye gideceğini sanmıyorum.bunları iyi düşünmen lazım.
Aynen 5 yaşında başlamışım :27:
Bende bunları çok düşünüyorum,bu yıl hazırlansam tekrar inş psikolojiyi kazanırım,kendime güveniyorum,ya sınıf öğretmenliğinin önü açılırda pişman olursam diye korkuyorum :26:

Ama ya hiç atanılmazsa :26:Gözden düşerse:5:

Bence sen o meslegı ısteyerek severek okursan atamalar az olsa bıle ıstedıkten sonra atanırsın..Ama bence atamaları okadar da düşmez daha 4 sene de neler değişirr..Bende ek tercıh yapıcam gecen sene kazandım sonra dondurdum şimdi ek tercıh yapıcam bende ..

Bence sen o meslegı ısteyerek severek okursan atamalar az olsa bıle ıstedıkten sonra atanırsın..Ama bence atamaları okadar da düşmez daha 4 sene de neler değişirr..Bende ek tercıh yapıcam gecen sene kazandım sonra dondurdum şimdi ek tercıh yapıcam bende ..
Hakkında hayırlısı olur inşallah :16:
Ya bende ondan korkuyorum ya pişman olup tekrar hazırlanmak falan :14:

Ama geleceğinden çok korkuyorum :14:

Aynen 5 yaşında başlamışım :27:
Bende bunları çok düşünüyorum,bu yıl hazırlansam tekrar inş psikolojiyi kazanırım,kendime güveniyorum,ya sınıf öğretmenliğinin önü açılırda pişman olursam diye korkuyorum :26:

bende 5 yaşında başlamıştım :) öğretmenim ama branşım sınıf öğretmenliği değil.

yani önü açılır mı bilmem ama açık konuşmak gerekrise zor gibi maalesef..şu şartlar altında öyle.

bende 5 yaşında başlamıştım :) öğretmenim ama branşım sınıf öğretmenliği değil.

yani önü açılır mı bilmem ama açık konuşmak gerekrise zor gibi maalesef..şu şartlar altında öyle.
Anladım,çok teşekkür ederim bilginiz için :16:
Evet canım o yüzden cokkk dıkkatlı kararlar ver ,rehber hocana ,akıl alabılecegın herkese danış bilgi al derim :)
İnşallah hakkında hayırlısı olurrr
Babama sordum oda yok dedi :27: Kalıcam sanırım,çok teşekkür ederim canımm :16:

ailenin yaptığı çok saçma
ben de 17 yaşındayken gittim üniversiteye 21 yaşında mezun oldum
mis gibi de memuriyete başladım
çok da iyi oldu erken yaşta hayata atıldım.
bence puanın iyiyse aileni ikna et.

ailenin yaptığı çok saçma
ben de 17 yaşındayken gittim üniversiteye 21 yaşında mezun oldum
mis gibi de memuriyete başladım
çok da iyi oldu erken yaşta hayata atıldım.
bence puanın iyiyse aileni ikna et.
1 yıl daha hazırlanırsam daha iyi olacağını düşünüyorlar.
Gideceğim yer uzak,yaşadığım yere 4 5 saat o yüzden de reşit olmamın uygun olduğunu düşünüyorlar.
Diyelim ikna ettim atama falan olmadı,bu sefer pişman olmaktan çook korkuyorum,psikoloji daha mı iyi bir sene daha hazırlansam daha mı iyi diye düşünüyorum..:14:

Ben de 17 yaşımda üniversiteye gittim,
21 yaşımda öğretmendim.

17 yaş küçük değil, sen kendini bildikten sonra...

Sınıf öğretmenliği güzeldir,
alan değişikliğinden sonra da bir çok açık oluştu.
Ancak atanırsan ilk atama köy olur.
Merkeze gelmek için yıllarca çalışman gerek.
Ola ki eş durumundan gelsen bu defa da merkezin en kıyıdaki okullarında çalışırsın.
Yani iyi bir okulda görev yapmak için çok hizmet puanı ve yılı gerek.

Bunları göz önünde bulundur.

Back
X