sınıf....

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
nasıl başlasam bilmiyorum.canıma tak etti artık.kilolarımla dalga geçmeler ugraşmalar vs. hep erkekler yalnız.hayır yani benim kilomdan size ne kilolarım sizi mi gerdi? biri gelir kolumu ölçer hayvan gibi der.biri arkayı büyütmüşsün bilmem ne der iğrenç iğrenç şeyler işte.artık baş edemeyeceğimi anladım ve gittim rehber hocaya söyledim hiçbir şey olmadı annemi çağırdım geldi konuştu olmadı.bugün de bu ugraşanlardan zenginsıpasızüppeşımarık olan arkadan arkadan kalçama dokunup duruyordu ilk iki sefer falan yanlış hissediyorumdur dedim bişey demedim 3. sefer olduğunda da artık dayanamadım ve arkamı döndüm yapıştırdım sırtına.yapıştırdığım gibi sertçe tokat attı bana ne diyeceğimi bilemedim.3. sefer de o değmemiş kız arkadaş yanlışlıkla değmiş.ama farkeder mi? ağlıcaktım kendimi zor tuttum.ona koz vermek istemedim ağlamadım.ne yapmalıyım.ne yapayım bilmiyorum.ama şuan onu öldürmek istiyorum o derece sinirliyim.geldiğim gibi ablamı azarladım kıyafetimi niye giydin diye.sonra odama kapanıp ağladım ablam da kıyafetimi giydi diye onun için ağladığımı sanıyor.

Sanırım lise öğrencisisin..
Bu olanlar durup dururken olmamıştır eminim ve belli bir zamandan beri devam ediyordur.
Sen en başta tepki vermedin ki onlar bundan yüz bulup sana böyle terbiyesizlikler yapabiliyorlar.
Neden başta tepkini koymadın? Ya çok yakın arkadaş olsa bile arada azıcık mesafe olur ne yapıp ne yapmayacağını bilir böyle şeyler söylemez...
Zayıflamayı düşünmedin mi? Diyetisyene gitsen spor yapsan eminim fıstık gibi kız olursun hatta onlardan bile güzel olursun o halinle.
Önce tabi ki sağlık ama onlar da bu yaptıklarından utanır,kıskanırlar seni. :)

Tepkini sert bir şekilde vermelisin.
Mümkünse sınıfını değiştir. O arkadaşlarında gerçekten gerizekalılar çok sinirlendim şimdi.

çok zayıftım.bi anda antidepresanlar yüzünden 6 kilo alınca böyle oldum yani fazla da kilolu değilim boyum 1.58 kilom 52 sadece kilo aldığım için göze batıyorum.spora da gidiyorum 1 aydır sıkılasma var ama sorun tam olarak bu konu değil zaten her konuda ugrasılıyorum. saf buluyorlar galiba bişey demeyince de iyice tepeme çıkıyorlar ne yapacağımı bilemiyorum artık. lise 3 bu arada.annem geliyim konuşuyum yine diyor ama onu da bilmiyorum off......

Son düzenleme:
canım benim anladığım kadarıyla seninle uğraşmak hoşlarına gidiyor belli ki daha çocuklar. bence senin yapman gereken onlara hiçbir şeyi takmadığını göstermek ve gerçekten de takmamak. kilon ve boyun hiç de dalga geçilecek gibi değilmiş içini ferah tut hem niye dedikleri şeylere alınıyorsun ki ben gerçekten kilolusun sanmıştım.insanlar belli dönemlerde kilo alıp verir gayet normal bunlar eminim onların da vardır istemedikleri şeyler onlar sana takıldığında gül geç sen de kendinle dalga geç inan bana dumur olacaklardır bir süre sonra da sıkılırlar zaten bu durumdan:) anneni okula çağırma bence çünkü bu onları ne kadar önemsediğini gösteriyor böylece onları daha da bunu yapmaya itiyor olabilirsin.sen zayıf noktanı belli ettikçe herkes senin üstüne gelir haberin olsun. böyle durumlarda onlara zarar vermeyi düşünmen değil kendini daha da güçlendirmen gerekir.bu tarz şeyler her zaman olabiliyor inan bana kafana takmana değmez. ama unutmadan şunu ekleyeyim kalçama dokunuyor dediğin kişinin aldığı terbiyeden şüpheliyim durabildiğin kadar uzak dur bence yok say onu ve onun gibileri.

Bunu hiç dert bile edinmemelisin senle onlarla dalga gec yanı okul ortamı genelde böyle oluyor alınganlık yapılcak yer degil ama canına tak etmiste olabilir o zaman direkt tepkini koymalısın bana böyle demeyin diye ki o kadar abartı bi kilonda yokmuş ark. takılıyorlar senle takmamaya calıs bosver onları gül geç

ay canım ben de çok aşırı kilolusun falan sandım.

çok kilolu değilsin ki.

lisede herkes herkesle uğraşır canım ergenlik dönemi.gözlük taksan uğraşır uzun boylu olsan uğraşır kısa boylu olsan uğraşır zayıf olsan kilolu olsan uğraşır.yani uğraşmak için yer ararlar.

hiç takma takmadığını da belli et.

onlar sana takılıp akıllarınca eğleniyorlardır takmadığını görürlerse bir süre sonra sıkılırlar.

sorunu kendinde arama sorun senin kilonda değil onların yaşlarında ve beyinlerinde canım.bu yaşlarda özellikle erkekler bir tuhaf oluyorlar üzülme.

tavsiyeleriniz için çok tesekkür ederim bi nebze de olsa içimi rahatlattınız

ablacım merhaba.

senin boyunda ve senin kilondayım. etrafımdaki herkes biraz kilo al da, yaşını göster deyip duruyor.. kilolu olduğunu düşünmüyorum. ergenlik döneminde bilişsel olgunluğu yeterince oluşmamış erkekler bu tarzdalgaları çok sever ve dalga geçtikleri insanlar sinirlendikçe daha da zevk alırlar.
söylediklerinin yersiz olduğunu hepimiz biliyoruz. kendini bu konuda üzmemeye çalış. seninle dalga geçtiklerinde de "tatsılaştınız artık hiçbirimiz eğlenmiyoruz" deyip konuyu kapat. ya da bu konuda sevdiğin arkadaşlarından yardım isteyebilirsin.
bunu sana yapanlar ergen... ergen deyip geçeceksin ama ne yazık ki ergenlik bitince de bitmiyor bu iş. saçma sapan insanlar hayatında hep var oluyor. ben 30 yaşıma giriyorum neredeyse. boyum kısa olduğu için eşimin yanında "ay çocuk gibisin, seni çocuk sandım" dedi birisi bugün. ne kadar bozulduğumu anlatamam ama patavatsızlar işte. herkes düşündüğünü söylemese ne güzel olacak oysa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…