nasıl başlasam bilmiyorum.canıma tak etti artık.kilolarımla dalga geçmeler ugraşmalar vs. hep erkekler yalnız.hayır yani benim kilomdan size ne kilolarım sizi mi gerdi? biri gelir kolumu ölçer hayvan gibi der.biri arkayı büyütmüşsün bilmem ne der iğrenç iğrenç şeyler işte.artık baş edemeyeceğimi anladım ve gittim rehber hocaya söyledim hiçbir şey olmadı annemi çağırdım geldi konuştu olmadı.bugün de bu ugraşanlardan zenginsıpasızüppeşımarık olan arkadan arkadan kalçama dokunup duruyordu ilk iki sefer falan yanlış hissediyorumdur dedim bişey demedim 3. sefer olduğunda da artık dayanamadım ve arkamı döndüm yapıştırdım sırtına.yapıştırdığım gibi sertçe tokat attı bana ne diyeceğimi bilemedim.3. sefer de o değmemiş kız arkadaş yanlışlıkla değmiş.ama farkeder mi? ağlıcaktım kendimi zor tuttum.ona koz vermek istemedim ağlamadım.ne yapmalıyım.ne yapayım bilmiyorum.ama şuan onu öldürmek istiyorum o derece sinirliyim.geldiğim gibi ablamı azarladım kıyafetimi niye giydin diye.sonra odama kapanıp ağladım ablam da kıyafetimi giydi diye onun için ağladığımı sanıyor.