sinifim degisti,hevesim kacti

modamodamoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
893
21
68
sacma gelebilir belki ama ben yazip rahatlamak istiyorum anlatmak istiyorum..gecen yil dil okulunda 3.egitim 2.sinif olarak belirlenmisti sinifim,2 ay denemeden sonra..daha sonra dogum iznine ayrildim ve simdi yeniden baslayacagim okula gittim ve sinifim 2.egitim 2 sinif olarak belirlendi,yani deniyeceklermis eger hizli ogreniyor ve basarili bir ogr.isem beni 3.egitime alacaklarmis.yol gosterici ile yani rehber ile konusurken agladim okulda : ((sinirlerim bozuldu tekrar baslamak sinanmak,kendimi ispat etmeye calismak gibi sorumluluklar yuzunden..okula gidip kaldigim yerden devam edecegimi saniyordum yani beklentiyle gitmistim boyle olunca da hayal kirikligi oldu ve agladim resmen : (ders calisma istegim kirildi simdi hic bilmeyenlerle yada zor ogrenenlerle tekrar baslayacak olmam..ve bu mutsuzlukla kendimi ispat edemezsem ve o siniftan devam edersem diye evham yapiyorum..
yorum yazan herkese tesekkurler simdiden..

bu arada 3.egitimde oldugumu dusundugumuz icinde kutlama bile yapmistik ark.ve esim ile basarimi kutlamistik.3.egitim en zor ama bitirdiginde istedigin bransta egitim alabiliyorsun ve bu ulkenin vatandasligini da alabiliyorsun yani avantajlari cook..turkiyede uni.okudum ve bunlar turk.uni okumanin ne denli zor oldugundan habersizler...simdi beni resmen az zeka sahibi bir grupla baslatacaklar,acaip demoralize oldum benn: ( offff offfff

dogum izniyle alakali olabilir mi?
ayrica bu dil egitimi dediginiz sanirim devletle alakali..aslina bakarsaniz tam anlamadim..okuyanlarda pek anlamayabilir..bu dil eigitmi ayni zamanda meslek sahibi olmanizimi belirliyor??

Açıkçası ben de anlamadım ama diğer öğrencilere ''zekası az'' yani ''geri zekalı'' tabirini kullanmanız hiç hoş değil doğrusu...

madem diğer öğrencilerin zekası az! sen yüksek! zekanla sıyrılırsın aralarından

dogum izniyle alakali olabilir mi?
ayrica bu dil egitimi dediginiz sanirim devletle alakali..aslina bakarsaniz tam anlamadim..okuyanlarda pek anlamayabilir..bu dil eigitmi ayni zamanda meslek sahibi olmanizimi belirliyor??
evet anlasilir yazmamisim haklisin Blaurosie..dil egitimi evet devletle alakali,dogum iznine ayrilmadan once sadece 2 bucuk ay gitmistim okula ve sonra 3.egitime almislardi beni ben de sevinmistim yazdigim gibi ama simdi yeniden baslmam gerekiyormus beni deneyeceklermis,hizli ogreniyormuyum ...vs diye: ((

o zaman cok sorun yapmayin hem bilgilerinizi yeniden hatirlarsiniz hemde diger ögrencilerden daha kolay ön plana cikarak daha yüksek puan elde edersiniz:)

o zaman cok sorun yapmayin hem bilgilerinizi yeniden hatirlarsiniz hemde diger ögrencilerden daha kolay ön plana cikarak daha yüksek puan elde edersiniz:)

:)) tesekkur ederim,oyle bir an hayal kirikligi yasadim,bozuldum..ve denenecek olmak zor geldi,bilirsin ya sorumluluk,surekli kendimi ispatlamak zorunda olmak ...vs yordu..ama simdi kabul ettim ve daha iyiyim..cook tesekkur ederim yazdiklarin icin : )

rica ederim..Yurt disinda yasayan Türklerin hayatlari biraz daha zor daha dogrusu zorlastirmayi seviyorlar..
üzülmeyin..kendinden emin güclü Türkler görsünler:):) sevgiler..

rica ederim..Yurt disinda yasayan Türklerin hayatlari biraz daha zor daha dogrusu zorlastirmayi seviyorlar..
üzülmeyin..kendinden emin güclü Türkler görsünler:):) sevgiler..

evet cook hAKLIsIN :))persembe gunu baslayacagim ve hazirim,sonra en kisa zam.3.egitime alacaklar beni...Turkleri ve bizdeki egitim kalitesini de gormus olsunlar :92:

evet cok haklisin :)persembe gunu basliyorum ve Turkleri,Turkiyedeki egitimi gormus olsunlar benimle..en kisa zamanda da 3.egitime alsinlar beni,hazirim:92:

Ben anlamadim ve burda takildim. Bu siniflar 1,2,3 diye siralanmiyor mu zaten? 2. sinifta olmakla "zekasi az" olmak ne alaka cozemedim. Bu duruma gore, sen de ikinci siniftayken zekasi azdin da 3'e gecince mi zeki oldun? Velhasil, kendinden asagidaki siniflara geri zekali demek cok sacma ve ayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…