Sınıfta kaldım..:=(

papatyam58

ŞipidikYüzenGurbaa
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
2.839
3
66
İstanbul
Ne yapcğmı bilmyrm sınfta kaldım ortalamam 2,28 6 tane zayıfım war ortalama yükseltme sınwların grmek istyrm annm tmm dedi ama babam ne dick bilmyrm:gitme:
Babm izin vermezse bittm bn çok sertdr bu konuda hem hadi izin verdi diyelim ya o sınavlrdada başrısız olursam ya yapamazsm napıcm çok istyrm okumayı lütfen bana yardım edin:gitme:
Daha lise birdeym yoln başı:gitme:

Ooooo çok küçükmüşsün...benneyaptımki
Ne yap,et babanı ikna et,sınavlarına gir..
Kazanamazsam diye bişey yok!:olmaz:
Çalışıp da kazanamamak mı varmış?

üzülme baban umarım sakin yaklaşır sende çok çalışır telafi edersin vede önümüzdeki yıl derslerine dah dikkatli çalışırsın

Arkadasım yazı karakterini hic begenmedim.Su yazındaki kısaltmalardan bahsediyorum. O sesli harflere gerek olmasaydı, o harfler olmazdı zaten!
Tatil zamanında dersaneye git ve bol bol kitap oku.

Ooooo çok küçükmüşsün...benneyaptımki
Ne yap,et babanı ikna et,sınavlarına gir..
Kazanamazsam diye bişey yok!:olmaz:
Çalışıp da kazanamamak mı varmış?

tşk. edrm destğin için ben sınvlarma hep çalşıyorm ama hep yapamycğmı düşünyrm belkide bu yüzdn başarısız oluyorm:gitme:

Çalışan her zaman kazanır canım, sen biraz tembellik etmişsin belli ama neyse ki aklın başına gelmiş. Şimdi ne yapacağım ben diye düşünmeyi bırakıp bol bol çalışacaksın. Gerisi kolay.

Nasıl yardımcı olabılırız kı sana?
Senın yerıne ders calısarak mı?
Sınava gırerek mı?
Bak canım, amacım senı rencıde etmek degıl asla.
Sana yazarken kendı kardesımı gozumun onune alarak yazıyorum.
Yanı ha onu ıncıtmısım ha senı!
Fakat madem okumak ıstıyorsun, nıcın bu kadar basarısız oldugunu otur bır sorgula.
Gereken ıtınayı mı gostermedın? Eglenmek daha mı cazıp geldı? Yoksa anlaman ıcın farklı bır metod mu uygulanmalı?
Sonucta herkesın algılama seklı farklıdır.
Ben gorsel algıda ıyıyımdır mesela fakat, ısıtme de oldukca zayıfım.
Sorununu once kesfet sonra ona odaklan.
Umarım basarılı olursun...

tşk. edrm destğin için ben sınvlarma hep çalşıyorm ama hep yapamycğmı düşünyrm belkide bu yüzdn başarısız oluyorm:gitme:

Önce şunu bil eğer çalışsaydın 6 tane zayıfın gelmezdi en azından öğretmenlerin çabanı görüp yardımcı olurlardı..
Şimdi hatanın farkına var ki ona göre derslerine çalış..
Yoksa ben çalışıyorum olmuyor ile bir yere varamazsın..

Bak çok güzel bir söz vardır:

Büyük bir derdin olduğunda, Allaha dönüp benim büyük bir derdim var deme... derdine dönüp benim büyük bir Allahım var de.

Sen yapamayacağım dersen yapamazsın, bir de tabiiki de yapacağım demeyi dene bakalım.

Nasıl yardımcı olabılırız kı sana?
Senın yerıne ders calısarak mı?
Sınava gırerek mı?
Bak canım, amacım senı rencıde etmek degıl asla.
Sana yazarken kendı kardesımı gozumun onune alarak yazıyorum.
Yanı ha onu ıncıtmısım ha senı!
Fakat madem okumak ıstıyorsun, nıcın bu kadar basarısız oldugunu otur bır sorgula.
Gereken ıtınayı mı gostermedın? Eglenmek daha mı cazıp geldı? Yoksa anlaman ıcın farklı bır metod mu uygulanmalı?
Sonucta herkesın algılama seklı farklıdır.
Ben gorsel algıda ıyıyımdır mesela fakat, ısıtme de oldukca zayıfım.
Sorununu once kesfet sonra ona odaklan.
Umarım basarılı olursun...

Ben derslerime zatn çallışmayı hiç bi zaman bırakmadım ama sayısal derslerde hiç iyi değilim sözel derslerimin hepsi iyi ama sayısaldan hiç anlamıyorm

Ne yapcğmı bilmyrm sınfta kaldım ortalamam 2,28 6 tane zayıfım war ortalama yükseltme sınwların grmek istyrm annm tmm dedi ama babam ne dick bilmyrm:gitme:
Babm izin vermezse bittm bn çok sertdr bu konuda hem hadi izin verdi diyelim ya o sınavlrdada başrısız olursam ya yapamazsm napıcm çok istyrm okumayı lütfen bana yardım edin:gitme:

okumak mı istiyorsun okul ortamında kalmak mıkafamçokkarıştı

zayıf dediklerin 1 mi 0 mı?

44 den mi 1 düştü:uhm:

canım okadar zayıfta çok fazla.bence sen pek ciddiye almadın gibi geliyor bana.yükseltme sınavlarına şimdiden başla çalışmaya.geçiceğini düşünüyorum.daha yolun başındasın.önünde bir sürü sınavlar varr.babanıda ikna edin annenle birlikte.kolay gelsin..

senin yerinde olsam hemen çalışmaya başlardım.baban izin verir sınava girmene biraz kızacaktır ama alttan al .haksız değil çünkü.
6 tane zayıf da çokmuş.hiç çalışmamışsın.
az internete girer ve çalışırsan geçersin.:kahve:
geçemem yapamam diye birşey yok.
zayıfsız geçenler üstün zekalı değiller.

şimdiden kolay gelsin

senin yerinde olsam hemen çalışmaya başlardım.baban izin verir sınava girmene biraz kızacaktır ama alttan al .haksız değil çünkü.
6 tane zayıf da çokmuş.hiç çalışmamışsın.
az internete girer ve çalışırsan geçersin.:kahve:
geçemem yapamam diye birşey yok.
zayıfsız geçenler üstün zekalı değiller.

şimdiden kolay gelsin

teşkkr ederim evet babam haklı biliyorum desteğin için teşekkür ederim

Back
X