- Konu Sahibi papatyam58
evet bende ondan korkuyorum aklım başıma geldi artık
çalışmadığım gerçekten çok pişmanım.
itiraf geldisempatiksalakcinni
hala fırsatın varken iyi değerlendir.
yata yata geçilmiyor dersler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende ondan korkuyorum aklım başıma geldi artık
çalışmadığım gerçekten çok pişmanım.
bu nasıl bi motive etmek arkadaşım kız zaten üzgün okadar tvlerde basbas bagırıyo gençlerimizin üstüne gitmeyin die bukız endeli çagında bunalıma girse böyle tarz yorumlarla iyimi olcak yakıştıramadım böyle yorumu
6 tane zayıfmıakannehir
E şekerim hiç gitmeseydin bari okula, ne gerek vardı.
Sen zamanında çalışma, sonrada ahh vah lar havada uçuşsun. yazık o anneye babaya, o kadar emek sarfediyorlar seni okutmak için.
İyiki annen değilim, yoksa popona popona yemiştin şimdiye.benneyaptımki
Ya ne ilgisi var bunalımla filan.
Geleceğini düşünen insan azcık oturur ders çalışır. Bizde geçtik o dönemlerden, Gençlik laylaylom çağı değildir her daim. 6 zayıf ne demek.
Benim yorumum üzerine değilde 6 zayıftan önce girmiş olması lazım bunalıma.
Şimdi ben böyle dedim diye tonla zayıfı olan öğrenciden nefret ediyorum zannetmeyin ha, alakası yok. Öğrenciysen sorumluluğunu bileceksin, öğrencinin sorumluluğu nedir ders çalışmak. Başka???? Tabiki çalışarak başarabilir, ama bunu sınıfta kalmadan önce düşünse, sorumluluklarının bilincinde olsa, fena mı olur.
sözel derslerim iyi genelde.
hepinz sadece beni suçlu görüyosunuz tamam yeteri kadar çalışmadım ama 60 kişilk sınıftan 10 kişi sınıfı sorunsuz geçiyorsa haftada 10 ders boş geçiyorsa bu durumda sadece öğrenciler değil okul idareside suçludur.
Arkadasım yazı karakterini hic begenmedim.Su yazındaki kısaltmalardan bahsediyorum. O sesli harflere gerek olmasaydı, o harfler olmazdı zaten!
Tatil zamanında dersaneye git ve bol bol kitap oku.
bbğim ortalama yüksltme sınavlarında 4 dersini vrmek durumundasın ağustosta sınav hakkı tanınırsa gri kalanı vrirsin 11 zayıf gtiren arkdaşlarım oldu üzülme bbğim hm bn sana yardımcı olurum istrsen anlamadığın şyleri sorabilirsin tamam bbğim