- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sevgilim06
-
saolun öğretmenim cevap için.ben zaten ona biraz gözü korksun diye sınıfta kalcaksın diyorum.ders çalışsın diye.ilkögretim 2. kademede yani 6-7-8 de sinifta kalma yok, yani var da kimse birakmiyor, endise etmeyin
ama kardesinize de bu sekilde rahatça yansitmayin, hani bosver gibisinden, ögretmenlerinle konustuk sana bi sans daha verecekler gibi anlatin ki ooo nasil olsa geçiyorum nolursa demesin...
nerden biliyorsun dersen ögretmenim.
bu arada hangi dersi zayif?
Öncelikle kardeşiniz kaçıncı sınıf lisede mi lisedeyse sınıfta kalma var ortalaması 2.50 nin altındaysa kalır.yani sormluluk sınavlarına kalır ama ortalaması 2.50 nin üstündeyse ve 1-2 zayıf dersi varsa sadece onlardan sene sonunda ortalama yükseltme sınavlarına girer ve inşş geçer....umarım yardımcı olabilmişimdir.
saolun öğretmenim cevap için.ben zaten ona biraz gözü korksun diye sınıfta kalcaksın diyorum.ders çalışsın diye.
çok zayıfı var.ya ben bile çekiniyorum bile burada söylemektenpeki öğretmenim bu çocuğu kursa bırakırlarmı yoksa öyle birşey yokmu.
6.sınıfta okuyor.çok saolun cevap için
aferin size sevgılı ogretmenler. acık acık soyleyın burda ıyıce tepemıze cıksın cocuklar
öğretmen mısın sen?
Nedir şimdi bu?
Sanki çok gizli belge açıkladık.
İsteyen herkes bu bilgiye ulaşır ki hakkıdır da zaten.
Çocukları sınıf tekrarıyla tehdit etmeyi bırakın ya da gerekli işlemleri yapın sözünüzü tutup gerçekten bırakın.
Evet öğretmenim ve "siz" diye hitap etmenizi tercih ederim.
yazık o halde. sana ne desem boş. haydı canım sağlıcakla.
yazık o halde. sana ne desem boş. haydı canım sağlıcakla.
Kurs ikinci dönem başında açılır.
Bu saatten sonra açılmaz.
Şayet şimdiye kadar yapmadılarsa şök kararıyla geçecektir.
Çünkü gerekli önlemleri almamışlar demektir.Veli görüşmeleri, ev ziyaretleri, yetiştirme kursu vs.
"İlköğretim kurumları sınıf geçme yönetmeliği" diye aratırsanız daha sağlıklı bilgiye ulaşırsınız.
saolun öğretmenim cevap için.ben zaten ona biraz gözü korksun diye sınıfta kalcaksın diyorum.ders çalışsın diye.
çok zayıfı var.ya ben bile çekiniyorum bile burada söylemektenpeki öğretmenim bu çocuğu kursa bırakırlarmı yoksa öyle birşey yokmu.
6.sınıfta okuyor.çok saolun cevap için
aferin size sevgılı ogretmenler. acık acık soyleyın burda ıyıce tepemıze cıksın cocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?