Ben anasınıfı öğretmeniyim. İskurla gelen sinifimizda duran temizlik işlerini yapan bir bayan var öncesinde ev hanimiymis yanı ilk kez iş hayatı oluyor. Bu arkadaş iyi hoş ama çocukları uyarıyor eleştiriyor kendi çocukları gibi.bir kere uyardim rahatsız oluyorum bu davranışından dedim. Neyse bi süre yapmadi. En son olan olayda konuşmakta zorlanan,davranış problemleri olan bir öğrencim var tuvalete yetişememiş ve büyük tuvaletini kaçırmış böyle durumlarda anneyi arıyoruz gelip hallediyor. Bu yardımcı arkadaşta gitti çocuğa hesap soruyor 'nasıl yaptın nasıl sırtına kadar cikardin' diye bende çocuğa birşey söyleme dedim bağırma vs yok ama o önceki olayda olduğu gibi bağırarak ben bisey demedim demeye başladı o bağırınca bende sinirlendim ben yanlış mi duyuyorum böyle dedin ve birşey deme diye yine uyardim. Bayan o günden beri küs hiç konuşmuyor bende merhaba iyi akşamlar o kadar. Sinifta tuhaf bi durum oldu iki konuşmayan yetişkin, yapmasi gereken birsey varsa söylüyorum o kadar. şimdi ben de davranışlarından sıkıldığım için konuşmuyorum böyle gider mi ne yapmalı bilmiyorum.
Maalesef çocukların yanında oldu bende atismak istemezdim çocukların yanında ama uyarmasam çocuğa hesap sormaya devam edecektiBütün bunlar çocukların yanında mi oldu ?
Maalesef çocukların yanında oldu bende atismak istemezdim çocukların yanında ama uyarmasam çocuğa hesap sormaya devam edecekti
İş gereği konuşuyorsunuz çocuklar küs olduğunu anlamaz. Ayrıca çocuklara davranışı yüzünden yönetime şikayet etseniz.Ben anasınıfı öğretmeniyim. İskurla gelen sinifimizda duran temizlik işlerini yapan bir bayan var öncesinde ev hanimiymis yanı ilk kez iş hayatı oluyor. Bu arkadaş iyi hoş ama çocukları uyarıyor eleştiriyor kendi çocukları gibi.bir kere uyardim rahatsız oluyorum bu davranışından dedim. Neyse bi süre yapmadi. En son olan olayda konuşmakta zorlanan,davranış problemleri olan bir öğrencim var tuvalete yetişememiş ve büyük tuvaletini kaçırmış böyle durumlarda anneyi arıyoruz gelip hallediyor. Bu yardımcı arkadaşta gitti çocuğa hesap soruyor 'nasıl yaptın nasıl sırtına kadar cikardin' diye bende çocuğa birşey söyleme dedim bağırma vs yok ama o önceki olayda olduğu gibi bağırarak ben bisey demedim demeye başladı o bağırınca bende sinirlendim ben yanlış mi duyuyorum böyle dedin ve birşey deme diye yine uyardim. Bayan o günden beri küs hiç konuşmuyor bende merhaba iyi akşamlar o kadar. Sinifta tuhaf bi durum oldu iki konuşmayan yetişkin, yapmasi gereken birsey varsa söylüyorum o kadar. şimdi ben de davranışlarından sıkıldığım için konuşmuyorum böyle gider mi ne yapmalı bilmiyorum.
Bu olaydaki tavrınız kesinlikle doğru. Hiç bir okul personelinin ufacık cocuklara bu sekilde davranmaya hakkı yok. Okul idaresine durumu bildirip işten uzaklaştırılmasını sağlayın. Bu işi hak eden, ihtiyacı olan yüzlerce merhametli kadın var. Üstelik aynı sınıfın içinde küslük olması çekilecek bir durum degil. Her gün yüzyüze geliyorsunuz. Teneffusunuz bile yok ki mola verip uzaklasasiniz.Ben anasınıfı öğretmeniyim. İskurla gelen sinifimizda duran temizlik işlerini yapan bir bayan var öncesinde ev hanimiymis yanı ilk kez iş hayatı oluyor. Bu arkadaş iyi hoş ama çocukları uyarıyor eleştiriyor kendi çocukları gibi.bir kere uyardim rahatsız oluyorum bu davranışından dedim. Neyse bi süre yapmadi. En son olan olayda konuşmakta zorlanan,davranış problemleri olan bir öğrencim var tuvalete yetişememiş ve büyük tuvaletini kaçırmış böyle durumlarda anneyi arıyoruz gelip hallediyor. Bu yardımcı arkadaşta gitti çocuğa hesap soruyor 'nasıl yaptın nasıl sırtına kadar cikardin' diye bende çocuğa birşey söyleme dedim bağırma vs yok ama o önceki olayda olduğu gibi bağırarak ben bisey demedim demeye başladı o bağırınca bende sinirlendim ben yanlış mi duyuyorum böyle dedin ve birşey deme diye yine uyardim. Bayan o günden beri küs hiç konuşmuyor bende merhaba iyi akşamlar o kadar. Sinifta tuhaf bi durum oldu iki konuşmayan yetişkin, yapmasi gereken birsey varsa söylüyorum o kadar. şimdi ben de davranışlarından sıkıldığım için konuşmuyorum böyle gider mi ne yapmalı bilmiyorum.
Ben anasınıfı öğretmeniyim. İskurla gelen sinifimizda duran temizlik işlerini yapan bir bayan var öncesinde ev hanimiymis yanı ilk kez iş hayatı oluyor. Bu arkadaş iyi hoş ama çocukları uyarıyor eleştiriyor kendi çocukları gibi.bir kere uyardim rahatsız oluyorum bu davranışından dedim. Neyse bi süre yapmadi. En son olan olayda konuşmakta zorlanan,davranış problemleri olan bir öğrencim var tuvalete yetişememiş ve büyük tuvaletini kaçırmış böyle durumlarda anneyi arıyoruz gelip hallediyor. Bu yardımcı arkadaşta gitti çocuğa hesap soruyor 'nasıl yaptın nasıl sırtına kadar cikardin' diye bende çocuğa birşey söyleme dedim bağırma vs yok ama o önceki olayda olduğu gibi bağırarak ben bisey demedim demeye başladı o bağırınca bende sinirlendim ben yanlış mi duyuyorum böyle dedin ve birşey deme diye yine uyardim. Bayan o günden beri küs hiç konuşmuyor bende merhaba iyi akşamlar o kadar. Sinifta tuhaf bi durum oldu iki konuşmayan yetişkin, yapmasi gereken birsey varsa söylüyorum o kadar. şimdi ben de davranışlarından sıkıldığım için konuşmuyorum böyle gider mi ne yapmalı bilmiyorum.
Bende bunu merak ettim.Olay ile ilgili yorumumu yukarda yazdım da bir şey merak ettim
Annesini çağırıyoruz demişsiniz ya nasıl geliyorlar ki
Işten izin almak hadi onunda geçtim çıkıp gelmek uzun sürmüyor mu
hani mahallede ev hanımı deseniz bile markete gider doktora gider vs vs
Annesi gelinceye kadar kakalı hali ile sınıfta mı oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?