Sınıftaki aşırı şımarık kızlar..

darlingsoap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
64
32
3
27
Merhaba Öncelikle lütfen bu konuyu ciddiye alarak ve empati kurarak cevap yazın.
Sınıfımda gerçekten akıl almaz tipler var.Anlamıyorum,bu sene yeni geldim bu liseye(lise 3)ve resmen akran zorbalığı yapan kişilerle aynı yerdeyim.
Bana karşı genelde sözlü kötü ifadeler kullanıyorlar.Ezmeye çabaloyorlar.Onlar yüzünden kaç kere tuvalete gidip ağladım.
Bir yandan da annemden gizliyorum.Öğrenip üzülsün istemiyorum.Kendi dertleri ona yetiyor zaten Birde ben bunaltmak istemiyorum.Anlatırsam yardımcı olur tabiki işte ama dediğim gibi üzmek hiçç istemiyorum.
Okul değiştiremem,burayı çok istemiştim hem evimize de yakın.Okul idaresi çok sert olduğu için sınıf falan da değiştirilmez.
İçimsen geldiği gibi olamıyorum onlar yüzünden.Çünkü ne yapsam eleştiriye tutuluyorum.Ve bunları kafaya takan birisiyim.
Yakın bir arkadaşım var,ondan başka kimse yok yanımdaOlmasında zaten,ama benim tek istediğim sınıfta rahat olayım.Onlar kadar olmasada derslere daha rahat katılayım,kasılıp diken üzerinde durmak ve aptal aptal sırıtmak yerine birşeyler yapayım
Çook üzgünüm..Biliyorum dunyada ne sorunlar var.Ama işte kafama takıyorum nedense.Lütfen yardımcı olun bana
Herkese teşekkürler

ah be canım lise bu. elbet bitecek.

sabret ve önüne odaklan, derslerine odaklan

aynı kızlardan benim sınıfımda da vardı, hoşlandığı çocuk bana ilgi gösterince gruptakilerden bi kız diğerleriyle birlikte üstüme gelip beni küçültmeye çalıştı, hiç oralı olmadım cevap vermedim çünkü gerçekten iğrençleştiler artık.

onlar sayesinde eksiklerimi kapattım ama neyle dalga geçiyorlarsa düzelttim, mesela dişlerimle dalga geçerdiler tel taktırdım, kılığımla dalga geçerdiler (onlar marka takıntılıydı hem de ultra markalar) artık kombinlerimle ortalığı kırar geçerim, popomun büyüklüğüyle dalga geçerdiler hatta tokat atardılar popoma olmadık anlarda şimdi büyük popo modası çıktı, üstelik ehem beylerin de beğendiği bişi olduğunu keşfettim, inek derdiler tıp kazandım onlar saçmaladılar....

yani onların dalgasını kafanda tart, eğer gerçekten kötü bir yanın varsa o yaşlarda düzeltmek için uygun bir zaman. düzeltemediğini de sev ve kabullen. büyüdükçe inan iyi ki dalga geçmişler dersin, ben her gülümseyişimi gördüğümde onlara teşekkür ediyorum yoksa dişlerim için gereken cesareti bulamazdım misal :)

kendine yatırım yap, en önemlisi de dersler ve spor ile düzgün beslenme, şimdiyi değil geleceği düşün

Onlar sana nasıl davranıyorsa sen de onlara öyle davranmalısın ve asla geri durmayıp cevabını vermelisin. Rahat olup kasılmamalısın yoksa daha çok üstüne gelirler. Lisede böyle şeyler olması cok normal kafana takma, derslerinle ilgilen canım

Pısırık olma.hazır cvpcı ol.kitap oku.kitap okumak bnı rahatlatrdı.kendine güven.yoksa bu okul bitmez sana.

lisede lise bittikten sonra hatta kazık kadar kadın olmus ama hala sımarık davranan buyuyememis kadınlarla karsılacaksın onların kendilerine asırı guvensizlikleri var ve bunu kapatmak icin baskalarını rahatsız etmeye calısırlar yazık iste ne yapıcan onları ciddiye alma tabiki yeri geldiginde kendini kolla tepkini goster

derslerine bak canım yaptıkları klasik ergen tavırları genelde lisede böyle oluyor hep rehber öğretmenle konuşmayı dene

birkere senin üstünde arsızlastılarsa susmazlar lisede böyle. cevap verme aglama sen onların söylediği kişi degilsin.
youtube de psikoloji tv var orada elestirilere tahammül vidyosu var işine yarar.
mesela yolda yürüyorsun birine carptın biri sana kötü bir laf etse alınırmısın. alınmassın sinirlenirsin ama takmazsın cünkü seni tanımıyorlar.o kızlarda seni tanımıyorlar karakterlerinin geregini sergiliyorlar. görmemezlikten gel.küçülürler gözünde.

ben de lise 3'te başka liseye geçmiştim daha iyi diye. Allah'ım iyi ki geçmişim sınıfım çok iyiydi, hocalarım tatlıştı hala oradaki arkadaşlarımla görüşüyorum. bence okul değiştirebilirsin.

Kimse için şekillenme o hak anne babana ait.. gözlerine batmiim bana sarmasınlar sırıtmiim die onlar gibi olma asimile etmesinler seni... her defasında ne kadar boş kafalarsınız de çevir yüzünü sana saçma sapan çıkışlarda bulunabilirler altta kalmamak için zırvalayabilirler hiç birini ciddiye alma kreş beyin seviyesindekilele aynı sınıfta olmam ne acı gibisinden küçümse hak edene yapıcaksın.. ve hiç umurunda olmasın nie umursayıp gidip lavabolarda ağlıyorsun. Özgüven sahibi olmayanlar her zaman birini eziklemeye kalkar.

Rahatsız oluyosanız yorum yapmayıverin. Böyle tek amacı konulara girip azarlamak olan insanlardan hiç hoşlanmıyorum.
Hoşlanmıyorsan sen de yorum yazmayıverirsin allah allah. Hayır yani liseli kız için çok da uygun bir forum olduğunu zaten düşünmüyorum gitsin test filan çözsün biraz daha olgun kişilerin olması lazım ne konular okuduk şurda en dert edilmeyeceklerden biri bu ki başka site var daha çok yaşıtlarının olduğu bilmem anlatabildim mi?

Bu bahsettiğin kızlar sana çok şey katmış :)

Rahatsız oluyosanız yorum yapmayıverin. Böyle tek amacı konulara girip azarlamak olan insanlardan hiç hoşlanmıyorum.
Azarlamak değil de düşündüğünü yazmak diyelim ona.
Geçenki konusu da beden dersinden 90 almış ama 100 alan çocuk dalga geçmiş falan. E bu konuların devamı gelecek haliyle. Bunları kafaya takmasının gereksiz olduğunu söylemek gayet doğal.
E sizde konu sahibinin avukatı ya da rehber öğretmeni olmadığınıza göre bırakın herkes istediğini yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…