- 25 Kasım 2016
- 64
- 32
- 3
- 27
- Konu Sahibi darlingsoap
-
Sen de herkese harika diyorsun sonra çürük çıkıyorlar emin misin harika olduklarınaLisede bende cok zorbalik gordum. Meslek lisesiyse hepten sıkıntı. Son sene temele gectim ve harika insanlarla tanistim
derslerine bak canım yaptıkları klasik ergen tavırları genelde lisede böyle oluyor hep rehber öğretmenle konuşmayı deneMerhabaÖncelikle lütfen bu konuyu ciddiye alarak ve empati kurarak cevap yazın.
Sınıfımda gerçekten akıl almaz tipler var.Anlamıyorum,bu sene yeni geldim bu liseye(lise 3)ve resmen akran zorbalığı yapan kişilerle aynı yerdeyim.
Bana karşı genelde sözlü kötü ifadeler kullanıyorlar.Ezmeye çabaloyorlar.Onlar yüzünden kaç kere tuvalete gidip ağladım.
Bir yandan da annemden gizliyorum.Öğrenip üzülsün istemiyorum.Kendi dertleri ona yetiyor zatenBirde ben bunaltmak istemiyorum.Anlatırsam yardımcı olur tabiki işte ama dediğim gibi üzmek hiçç istemiyorum.
Okul değiştiremem,burayı çok istemiştim hem evimize de yakın.Okul idaresi çok sert olduğu için sınıf falan da değiştirilmez.
İçimsen geldiği gibi olamıyorum onlar yüzünden.Çünkü ne yapsam eleştiriye tutuluyorum.Ve bunları kafaya takan birisiyim.
Yakın bir arkadaşım var,ondan başka kimse yok yanımdaOlmasında zaten,ama benim tek istediğim sınıfta rahat olayım.Onlar kadar olmasada derslere daha rahat katılayım,kasılıp diken üzerinde durmak ve aptal aptal sırıtmak yerine birşeyler yapayım
Çook üzgünüm..Biliyorum dunyada ne sorunlar var.Ama işte kafama takıyorum nedense.Lütfen yardımcı olun bana
Herkese teşekkürler
Her gün sınıfınla ilgili konu mu açacaksın anladık problemli arkadaşların var hepimiz liseli olduk takma insanları....
Hoşlanmıyorsan sen de yorum yazmayıverirsin allah allah. Hayır yani liseli kız için çok da uygun bir forum olduğunu zaten düşünmüyorum gitsin test filan çözsün biraz daha olgun kişilerin olması lazım ne konular okuduk şurda en dert edilmeyeceklerden biri bu ki başka site var daha çok yaşıtlarının olduğu bilmem anlatabildim mi?Rahatsız oluyosanız yorum yapmayıverin. Böyle tek amacı konulara girip azarlamak olan insanlardan hiç hoşlanmıyorum.
Bu bahsettiğin kızlar sana çok şey katmış :)ah be canım lise bu. elbet bitecek.
sabret ve önüne odaklan, derslerine odaklan
aynı kızlardan benim sınıfımda da vardı, hoşlandığı çocuk bana ilgi gösterince gruptakilerden bi kız diğerleriyle birlikte üstüme gelip beni küçültmeye çalıştı, hiç oralı olmadım cevap vermedim çünkü gerçekten iğrençleştiler artık.
onlar sayesinde eksiklerimi kapattım ama neyle dalga geçiyorlarsa düzelttim, mesela dişlerimle dalga geçerdiler tel taktırdım, kılığımla dalga geçerdiler (onlar marka takıntılıydı hem de ultra markalar) artık kombinlerimle ortalığı kırar geçerim, popomun büyüklüğüyle dalga geçerdiler hatta tokat atardılar popoma olmadık anlardaşimdi büyük popo modası çıktı, üstelik ehem beylerin de beğendiği bişi olduğunu keşfettim, inek derdiler tıp kazandım onlar saçmaladılar....
yani onların dalgasını kafanda tart, eğer gerçekten kötü bir yanın varsa o yaşlarda düzeltmek için uygun bir zaman. düzeltemediğini de sev ve kabullen. büyüdükçe inan iyi ki dalga geçmişler dersin, ben her gülümseyişimi gördüğümde onlara teşekkür ediyorum yoksa dişlerim için gereken cesareti bulamazdım misal :)
kendine yatırım yap, en önemlisi de dersler ve spor ile düzgün beslenme, şimdiyi değil geleceği düşün
Bu bahsettiğin kızlar sana çok şey katmış :)
Yalnız o büyük kalça için erkekler çok da masum şeyler düşünmüyor bil istedim...aynen o sıralar sıkıntıdaydım ama geriye dönük bakınca beni daha güçlü yaptılar dış görüntü olarak en azından.
Azarlamak değil de düşündüğünü yazmak diyelim ona.Rahatsız oluyosanız yorum yapmayıverin. Böyle tek amacı konulara girip azarlamak olan insanlardan hiç hoşlanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?