• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınıftaki aşırı şımarık kızlar..

Ben de lisedeyken okul servisini zehir eden 4 kız vardı Anadolu lisesi diye iyi bi okul diye okulumu değiştirmedi ailem Yol uzak diye servisimi de değiştirmediler bu kızlardan biriyle aynı servisteydik
Ailem gece çıkmama izin vermezdi ama bunlar sanki liseli değil parti yaparlar konsere giderler bana insan değil muamelesi yaparlardı boş koltuk tutarlar git uzağa otur derlerdi tek başıma çok baş edemedim muhattap olmadım kendi kendime çok ağladım
Tarzın çok kötü diye güldüler bu ayakkabı bu montla olmamış dediler falan filan derken
Üniversiteyi kazanınca hemen işe girdim 2 aylık çalıştım moda dergileri inceledim kendime bi tarz duruş belirledim uyguladım üniversitede popüler biriydim iş hayatındada öyle
Dersen ki bunlar çok mu önemli hayır değil ama kompleks yapmıştım ve kurtuldum en azından
Bazen kötü insanlar iyi şeylere sebep olabilir

aynen o sıralar sıkıntıdaydım ama geriye dönük bakınca beni daha güçlü yaptılar dış görüntü olarak en azından.
valla çok iyimiş. sen de iyice kendini sıkıntıyaa sokmamışsın ders almışsın. bu , o yaşlardaki ergen psikolojisine göre çokk daha iyi.

valla çok iyimiş. sen de iyice kendini sıkıntıyaa sokmamışsın ders almışsın. bu , o yaşlardaki ergen psikolojisine göre çokk daha iyi.

e mecbur kaldım, hayatım boyunca insanlar değişse de o konumda birileri oldu hep hayatımda, kıskanıp sataşanlarla kavga etmek yerine sataşılacak nokta bırakmamaya çabalayarak kendime yatırım yapmayı tercih ettim. hayat mottom.

Kimseyi umursama olduğun gbi içinden nasıl geliosa öyle davran bunlara benmde maruz kaldgm zamanlar oldu ben umursamadkca onlar vazgeçti sonra bakarlar baya coolsun kendileri gelir arkadaş olmaya falan çalışır :)) lise yani hep böyledir takma kafana etrafında sana bakan senn hakkında konuşan kmse yok gbi davran

Merhaba:110: Öncelikle lütfen bu konuyu ciddiye alarak ve empati kurarak cevap yazın.
Sınıfımda gerçekten akıl almaz tipler var.Anlamıyorum,bu sene yeni geldim bu liseye(lise 3)ve resmen akran zorbalığı yapan kişilerle aynı yerdeyim.
Bana karşı genelde sözlü kötü ifadeler kullanıyorlar.Ezmeye çabaloyorlar.Onlar yüzünden kaç kere tuvalete gidip ağladım.
Bir yandan da annemden gizliyorum.Öğrenip üzülsün istemiyorum.Kendi dertleri ona yetiyor zaten:63: Birde ben bunaltmak istemiyorum.Anlatırsam yardımcı olur tabiki işte ama dediğim gibi üzmek hiçç istemiyorum.
Okul değiştiremem,burayı çok istemiştim hem evimize de yakın.Okul idaresi çok sert olduğu için sınıf falan da değiştirilmez.
İçimsen geldiği gibi olamıyorum onlar yüzünden.Çünkü ne yapsam eleştiriye tutuluyorum.Ve bunları kafaya takan birisiyim.
Yakın bir arkadaşım var,ondan başka kimse yok yanımda:63:Olmasında zaten,ama benim tek istediğim sınıfta rahat olayım.Onlar kadar olmasada derslere daha rahat katılayım,kasılıp diken üzerinde durmak ve aptal aptal sırıtmak yerine birşeyler yapayım:KK43:
Çook üzgünüm..Biliyorum dunyada ne sorunlar var.Ama işte kafama takıyorum nedense.Lütfen yardımcı olun bana
Herkese teşekkürler :KK16:
Ders çalış takma onları kafana Beni de biri merdiven den itmişti sonraki yıllarda arkadaş olduk güzel kızdın erkekler senle ilgileniyordu dedi
Boşuna takıpta derslerinden olma o KIZlar kocaya kaçtı ben üniversiteyi kazandım boşver

Seninle dalga geçiyorlarsa sende aynı dalgayı onlarla geç :p
Taviz verme onlara sen sustukça daha çok üstüne gelirler,ezilirsin.Kendini ezdirme

Hoşlanmıyorsan sen de yorum yazmayıverirsin allah allah. Hayır yani liseli kız için çok da uygun bir forum olduğunu zaten düşünmüyorum gitsin test filan çözsün biraz daha olgun kişilerin olması lazım ne konular okuduk şurda en dert edilmeyeceklerden biri bu ki başka site var daha çok yaşıtlarının olduğu bilmem anlatabildim mi?
Bu bahsettigi konu basit bir sey degil. Akran zorbaligi çocukları intihara kadar suruklerken aman her gun bi konu mu acacaksin demek en basitinden zalimce

Sanırım özel okula gidiyorsunuz ama adapte olamamışsınız. Bu ikinci konunuz. Devlet okulundan mı geldiniz? Eğer öyleyse bu sene sıkıntı çekersiniz ama sonra alışırsınız. Okulda esas olan arkadaşlarınızla ne kadar iyi olup olmadığınız değildir, notlarınızdır. Hele ki lise 3. Derslerinizle ilgilenin.

bence tam tersi güleryüz göstermeyin. hatta gerektiğinde cavplarını verin ve benim sizin gibi boş vaktim yok diyin. alın kitap okuyun görmezden gelin.
hadsiz gerizekalılar.

Ortaokulda yaşadım böyle şımarık kızlarla problem
Cidden insanlarla uğraşmak zor
Takma desek de takacaksın biliyorum
Ailene haber ver devam ederlerse
Gerekirse sınıf değiştir

Back
X