Sinir bozucu arkadaş

Artik insan harcamak bozuk para gibi cok kolay olmus.dostlugun,birlikte gecirilen zamanin onemi kalmiyor en ufak seyler de bitebiliyor arkadasliklar,dostluklar.ben bekarken bi arkadasim vardi evli cocuklu,hep ben arardim.derdi ki sen de evlen gor bak arayamayacaksin.aradim.cocugun olsun sen de arayamayacaksin dedi bu sefer de.yine aradim.cocugum oldu esit sartlara geldik hala ben aradigimda soylerdim, bak demekki aranabiliyormus diye.ve o nedesen haklisin derdi ama yine aramaz yazmazdi.ben de kestim artik.tas suladikca buyumuyor test ettim onayladim:) zorlamaya gerek yok.isteyen zaman da firsat da olusturur.umarim degerinizi bilen dostlariniz olur cevrenizde.

Arkadaşım ile nerdeyse bir yıl önce bozuştuk. Daha doğrusu ben kırıldım. Kırılma sebebim ise sürekli olarak her konuda benim adım atmam. İşe başladı ben de mesaj atıp hayırlı olsun dedim ve detayları sonra anlatırım ben mesaj atarım dedi ve aradan iki hafta geçti.
Sonra ben aradım ve müsait değilim dedi üstelik bir iki arkadaşıyla görüşmüş fotoğraf bile yüklemişti yani bana gelince müsait değildi. Bende sinirlendim ve değerli vaktini değerli arkadaşlarına ayır dedim.
O gün bugündür görüşmüyoruz. İnsan bir özür diler dedim kendimce. Hatta geçenlerde KPSS’ye girdik delicesine mesaj atmak istedim. İçimden istemsiz bir mesaj atma isteği gelmişti iyi ki atmamışım. Çünkü bugün farkettim ki bir çok sosyal mecradan beni engelleyip engelimi kaldırmış bu şekilde tabii ben de onu takipten çıkmış olmuşum. Onu da geçtim kardeşimi bile tüm sosyal mecralardan silmiş.
Çok ama çok sinirlendim ve sinirimi buraya dökmek istedim. Yani bir özür dileyip kaç yıllık arkadaşlığımızı , dostluğumuzu kurtarmak yerine beni silmeyi tercih etmiş.
Boşver silsin aman benimde böyle bir arkadaşım var aynen dediğini deyip şutlamayı düşünüyorum benden gereksiz insanlara zaman harcamaya lüzum yok.

İnsan özlüyor biliyorum ama hayatında olmaya devam etseydi daha çok üzülürdün eminim karşı tarafta bizi suçluyordur hatta o da buraya üyeydi benim hakkımda yazdıklarını ağzım açık okumuştum. Değmiyor bazılarına. İnşallah rabbim yolunu çok daha güzel kadir kıymet bilen dostlarla kesiştirir.
Gerçekten üzüldüm açıkçası kaç yıllık dostluk ve verdiğin değeri görememek üstelik bu değeri haketmediğini farketmek insanı daha da üzüyor. Boşa kürek çekmişim gibi hissettim.

Bana artık o kadar normal geliyor ki böyle seyler. Pek cok arkadaşım boyle yaptilar. Veya bir sekilde yollarımız ayrıldı. O yüzden hic üzülmüyorum. Gidene üzülmemek lazım bence kalmak isteseydi kalırdı
Dostluk vefa arkadaşlık böyle birşey değil
Bir hatanız bile olsa,ki cok normal hata insanlar içindir size böyle yapmamalıydı.
Demekki hak etmiyormuş. Bu dünya oyun alanı
O kisinin sizinle iliskisi bitiyorsa ona kızmayın. Kendinize de kızmayın.
Bunlar nekii.. bana hikaye geliyor inanın böyleleri olmasinlar zaten üzülmenize bile değmicek birisiymiş
Evet aslında üzülmeme bile değmeyecek bir insanmış çünkü benim dostluğumu haketmemiş ama işte insan yine de üzülüyor. Liseden bu yana arkadaşım,dostum,sırdaşımdı. Boşa gitmiş zamanım gerçekten bir insan değer verse suçunu bilir özür diler seni her yerden silmez. Hiçbir şey yapmadım ki ben ona bu çok ağrıma gitti gerçekten.

Artik insan harcamak bozuk para gibi cok kolay olmus.dostlugun,birlikte gecirilen zamanin onemi kalmiyor en ufak seyler de bitebiliyor arkadasliklar,dostluklar.ben bekarken bi arkadasim vardi evli cocuklu,hep ben arardim.derdi ki sen de evlen gor bak arayamayacaksin.aradim.cocugun olsun sen de arayamayacaksin dedi bu sefer de.yine aradim.cocugum oldu esit sartlara geldik hala ben aradigimda soylerdim, bak demekki aranabiliyormus diye.ve o nedesen haklisin derdi ama yine aramaz yazmazdi.ben de kestim artik.tas suladikca buyumuyor test ettim onayladim:) zorlamaya gerek yok.isteyen zaman da firsat da olusturur.umarim degerinizi bilen dostlariniz olur cevrenizde.
Kendi yaşadıklarımı gördüm sizde de. Ben de aynı sizin gibiydim. Üniversite sınavına aynı yıl hazırlandık sınav bitti ben aradım buluşalım görüşelim diye. Üniversite kazandık dört yıl farklı şehirlerde okuduk üniversite hayatım boyunca hep arayan soran ben oldum. Üniversite bitti geldik aynı şehirde yaşıyoruz yine buluşmaları ayarlayan ben olurdum. Emin olun en son tartışma sebebimiz arkadaşlığımızın kopması da bundan kaynaklıydı. Aslında suçlu olan o ama bir gönlümü almayı beceremedi.

Boşver silsin aman benimde böyle bir arkadaşım var aynen dediğini deyip şutlamayı düşünüyorum benden gereksiz insanlara zaman harcamaya lüzum yok.
Zaten böyle ilişkilerde arkadaşlığın bitmesi kaçınılmaz son oluyor. Ben hiçbir şey yapmamışken beni silmesi gerçekten üzdü. İstese bir özür dileyip arkadaşlığımıza devam edebilirdi ama ben ona bir şey yapmamışken silmeyi tercih etti.

Zaten böyle ilişkilerde arkadaşlığın bitmesi kaçınılmaz son oluyor. Ben hiçbir şey yapmamışken beni silmesi gerçekten üzdü. İstese bir özür dileyip arkadaşlığımıza devam edebilirdi ama ben ona bir şey yapmamışken silmeyi tercih etti.
Boşver canım unut gitsin bazen böyle senin anlam yüklediğin insanlar sana o kadarda anlam yüklemiyor.

Nasıl yani sizin reeldeki arkadaşınız buraya gelip sizin hakkinizda kotu seylermi yazdi?
İkimizde üyeyiz konulara cevap yazıyor benimde arkadaşım vardı şöyle böyle yaptı diye kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi yazmış beni atmış başından öylr demiş halbuki yazdıklarını yapan oydu ve görüşmeyelim diyen bendim

Ben o kadar çok kazık yedim ki özellikle bosanirken anladım dost falan hikâye.

En son dostum dediğim kişinin eşinin, benim aleyhimde eski eşe şahit olacagini öğrendim. Oysa bir çok olaya sahitlerdi. Çok iyi olduğumuzu söyleyecek eşi. Bana hep derdi ailedeki büyüklerim dostum deme kimseyr diye. Tecrübe ederek öğrenmek zorunda kaldım.

Ben o kadar çok kazık yedim ki özellikle bosanirken anladım dost falan hikâye.

En son dostum dediğim kişinin eşinin, benim aleyhimde eski eşe şahit olacagini öğrendim. Oysa bir çok olaya sahitlerdi. Çok iyi olduğumuzu söyleyecek eşi. Bana hep derdi ailedeki büyüklerim dostum deme kimseyr diye. Tecrübe ederek öğrenmek zorunda kaldım.
Zaten insan kazık yiye yiye zorla öğretiyorlar sana dost kazığı nedir, insanlara çok fazla değer vermemek gerektiğini.

Bir sorun mu var desene. Belki farkında olmadan bir şey yapmışsındır. Eğer yok derse sil gitsin. Salak mıdır nedir bu
Aslında sorun yok yani şöyle ki bir yıl öncesinde sürekli beni geri plana atıp bazı arkadaşlarıyla görüşüp beni de her seferinde yarın görüşelim yarın olmadı haftaya görüşelim ve her mesaj attığımda müsait değilim vs. deyince ben de değerli vaktini arkadaşlarına ayır dedim. Bana boşuna alınganlık yapıyorsun dedi. Ben de yine tepkimi gösterdim. Bir yıl görüşmedik. Bir özür dahi dilemedi ve bir yıl sonunda da artık aklına ne geldiyse beni her yerden silip engellemiş.

Arkadaşım ile nerdeyse bir yıl önce bozuştuk. Daha doğrusu ben kırıldım. Kırılma sebebim ise sürekli olarak her konuda benim adım atmam. İşe başladı ben de mesaj atıp hayırlı olsun dedim ve detayları sonra anlatırım ben mesaj atarım dedi ve aradan iki hafta geçti.
Sonra ben aradım ve müsait değilim dedi üstelik bir iki arkadaşıyla görüşmüş fotoğraf bile yüklemişti yani bana gelince müsait değildi. Bende sinirlendim ve değerli vaktini değerli arkadaşlarına ayır dedim.
O gün bugündür görüşmüyoruz. İnsan bir özür diler dedim kendimce. Hatta geçenlerde KPSS’ye girdik delicesine mesaj atmak istedim. İçimden istemsiz bir mesaj atma isteği gelmişti iyi ki atmamışım. Çünkü bugün farkettim ki bir çok sosyal mecradan beni engelleyip engelimi kaldırmış bu şekilde tabii ben de onu takipten çıkmış olmuşum. Onu da geçtim kardeşimi bile tüm sosyal mecralardan silmiş.
Çok ama çok sinirlendim ve sinirimi buraya dökmek istedim. Yani bir özür dileyip kaç yıllık arkadaşlığımızı , dostluğumuzu kurtarmak yerine beni silmeyi tercih etmiş.
belki arkadaşın kk da üyedir belki senle olan ilişkini sorununu burada anlatmıştır belki burada kk üyeleri yol göstermiştir..
acaba ilk ilişkiniz bozulduğunda canını mı yaktın..ondan mı uzak duruyor.

belki arkadaşın kk da üyedir belki senle olan ilişkini sorununu burada anlatmıştır belki burada kk üyeleri yol göstermiştir..
acaba ilk ilişkiniz bozulduğunda canını mı yaktın..ondan mı uzak duruyor.
Valla burada üye ya da değil bilemem ama kırılan taraf ben oldum. Yani kısaca bahsedecek olursam ben mesaj attıkça müsait değilim diye diye beni sürekli oyaladı sonra bir baktım arkadaşlarıyla görüşüyor ben de tekrar telefondan konuşmak için aradım. Şu an müsait değilim o yüzden sonra konuşalım dedi. Ben de artık dayanamadım anlaşılan tek bana müsait değilsin değerli vaktini değerli arkadaşlarına ayır dedim. O da zeytinyağı gibi üste çıkıp gereksiz alınganlık yapıyorsun bu aralar yoğun olduğum için unutmak bana normal geliyor dedi. Ben de beni unutanı ben de unuturum o zaman kusura bakma iyi akşamlar dedim. Bundan sonra ne o ben mesaj attım bir yıl sonra da işte her yerden silmiş hatta kardeşimi bile silmiş.

Back
X