Sinir bozucu bi durum

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
Kızlar o kadar sinir oluyorum ki annem dizlerinden ameliyat oldu evde onun bakımını yapıyorum elimden geldiğince ama ev işleri de olunca zorlanıyorum babam ve özellikle abimin bana güvenerek kendi keyiflerine bakması sinirimi bozuyor ya abim mesela eve gelip yapılmış yemeğin altını ısıtıp yiyemiyor illa başkası hazırlayacak önüne koyacak bu kadar hazıra alışılmaz ki yanlış mı sizce

annen alıstırmıs işte abını öyle :) ama evlensın abın
karısına her turlu yardımda bulur :) garezlerı bızleredır genellıkle

işte bu sayede oğlun olursa inşallah nasıl yetiştirmeyeceğini de öğrenmiş oluyorsun :)

Isıtma aç kalsın,senin ona hizmet gibi bir zorunluluğun yok, o senin annen değil baban değil. Hadi baban bir derece -onunki de yanlış da,en azından baban,üstünde o kadar hakkı var-. Abine söyle kendisi yapsın, anne yalnızca senin annen değil,onun da annesi. Sana tavsiyem sen ev işlerini yap anneye yardım hizmet kısmını abine bırak. Çünkü eli mecbur yapmak zorunda kalır o zaman, mahcup olmamak için . Diğer türlü 'Aaa bak hasta, yatakta annesine yemek bile götürmüyor, yazıklar olsun.' derler abine. Baban bile kızar.

Cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin annenize...
Kesinlikle haklisiniz bu konuda cok katiyim
Abinize Tatli dille yoruldugunuzu anlatin ve yemegini kendisinin almasini söyleyin...
Sakayla karisik evli degil ise ilerisi icinde alistirma yapmis olursun yengeme kolaylik olur felan deyin...
Cünkü ileride esler arasinda böyle seyler cok sorun olabiliyor....
Kadin erkek esit illa herseyi kizlar veya kadinlar yapacak diye birsey yok !!!!!

annen alıstırmıs işte abını öyle :) ama evlensın abın
karısına her turlu yardımda bulur :) garezlerı bızleredır genellıkle

Evet maalesef anneme de diyorum böyle olmaz diye sonra bana kızıyor o da iyi ki birkaç iş güç yaptın diyor anlamıyor demek istediğimi

Canım bende aynı dertten müzdariptim annemler il dışında şimdi Abimlede geçen hafta küstük konuşmuyoruz oda mecbur işlerini kendisi yapıyo arada nefes almak için kavga et öyle bi yapıyolarki ütüsünü bile kendisi yapıyo 😬

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim kızlar Sağolun Şimdi de arkadaşı çağırdı oh içmeye mi ne gitceklermiş ya iyice deli oldum yakın zamanda kıyamet kopcAk galiba sırf cinsiyetten dolayı bazı işlerin bayanların görevi olduğu düşüncesine dayanamıyorum

Öncelikle çok çook geçmiş olsun.Açıkçası onlar bu görevi direk evin kızı olduğun için senin görmüşler anlaşılan.Malesef bu olay hep var.Tabii sana ya da genel olarak kızlara bi tık daha fazla iş düşer hep bu normaldir ama bütün işi kızlara yüklemekte biraz düşüncesizlik oluyor.Sonuçta babanda abinde nasıl insanlar bilmiyorum ama aşırı sinirli insanlar değilse şakayla karışık söyle derim.Hani yeri gelince güleç bir şekilde sizde iyice kral gibi oldunuz yemeği bile ısıtmıyorsunuz efendim falan dersin.Tabii bir diğer seçenekte önce abiden başlamak olur.Dediğim gibi nasıl bir yapıya sahipler bilmiyorum ama gerek yaşı anne babadan daha yakın olması sebebiyle gerek kardeşlik ilişkisi sebebiyle kardeşler , abiler vs. daha yakın daha anlayışlı olurlar.Benimde bir abim var ve bende evle ilgili sıkıntımı hep onunla paylaşırdım önce.Deneyebilirsin.Allah sana da kolaylık versin bu arada

Allah annene şifa versin canım geçmiş olsun ağbin olduğu için sende evin kızı olduğun için genelde böyle olur ağbine yemek ver ağbinin gömleğini ütüle falan annen bu durumdayken en azından herşeyi senden beklememesi lazım ama demekki bişey değişmemiş sen sabret boşver canını sıkma onun önüne koycağın bi tabak yemekle küçülmezsinde büyümezsinde bırak kendi yaptığıyla kalsın şimdi sen kalkıp bişey desen annen üzülücek evde huzursuzluk falan çıkıcak şimdi hiç gerek yok bişey demen en azından annen bu durumdayken

Son düzenleme:

garezi sanadır canım onun. bi evlensin yapar benim abimde aynıydı. yemek yapardım beğenmezdi kızartma yap yumurta yap derdi. sonra evlendi evde ne pişiyosa onu seve seve!!!! yiyor ama bize gelince yine aynı seramoni musmutlulukkk yemekte ne var şu var abi bana yumurta yapsana ben zıkkımın köküne ye abi sen annene bak canım ilgilenme abinle. geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…