- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
İstemem ondanBabası vermez mi ?
Çok acı bişi buTabi ki kimseye güvenme
Tırnağın varsa başını kaşı. Evet normalde çocuğun ihtiyacını babası karşılamak zorunda ama baban da nafaka bile almanı istememiş buna rağmen şimdi yan çizmiş. Babana bile güvenme dedikleri bu olsa gerek.Çok acı bişi bu
Geçmiş olsun canım benim oğlumda birbuçuk yaşındayken biberon çürüğü ile dişlerini kaybetti üstten dört tanesini.Oğlumun diş çürükleri var genel aneztezi ile olacwğundan 2000 lira işlem maliyeti çıktı.benim için büyük bir rakam.eşimden ayrılms durumundayım.babam o adamdan boşan da nafaka da isteme lazım değil bir çocuğa mı bakamıcaz diyor da.ameliyatı için gerekirse evimi satarım diyen babam 2000 lira için senin sorunun diyor.neyse altınlarımı bozdurup hallederim de demek maddi olarak kimseye güvenmicekmişsin demek.
İstemem ondan
Babamın dediği beni yalnız hissettirdi.ayrıca bir diş için 2000 lira gerekiyorsa ilerdeki masrafları 2500 lira maaşımla nafaka almadan nasıl kaldırabilirim.babam nafaka alma diyor ama nasıl olucak.kendimi çok yalnız hissediyorumE bozdur o zaman altın zaten böyle günler icin koymuşsundur eminim
Anne babaya da güven olmuyor evet devir gerçekten bencillik devri
biraz birikim yapıyım gelecwğimiz için semiştim ama hiç birikim yapamucam sanırım.bşka bir hastaneye daha götürdüm oğlnı 200 lira diş muayenesi sadece 3000 liraa da dolgu ücreti anestezili.hastaneye güvendim açıkçası canım sıkılıyorE bozdur o zaman altın zaten böyle günler icin koymuşsundur eminim
Anne babaya da güven olmuyor evet devir gerçekten bencillik devri
Babanızın lafına güvenip sakın nafaka almamazlık yapmayın.Babamın dediği beni yalnız hissettirdi.ayrıca bir diş için 2000 lira gerekiyorsa ilerdeki masrafları 2500 lira maaşımla nafaka almadan nasıl kaldırabilirim.babam nafaka alma diyor ama nasıl olucak.kendimi çok yalnız hissediyorum
İşte sadece korkuyorum gelecek adına çok yalnız hissediyorum.dün maliyet vs çıkınca gerildim açıkçası.Bundan sonra babanızın verdiği sözlerin altının boş olduğunu öğrenm
Babanızın lafına güvenip sakın nafaka almamazlık yapmayın.
Sonuçta siz annesisiniz o da babası.
Bugün diş için bu parayı ödediniz altınlarınız vardıda ilerde daha büyük masraflarda ne yapacaksınız.
Bunu düşünün.
Babam diyor ki nafaka vermezse hayatından daha kolay çıkar hiçbir bağın kalmax onunla diyorNiye nafaka istemiyorsun?
Çocuğu mitoz bölünerek yapmadığına göre?
Nafakayi kendin icin degil cocugun icin almalisin . Adamin maddi durumu maasi nasilOğlumun diş çürükleri var genel aneztezi ile olacwğundan 2000 lira işlem maliyeti çıktı.benim için büyük bir rakam.eşimden ayrılms durumundayım.babam o adamdan boşan da nafaka da isteme lazım değil bir çocuğa mı bakamıcaz diyor da.ameliyatı için gerekirse evimi satarım diyen babam 2000 lira için senin sorunun diyor.neyse altınlarımı bozdurup hallederim de demek maddi olarak kimseye güvenmicekmişsin demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?