- 28 Ocak 2009
- 34.522
- 58.092
- 1.123
- Konu Sahibi Sevqi_MeLeqi
Arkadaşım sizde haklısınız tabi hamile halinizle işleri yapmak istemiyormussunuz ama kayınvalideniz size yardım ediyor yanlız degilsiniz ayrıca sınıfta kalma konusuna gelince bütün dersleri 1 sınıfta kaldı hiç ders çalışmadı eger bir lise ögrencisi sınıfta kalıyorsa bunun sorumlusu yanlız ögrenci degildi ders çalışmadı sınıfta kaldı tabirini ben begenmiyorum sınıfta kalan ögrencinin anne ve babasıda sorumludur acaba bizler çocugumuz yada kardeşimiz okulda okurken ne kadar onları takip ediyoruz takipten kastım şudur bir ögrencinin velisi acaba haftada bir kere okula gidip ögrencinin durumunu soruyormu veli toplantılarına katılıyormu çocuklarını okula yazdırıp okulun yüzünü bilmeyen nice veliler gördüm belki görümceniz lise1 de okurken ailesinin tutumu nasıldı bilmiyorum okul ile ilişkileri okula gidip ögretmenleriyle konuşuyorlarmıydı yoksa konuşmuyorlarmıydı bu bile çok önemlidir.Görümcenizin velisi hafta bir kere okuluna gidip ögretmenleriyle görüşmüş olsaydı belki görümceniz sınıfta kalmayacaktı ailem benim hep peşimde demekki iyi bir yere gelmemi istiyorlar diyip derslerine dört elle sarılacaktı.