sevinçle hazırlandım bebeğimizi görmeye kontrole gtcektk bugün..gittik eşim ödemeyi yapıyo bankodaki memur kıza bende oturuyorum bekleme bölümünde..kız işlemleri yaptı muayene parasını istedi eşim gülerek bi yandan parayı çıkarıyo cebnden biyandan bikerede almayın ya şu parayı diye takılıyo..sanki kız tanıdığımız biri.elin kızı işini yapıyo ne gerek var bu tavıra öde paranı gec.surat yaptım bende..bu ne ya dedim saçma sapan davranıyosun sonra amanede kıskanç oluyo dedim.açıklama yapmaya çalışıyo ne var bunda askım diye..iyi dedim bişey yoksa bende bundan sonra aynı seklde davranırım kapat konuyu dedim.ama sinirlerm çok bozuldu..
adım amanede kıskançtıra çıktı bu saçmalıkları yznden.hala aynı benmi abartıyorum bilmiyorum ama çok gereksiz tavırlar değilmi bunlar
sorunda burda adım gbi emnm amacı kıza takılmak değil ordaki erkekte olsa aynı tepkiyi verrdi eşim..ki yapmıslığıda vardr..ama bi erkeğe takılmasıyla kıza takılmasının bir olmayacağını sinirleneceğimi düşünemiyomu koca adam..tuhaf davranan kendi sonra onun yznden ben kıskanç damgası yiyorum çok moralim bozuluyo
erkek milleti hepsi aynı .
kadınlarla konuşmak için o kadar lüzumsuz konular açarlar ki insan aklı durur .
ve biz tepkimizi gösterinde kıskanç oluyoruz bu durumun kıskançlıkla alakası yok bence bilakis haklı olduğumuz dan dolayı kıskançsınız diyorlar .
sonuç olarak o parayı vereceksin konuşmadan ver geç demi yani ???*
Canım arkadaşın diğer konularından haberin var mı bilmiyorum ama sürekli bu tarz konular açıyor daha çok kendiyle ilgili. Aşırı bir öz güven sorunu var kendisinin. Eşim sarışınları severmiş ama ben esmerim işte esmer çocukları gösterip sana benzerse böyle olur diyor beni kırıyor, yok sivilcemin çıkacağını söyledi beni beğenmiyor gibi acayip şeyler. Adamın direkt alay ettiği ya da beğenmiyorum dediği değiştir dediği birşey yok kendi kafasında kurup duruyor eşinin onu beğendiğini düşünemiyor bir türlü. Bu yüzden güvensizlik yaşıyor kendinde o yüzden de eşinin sürekli kendisini aldatabilme potansiyeli olduğunu düşünüyor çünkü kendini beğenmiyor. Bir insan önce kendini beğenmeli özgüveni yüksek olmalı kendine saygı duymalı ki karşısındaki de öyle davransın o yüzden alıngan davranıyor. Ortada bir iltifat yok muahbbet yok aynı şeyi eşimde yapıyor benim sürekli karşılaşıyoruz para ödedikçe memur kızla yani. Hiç kıskanmadım neden kıskananayım ki yani gülüyorum ben de onunla.
kusura bakmayın :) bilmiyordum diğer konularını hiç okumadım okumaya fırsatım olmadı çok yoğunum yoksa yoğun olmasam üşenmeden okurum . haklısıınz babam öyle . erkek kardeşim hastaydı ve hastaneye gittiklerinde babamda öyle davranırdı annem hiç kıskanmadı çünkü babam o niyetle bakmadı sonuçta artık sürekli hastaneye gitmekten yakın hissediyordu belki de kendiini
sevinçle hazırlandım bebeğimizi görmeye kontrole gtcektk bugün..gittik eşim ödemeyi yapıyo bankodaki memur kıza bende oturuyorum bekleme bölümünde..kız işlemleri yaptı muayene parasını istedi eşim gülerek bi yandan parayı çıkarıyo cebnden biyandan bikerede almayın ya şu parayı diye takılıyo..sanki kız tanıdığımız biri.elin kızı işini yapıyo ne gerek var bu tavıra öde paranı gec.surat yaptım bende..bu ne ya dedim saçma sapan davranıyosun sonra amanede kıskanç oluyo dedim.açıklama yapmaya çalışıyo ne var bunda askım diye..iyi dedim bişey yoksa bende bundan sonra aynı seklde davranırım kapat konuyu dedim.ama sinirlerm çok bozuldu..
adım amanede kıskançtıra çıktı bu saçmalıkları yznden.hala aynı benmi abartıyorum bilmiyorum ama çok gereksiz tavırlar değilmi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?