sinir ediyor beni

Kıskansanız da belli etmeyin.
Edince sonuca ulaşamadığınız gibi bir de hiç de güzel olmayan sıfat sahibi oluyorsunuz.

Belliki eşiniz iletişimi seven biri ve kendiniz diyorsunuz kadın erkek farketmiyor diye. Siz kadınlara yaptığında böyle tepki vererek onun bilinç altına başka olasılıkları yerleştirmeyin bence.

kızmakta çok haklısın.ama malesef erkekler konuşurken lafın nereye gidiceğini bilmeden,nasıl anlaşılıcaklarını bilmeden saf saf konuşuyolar işte

bende bu konuda eşime çok kızdım.sen yaparsan ben daha beterini yaparım dedim.biraz empati kurmasını sağladım.
anladı hatasını

eşinin yaptığı gereksiz gerçekten ama senin tavrında abartılı...

Balım senin kocan böyle , biliyordun başından beri. Kaç yıldır değişmemiş adam şimdi mi değişecek? Sende gitseydin eşinin yanına muhabbete ortak olsaydın.

Yapma canım be...

Son düzenleme:

Düşünemiyor amanede. Adama zılgıt çekip durma. Güzel güzel söyle. Huzursuz oluyorsunuz boş yere ...

Son düzenleme:
Bence abartıyorsunuz eşiniz sizden gizli saklı bir şey yapmıyor ki kıskanasınız hem kadın doğuma gidiyorsunuz kadın zaten adamın sizinle evli ve çocuk beklediğini biliyor ne var parayı verirken öyle bir şey dediyse kimbilir kaç kere gitmişsinizdir ondan dolayı artık konuşa konuşa olabilir dediği birşeyde yok latife yapmış. Bizde hastanelere çok sık gittik bu sene çocuk isteğimizden dolayı eşim hemşirelerle de banko memuruyla da çok sık konuştu ama muhabbet etmedi yani tedavi ve parala ilgili neden kıskanayım ki. Kıza iltifat etse tamam ya da uzun uzadıya muhabbet etse haklısınız ben bir anlam çıkaramadım erkekler genelde böyle sözler söylerler. Bir de bir arkadaşıyla karşılaşsa muhabbet etse düşünemiyorum sizi yani evli olması herkese karşı mesafeli ve soğuk olması gerektiği anlamına mı geliyor hemcinsleriyle hiçbir şekilde konuşamaz mı tamam samimi olabileceği biri değil ama samimiyet içeren bir konuşmada da değil zaten.

Herkes ozellikle de erkekler ozguvensiz kadindan tiksinircesine sogurlar eminim senin esinde cok fazla zaman gecmeden senin gibi ozguvensiz bir kadindan soguyup gidip ozguvenli birini bulcak hatta aldatilma ihtimalin cok yuksek..o zamana cocuk yapmis olursan belki cocugun etkisiyle birkac sene daha ite kaka surdurursun evliligini..senin tek caren psikologa gidip ozguven sorununu cozmek...

arkadaşım bence abartmışsınız ya.. Ne o hemen sende yap bak bakim nasıl oluyormuş falan.. O gün adam iyi gününde olabilr, bak çocugunuz için kontrole gitmişsinz onun mutluluğunu yaşıyor olabilir.. Öyle bi takılmış olabilr.. Her daim her bayana karşı bu tavır içindeyse evet çekip konuşun rahatsız olduğunuzu belirtin.. Ama bu tarz tavırlara, tepkilere, kısasa kısaslara hiç gerek yok bence..

Seni seven bir adamı ısrarla kendinden soğutmaya çalışıyorsun.

Kendine, bebeğine hiçbirşeye güvenme. Bir insan bir kere soğursa herşey biter gider. Bugün olmaz, yarın olmaz ama inan bu akılla gidersen öbürgün illa olacaktır.

Haa eşinde senin gibi psikokata bağladıysa böyle birbirinizin gözünü oya oya devam edersiniz ve sen buna mutluluk, evlilik dersin.

"Sürekli geliyoruz bir seferde para almayın" demekte ne var. Demek bir erkek sana bunu söylese sen kendine kur yapıldığını sanacaktın.

Küçük olabilirsin ama ana olacak bir kadının akıllı olması lazım, varsa lütfen aklını kullan.

erkek milleti hepsi aynı .
kadınlarla konuşmak için o kadar lüzumsuz konular açarlar ki insan aklı durur .
ve biz tepkimizi gösterinde kıskanç oluyoruz bu durumun kıskançlıkla alakası yok bence bilakis haklı olduğumuz dan dolayı kıskançsınız diyorlar .
sonuç olarak o parayı vereceksin konuşmadan ver geç demi yani ???*

Canım arkadaşın diğer konularından haberin var mı bilmiyorum ama sürekli bu tarz konular açıyor daha çok kendiyle ilgili. Aşırı bir öz güven sorunu var kendisinin. Eşim sarışınları severmiş ama ben esmerim işte esmer çocukları gösterip sana benzerse böyle olur diyor beni kırıyor, yok sivilcemin çıkacağını söyledi beni beğenmiyor gibi acayip şeyler. Adamın direkt alay ettiği ya da beğenmiyorum dediği değiştir dediği birşey yok kendi kafasında kurup duruyor eşinin onu beğendiğini düşünemiyor bir türlü. Bu yüzden güvensizlik yaşıyor kendinde o yüzden de eşinin sürekli kendisini aldatabilme potansiyeli olduğunu düşünüyor çünkü kendini beğenmiyor. Bir insan önce kendini beğenmeli özgüveni yüksek olmalı kendine saygı duymalı ki karşısındaki de öyle davransın o yüzden alıngan davranıyor. Ortada bir iltifat yok muahbbet yok aynı şeyi eşimde yapıyor benim sürekli karşılaşıyoruz para ödedikçe memur kızla yani. Hiç kıskanmadım neden kıskananayım ki yani gülüyorum ben de onunla.

kusura bakmayın :) bilmiyordum diğer konularını hiç okumadım okumaya fırsatım olmadı çok yoğunum yoksa yoğun olmasam üşenmeden okurum . haklısıınz babam öyle . erkek kardeşim hastaydı ve hastaneye gittiklerinde babamda öyle davranırdı annem hiç kıskanmadı çünkü babam o niyetle bakmadı sonuçta artık sürekli hastaneye gitmekten yakın hissediyordu belki de kendiini

Basit bir muhabbetten bile bu kadar huzursuzluk duyuyorsanız, adam oturup bir iş arkadaşı ile çay içse ne olacak kim bilir :) Bence kendinize dert aramayın, ufak şeyleri büyütmeyin.

Tabi canım yani evliyiz diye erkekler başka hemcinsimizle konuşmasın bir şey demesin böyle şey olur mu. Ben 2 aşılama ve tüp tedavisi gördüm artık hastaneyi aşındırdık haliyle hemşire memur kızlar herkesi tanıyor olduk eşimde takılırdı öyle ya bunu da almayın artık tanıdığız filan diye ne yani asılmış mı oluyor bende yanında güler geçerim hiçbirimiz kusursuz güzel değiliz ama karşındakine kendini nasıl yansıttığının son derece önemi var kendine saygı duyar kendini seversen karşındaki de sevilesi bulur seni kaldı ki özgüven sorunu yaşayan insanlar herşeyi abartır. Kendi sevilesi değil de başkaları sevilesiymiş gibi en ufak şey büyür de büyür. O kişi erkekte olabilirdi bayana özel bir şaka değil yaptığı ama dediğim gibi açtığı tüm başlıklar özgüven sorunu olduğunu gösteriyor zaten bunu aşması lazım. Yoksa gerçekten eşi bıkacak.

Amanede,
Gerçekten yorucu bir insansın.
Bu kadar kontrolcü olmak seni de , eşini de, evliliğinizi de yorar.
Hiçbirimiz kusursuz değiliz,her daim dörtdörtlük davranamayabilir,patavatsızlık ta yapabilir,
fazladan da konuşabiliriz.
Az buçuk bunlara tolerans gösterebilmen lazım.
Eşin bir patavatsızlık yapıyorsa sen bunu alıp evirip
çevirip kafanda büyütüp kocaman bir sorun haline getiriyorsun.
Aslında her konunda benzer uyarılar yapılıyor amanede.
Sana bi anlam ifade ediyor mu yazılanlar merak ediyorum.
Acaba hata bende mi diye düşündürtebiliyor mu yazılanlar.
Gerçi konuları açıyorsun fakat yorumlara(çoğuna diyelim) yorum yapmıyorsun:))
Acaba günlük niyetine mi açıyosun...
Bu konunda eşinin o görevli kıza yaptığı küçük gündelik bir espiri o kadar.
Bundan bişey çıkmaz.Zorlama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…