• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir hastası ediyor insanı

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.421
6.040
158
Konu anneannem. Annemlerde yaşıyor.(üveybabam ve annem ile) Allah anneme sabır versin. Çok zor. Hep damatları tutar ama ne tutmak köle muamelesi kendi kızlarına kız torunlarına. Aklı falan yerinde gayet zehir gibi. Hep bi "el" gibi. En son annem taşındı taşınacakları eve tadilat yaptıracak oldu annem millet kalmış bu evde senin ne önemin var begenmiyorsun adamın parasını yiyorsun (adam napcaksa bu yastan sonra parayı) adam tamam yapalım diyor anneannemin ettigi laflardan annem ağladı ben de anneanneme saydırdım sinir sinir sinir durumları yani.
Sonra da üzüldüm 85 yaşında kadın diye. Ya sus bi ya sus yerini bil sanki senin paran sanki senin oglun sus yani bi kere de kızımın istediği olsun de ya. El el diye ölecek....
Off sinir oldum yazmak istedim....

Hep derler çocuklaşıyor yaşlılar. Hürmetinizi kaybetmeyin!!
Kaybediyorum.... bir teyzem arayıp sormuyor bile bu davranışlarından dolayı... Tabiki o da yanlış. Lakin biz bin kıymet veririz elin insanı bir çöp kıymet verir bizden daha kıymetli olur.

Kaybediyorum.... bir teyzem arayıp sormuyor bile bu davranışlarından dolayı... Tabiki o da yanlış. Lakin biz bin kıymet veririz elin insanı bir çöp kıymet verir bizden daha kıymetli olur.
Anneannem 90 yaşında vefat etti. Anlatılanı anlamazdı bazen. Ona bağıran bile olurdu bir şey anlatırken. Kulakları da duymazdı pek. Ben de bağıranlarla kavga ederdim.
O şu an kimsesiz aslında öyle düşünün. İki laflayacağı arkadaşı yok. Onu anlayan yok. Zamanla psikoloji de bozulmuştur illa ki. Yapmayın lütfen.

85 yasindaki kadini kim niye salliyor ki?
85-90 yasindaki insanlara sinir olan, tartişan tiplerin gozumdeki hali, 10 yasindaki cocukla tartişan insanlarla ayni.

He de geç, bazisi yaslandikça cocuklaşir, yaşlandikca huysuzlaşir. 85 yaşindaki kadinin lafiyla da hareket etmem ve kafaya da takmam.

Konu anneannem. Annemlerde yaşıyor.(üveybabam ve annem ile) Allah anneme sabır versin. Çok zor. Hep damatları tutar ama ne tutmak köle muamelesi kendi kızlarına kız torunlarına. Aklı falan yerinde gayet zehir gibi. Hep bi "el" gibi. En son annem taşındı taşınacakları eve tadilat yaptıracak oldu annem millet kalmış bu evde senin ne önemin var begenmiyorsun adamın parasını yiyorsun (adam napcaksa bu yastan sonra parayı) adam tamam yapalım diyor anneannemin ettigi laflardan annem ağladı ben de anneanneme saydırdım sinir sinir sinir durumları yani.
Sonra da üzüldüm 85 yaşında kadın diye. Ya sus bi ya sus yerini bil sanki senin paran sanki senin oglun sus yani bi kere de kızımın istediği olsun de ya. El el diye ölecek....
Off sinir oldum yazmak istedim....
El iyisi tipik

Anneanneler böyle ama ya sadece sizinkine özel değil bence bu durum hep bir mahcubiyet var aslında düşüncelerinde davranışlarında el insanına karşı. Yani zamanında ezilmişliğin yarattığı bi psikoloji bu sanırım yermeler vs. Haklılar diyemem ama onlar öyle görmüşler hep ezilmişler ellerine bu kadar imkan verilmemiş hep ataerkil sistemde yürütmüşler hayatlarını o yüzden sinir olmayın kaybedince insan çok yaralanıyor. Kırmayın kalpleri değmez :)

Amaaan yazik ya 85 yasinda kadin
Bir bu kadar daha yasamayacak,he deyin gecin ne kaybedersiniz?

Yanlış falan değil. En iyisini yapıyor. Saygı kurumu tek taraflı işleyen birşey değil. Herşeyi önüne geliyor, bir de hürmet görüyorsa susup oturacak, güzel laf edemiyorsa diliyle de zehirlemeyecek efendim. Kaynana olsa normal deriz ama annenin ve teyzenin annesiymiş. Öz annesi... Hiç kötü hissetme kendini.

Back
X