sinir hastası olmak üzereyim

Teşekkür ederim beni anladığınız için. Buradakiler sanıyor ki, ben adamı 2 dk da bir yokluyorum, wp da stalklayıp darlıyorum. Öyle bir şey yok. Biz zaten gün içinde de çok yazışamıyoruz ki adamı darlayım.
Bana ilgisiz sorun burda. Wp'a girmesin kimseyle konuşmasın bir tek bana rabbena hep bana diyen yokki.
Yok ben çok iyi anlıyorum. Aynı şeyi o değil siz yapsanız yapacağı yorumları tahmin bile edemiyorum.

Buradaki herkesin de ultra modern şahane hayat görüşleri olduğunu sanmam. Bu ne genişlik. O konuştuklarının arasında kadın olmasa bile ki eminim vardır, afedersiniz sıçarım onun goygoyuna. Başçavuşun eşeği miyim ben? Madem bana yazmıyorsun git ötede oyna zamanımı meşgul etme. Kimse kusura bakmasın kişisel almasın da burada en çok açılan konu aldatılma. Çünkü sevgiliyi/kocayı boş bırakmaya ve fazla medeni olmaya gelmez. Seni çok iyi anlıyorum konu sahibi. Sadece düzenim bozulmasın diye sinir stres yapıp katlanmanı anlamıyorum. Ayrıl cicim. Daha ilgilisini bulursun. Bunun miadı dolmuş.
Aynen öyle. Ben görmezden geliniyorum sorun burda.
Sanki burda kocam benimle ilgilenmiyor, hep telefonla ilgileniyor konularını görmüyoruz sanki. Erkek milleti boş bırakmaya gelmez

Yani bravo! Yine tutulmayacak yerinden tuttunuz konunun. Konu sahibi sevgilisinin umursamazlığından şikayetçi, siz tutturmuşsunuz whatsapp da whatsapp. Yok girmesin miymis, yok takip etmek zor olmuyor muymuş, yok özel hayatı yok muymuş... Pof!!!
Onlara tek tek açıklamaktan bunaldım inanın. Konuyu çok yanlış ve alakasız yerden ele alıyorlar. Ya da ben anlatamıyorum. Biri de hızını alamayıp k*çına tekmeyi vururdum demiş. O kadar olaya kendini kaptırmış sinirlenmiş bana :D

Benim de en tahammül edemediğim olaydır görüpte cevap verilmemesi. Gözümün döndüğü an o an oluyor :KK70:
Telefonu kapatmakla iyi etmişsiniz. Ulaşma mücadelesine bir bakarsınız. Ayrıca hem sınav stresi hem aşk acısı dayanamam demişsiniz ama belkide sadece sınava odaklanmak size daha iyi gelebilir. Beyfendi kafanızı fazla meşgul ediyor gibi geldi bana.
Telefon hâlâ babaannemde salı günü alırım. Belki de çarşamba. Bilerek uzak yere bıraktım. Beni anlayan birilerinin olması güzel :)

Teşekkür ederim beni anladığınız için. Buradakiler sanıyor ki, ben adamı 2 dk da bir yokluyorum, wp da stalklayıp darlıyorum. Öyle bir şey yok. Biz zaten gün içinde de çok yazışamıyoruz ki adamı darlayım.
Bana ilgisiz sorun burda. Wp'a girmesin kimseyle konuşmasın bir tek bana rabbena hep bana diyen yokki.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Karşındaki kişiye beklentilerini söylüyorsun o da anladığını ima ediyor, oturup da bak ben böyleyim diyemiyor, sonra aynı sorun tekrar başa gelince hoop başa ama sinirlenen sen oluyorsun adamın umru degil. Benim babam böyle işte. Erkek arkadaşım da bazen yapıyor bunu cirlayinca geliyor kendine :D

Ben seni çok iyi anlıyorum. Karşındaki kişiye beklentilerini söylüyorsun o da anladığını ima ediyor, oturup da bak ben böyleyim diyemiyor, sonra aynı sorun tekrar başa gelince hoop başa ama sinirlenen sen oluyorsun adamın umru degil. Benim babam böyle işte. Erkek arkadaşım da bazen yapıyor bunu cirlayinca geliyor kendine :KK70:
Ay hem de çok iyi anlamışsınız :D
Evet haklısın çok haklısın ne deyimki haklısın bla bla bla
2 gün düzeliyor hooop geri başa dönüyor.
Kendisini savunsa belki ben de ona haklısın diycem. Ama yok, bana karşı gelemiyor :)

Telefon hâlâ babaannemde salı günü alırım. Belki de çarşamba. Bilerek uzak yere bıraktım. Beni anlayan birilerinin olması güzel :)
Anlıyorum elbette. O garip yorumları yapan insanları bir türlü anlamıyorum orası ayrı. Sürekli bana yazsın çevrimiçi olmasın kimle konuşuyorsa rapor versin gibi talepleriniz olmamış. Gördüğü halde cevap vermemesine bıraksınlar da bir zahmet tepki verebilelim. Ama bence telefon bir süre orada kalsın. Ya da kaldır o insanı koy kenara. Kendine odaklan sınavına odaklan.

konuyu ilk okuduğum zaman bu hareketiniz ilgi delisi gibi geldi bana da. ama yorumları okuyunca esas mesele daha iyi anlaşılıyor; sizin probleminiz sizle konuşmak yerine arkadaşlarıyla konuşması değil, size cevap yazmayıp arkadaşlarıyla konuşması. beklediğiniz cevabı size verip sonra onlarla muhabbet etse böyle çıldırmazsınız diye düşünüyorum.

lakin yapacak bir şey yok venüsçüğüm. bu 5 ay içindeki kaçıncı ilgisizlik, tatminsizlik konun? geçen konuna da yazmıştım; yenilgiyi artık kabul et. eldeki mal bu. değişmez. değiştiremezsin. değiştirsen bile hiçbir zaman istediğin seviyeye getiremezsin, hep bir “yetersizlik” hissin olacak. ya bu deveyi gütmeli ya da bu diyardan gitmelisin.

yalnız telefonları babaannende bırakma kısmı pek olmamış. hem bir çözüme ulaştırmaz, hem de karşı taraf sana 2 gün ulaşamazsa korkabilir. o korkuyu yaşatma bence. ya da bilemedim belki kafasını biraz yerine getirebilir :) ama yine de çok ağır bir korku o

Anlıyorum elbette. O garip yorumları yapan insanları bir türlü anlamıyorum orası ayrı. Sürekli bana yazsın çevrimiçi olmasın kimle konuşuyorsa rapor versin gibi talepleriniz olmamış. Gördüğü halde cevap vermemesine bıraksınlar da bir zahmet tepki verebilelim. Ama bence telefon bir süre orada kalsın. Ya da kaldır o insanı koy kenara. Kendine odaklan sınavına odaklan.
İstediği kadar dursun whatsappta. Hatta ben ona derim arkadaşlarınla boş gününde takıl, neden konuşmuyorsunuz diye.
Benim mesajımı gördüğü halde yazmıyor problem orda zaten. Yoksa konuşsun tabiki milletle ona takılmam.

Garip yorum da ne kelime, çok alakasız yorumlar. Milletçe kitap okumaya hala ihtiyacımız var. Burada bunu gördüm. Okuduğumuzu anlamıyoruz çünkü.

Konu sahibi ben sizi anladim. Size hak da veriyorum.
Cok makul bir beklenti icerisindesiniz.
Yapilan yorumlarin bazilarini hayretler icerisinde okudum. Sifir empati. Bu insanlar kendi hayatlarinda ne yasiyor da negatifliklerini burdaki insanlardan cikariyor anlamadim. Takmayin hic siz haklisiniz kirilmakta.

konuyu ilk okuduğum zaman bu hareketiniz ilgi delisi gibi geldi bana da. ama yorumları okuyunca esas mesele daha iyi anlaşılıyor; sizin probleminiz sizle konuşmak yerine arkadaşlarıyla konuşması değil, size cevap yazmayıp arkadaşlarıyla konuşması. beklediğiniz cevabı size verip sonra onlarla muhabbet etse böyle çıldırmazsınız diye düşünüyorum.

lakin yapacak bir şey yok venüsçüğüm. bu 5 ay içindeki kaçıncı ilgisizlik, tatminsizlik konun? geçen konuna da yazmıştım; yenilgiyi artık kabul et. eldeki mal bu. değişmez. değiştiremezsin. değiştirsen bile hiçbir zaman istediğin seviyeye getiremezsin, hep bir “yetersizlik” hissin olacak. ya bu deveyi gütmeli ya da bu diyardan gitmelisin.

yalnız telefonları babaannende bırakma kısmı pek olmamış. hem bir çözüme ulaştırmaz, hem de karşı taraf sana 2 gün ulaşamazsa korkabilir. o korkuyu yaşatma bence. ya da bilemedim belki kafasını biraz yerine getirebilir :) ama yine de çok ağır bir korku o
Tabi ki öyle, ben onun arkadaşlarıyla konuşmasına buluşmasına karışmam ki. Dakikaları takip etme sebebim ortada hararetli konuşmamı dönüyor, yoksa öylesine wp'da mı diye. Azıcık durup çıkıyor, ben hala bekletiliyorum saatlerce bile. Millet de sanıyor ki adamı darlıyorum.
Adam bence de bu, değişmiyor. Hak verse de değişmiyor. Kadın ruhundan anlamıyor..Şimdilik bu deveyi güdüyorum
Bırakın korksun, oh ona:) Ben de zamanında onun yüzünden az korkmadım.

Konu sahibi ben sizi anladim. Size hak da veriyorum.
Cok makul bir beklenti icerisindesiniz.
Yapilan yorumlarin bazilarini hayretler icerisinde okudum. Sifir empati. Bu insanlar kendi hayatlarinda ne yasiyor da negatifliklerini burdaki insanlardan cikariyor anlamadim. Takmayin hic siz haklisiniz kirilmakta.
Neredeyse hakarete kadar giden bile oldu :KK51: Sanırım onlara göre "adamın bana sabretmesi" kabul edilebilir değil. Nasıl sabredebilir bana, bu nasıl olur? Bir üyenin deyimiyle nasıl hâlâ k*çıma tekmeyi atmaz:KK45: Demek ki aşık, benim gibi darlayan birine nasıl aşık olur of acıyorlarmış adama:süslü: Sanki burada "eşim bilgisayar başından kalkmıyor, benimle ilgilenmiyor, hep telefonda" konuları açılmıyor. Nasıl modern olduk nasıl:KK54:
Çok teşekkür ederim yorum için :KK200:

İstediği kadar dursun whatsappta. Hatta ben ona derim arkadaşlarınla boş gününde takıl, neden konuşmuyorsunuz diye.
Benim mesajımı gördüğü halde yazmıyor problem orda zaten. Yoksa konuşsun tabiki milletle ona takılmam.

Garip yorum da ne kelime, çok alakasız yorumlar. Milletçe kitap okumaya hala ihtiyacımız var. Burada bunu gördüm. Okuduğumuzu anlamıyoruz çünkü.
Zihniyetin değişmesi şart aslında :) ama maalesef.
Sen o adam için hiç sinir hastası olma. Burada ki boş yorumlarla da muhattap olma.

Neredeyse hakarete kadar giden bile oldu :KK51: Sanırım onlara göre "adamın bana sabretmesi" kabul edilebilir değil. Nasıl sabredebilir bana, bu nasıl olur? Bir üyenin deyimiyle nasıl hâlâ k*çıma tekmeyi atmaz:KK45: Demek ki aşık, benim gibi darlayan birine nasıl aşık olur of acıyorlarmış adama:süslü: Sanki burada "eşim bilgisayar başından kalkmıyor, benimle ilgilenmiyor, hep telefonda" diyen konular açılmıyor. Nasıl modern olduk nasıl:KK54:
Çok teşekkür ederim yorum için :KK200:

Kusura bakmasinlar da baslarina gelseydi o modernlikten eser kalacak miydi ?
Bence gayet haklisin. Insan tabii ki bekler. Beklemeyen de bana anormal geldi senin derdin wapa girmesi degil ki. Bi zahmet sevgilisine oncelik taniyacak cevap verecek. Arkadasina yazmaya vakit bulan sevgilisine bulamayacak oyle mi ?
Biraksinlar. Sen sinir olma,keyfine bak.
Tavrini net koyarsin.

Merhaba herkese
Konu yine malum kişi...Beni çok sinirlendiriyor. Ya da ben eften püften sebeplere hemen sinirleniyorum.

Hani bazı insanlar aniden sinirlenir, çabuk parlar, kırıcı konuşur ama ardından hemen pişman olur özür diler ya.. Ben de o yok, aniden sinirlenirim, bir güzel parlarım. Ama sinirim haftalarca hatta aylarca yatışmaz. Maalesef kin besliyorum, sinirlendiğim şeyi unutamıyorum..Keşke bu huyumu törpüleyebilsem..
Erkek arkadaşım ben sinirliyken, bana dokunmaz. Karşı gelmez, sakinleşmemi bekler. Bu iyi özelliği, ya da ben haklıyım diye böyle yapıyor..

Konumuz whatsapp. Kendisi whatsapp'a girmez, ben de girmem 2.ci telefonumda whatsapp yüklü o telefonla çok oynamam. (Çünkü Ales'e hazırlanıyordum, son zamanlarda kpssye döndüm) Genelde sms'ten konuşur haberleşiriz. Ben son zamanlarda fark ettim ki ben elimde telefon mesaj beklerken, beyefendi whatsapp'a girmiş. Hayırdır diye sorduğumda ''arkadaş yazdı, şu yazdı okudum'' yan yattı, çamura battı.

Kaç dk falan durduğunu tespit ediyorum. 2 dk bile durmuyor, çıkıyor. Gün içinde yine çok az giriyor bunu da takipteyim. Akşama kadar arkadaşlarıyla sohbet edebilir benim için problem değil. Ama bir kaç kez bana cevap yazmazken onu orada yakaladım..Sorun burda. Bu olay 2 kez oldu. Abartıyor muyum?

Aşırı sinirliyim, aşırı öfkeliyim.. Daha 5 aylık bile değiliz... Bir üye bana ''öfkeni burdan hissediyoruz'' demişti o kadar yani. Olgunlukla ve sakince konuşamıyorum. Ona hem çok öfkeliyim hem de çok seviyorum.. Bazen soğuyorum, bazen yumuşuyorum hooop yeniden sinirleniyorum. Ayrılayım diyorum, sınav stresi+aşk acısı dayanamam . Direniyorum, resmen çırpınıyorum.

Acaba ben mi abartıyorum, eften püften sebeplerden kızıyorum acaba? Siz söyleyin..
Ben olsam seni çoktan terketmiştim.
Canım bu halle kimse seni çekmez, bir süre sonra kendine de çekilmez gelirsin.
Bu kadar çığırından çıkacak kadar öfkeden deliye döndüğünü söylediğin bu konu resmen tırışka! Öyle bir anlatmışsın ki ya şiddet ya aldatma ya daha ciddi birşeyin mağdurusun. Kendine bir iyilik yap sinirlerini yatıştıracak bir tedavi al, olmaz böyle. O adama da çok kafayı takma, söyle bu tavrın beni rahatsız ediyor diye düZeltirse ala düzeltmezse pekala der yoluna bakarsın.

Yani bravo! Yine tutulmayacak yerinden tuttunuz konunun. Konu sahibi sevgilisinin umursamazlığından şikayetçi, siz tutturmuşsunuz whatsapp da whatsapp. Yok girmesin miymis, yok takip etmek zor olmuyor muymuş, yok özel hayatı yok muymuş... Pof!!!
Evet taktık bunlara. Kendisine w.app takibi gerektirmeyen başka bir ilişki bulabilir geç olmadan.

Sen şu ilgi göstermiyor diye zorla sevgilisine ilgi diye direten sonra cocuk özür dileyince yaptıklarını içimden atamıyorum sürekli terslemek istiyorum diyen kız değil misin :) bende hersey güzel giderken anın tadını cıkar demeye calısmıstım ama üslubuma takmıstın. Bu olayı aşsanız illa ki başka bir kulp bulursun demiştim ve aradığımız kulp bulundu demeye geldim:halay: hakkında hayırlısı olsun:KK66:

Back
X