Sinir krizi gecircem artik

Greeneliton

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
4.743
26.876
508
31
Kizlar iki senelik evliyim kacarak evlendk esim ailemi o yuzden sevmiyo fazla dun dedim senin annen benimkiler mangala gidelm hemen tamam dedi sasirdm hatta kac kere dedim vazgecip kivircaksan milleti aramiyim annemler cok sevindi aradm bu yok kivirmam deynce sabahta demedi bosey babamet aldm ben haziriz dedi bu bi yere gidip araba alcakti neymis biz mangala dasvet etmisiz niye onlarda almis adam yuk olmak istememis ne vsr bunda sonra saat gec dedi dondu. Yatti hic ses vermiyo aileme mesaj attm yalan atip kv esime kizdi terbiyesiz hep aynisini yapiyo diye hep boyle heveslemdirip kursagmda birakiyo gecen bayramda annemlerle denoze gitcektik sozde cok uzuldm suan moralim sifir oldu sonra kalkti simdi karsmda bos oturuyo sizinle dertles!mek istedm

Aa yapmasam kiyamet koparir simdide utanmsdan oturuyo karsimda cok sinir oldum ya resmen aileme bana saygisi yok ki ego tavan zaten bayramdan bayrama annemlere gelirbi senedir kendi evimdeyim omceki sene kv oturdk ailem duzgun gelmedi hele kendj evime hic gelmedi istemiyo

Aa yapmasam kiyamet koparir simdide utanmsdan oturuyo karsimda cok sinir oldum ya resmen aileme bana saygisi yok ki ego tavan zaten bayramdan bayrama annemlere gelirbi senedir kendi evimdeyim omceki sene kv oturdk ailem duzgun gelmedi hele kendj evime hic gelmedi istemiyo

Eşiniz çok ayıp etmiş. Kaçarak evlenmişsiniz aileniz haklı tabikide ama insanlar dargınlık yapmamış ne güzel.
Eşiniz kıymet bilmiyor. Ben olsam gitmezdim benim aileme böyle davranan birinin istediği yere.

Ya insanjn icinde vicdan olcak canim valla bak merhamet annem babam et yemek kiyafet hicbiseysiz evime yollamaz buda yer ama yemesini biliyo ama deger yok Allahtan dilegim aileme muhtac kalsin insallah

Ya insanjn icinde vicdan olcak canim valla bak merhamet annem babam et yemek kiyafet hicbiseysiz evime yollamaz buda yer ama yemesini biliyo ama deger yok Allahtan dilegim aileme muhtac kalsin insallah

Ailenizi sevmemesinin sebebi nedir ? Kaçtığınız zamandan kalan dargınlıklar mı

Eşinizi zorlamayın, siz geliş gidiş yapın ailenizle. O sevmiyor diye ailenizden vazgeçecek değilsiniz. Onun da ailesi var çok düşüncesiz eşiniz. Ailenize belli etmeyın yasadıklarınızı. Araya daha da soğukluk girer. O sizin ailenizi sevmiyorsa sizde mesafeli davranın onun ailesine karşı.

Yok aileme hic belli etmiyorum zaten onun ailesine mesafeli davranamiyorm babasi yari felcli uzuluyo diye ama arada mesafe koyup gitmiyorum tabii tesekkur ederm icim rahastlasdi konusunca

Tavrınızı koymayı bilin. Taviz verdikçe ilerde kendiniz de ailenize gidemez hale gelirsiniz yasak koymaya başlar. Hepten bunalırsınız. Ben tesekkur ederm

çekip sende ailene oturmaya gitseydin cnm

Sen zaten ailene değer vermeyip kaçmışsın el oğlundan ne diye değer vermesini bekliyorsun ki? Bu böyle gider aynısınıda kendi çocuğu ona yapar

Sen zaten ailene değer vermeyip kaçmışsın el oğlundan ne diye değer vermesini bekliyorsun ki? Bu böyle gider aynısınıda kendi çocuğu ona yapar

Kendimi sizin yerinize koydum ne kadar üzüldum ya. Onca heveslen hop kursaginda kaldın. Üstelik ailene karsida seni mahcup etmiş. Hemde üst üste sormana karsi gitmemis. Düsüncesi ne neden boyle yapiyor. Ne kadar üzülüp kırıldıgjnizi görmüyor mu ya

Aileme deger vermemek degil de cezalandirmak istedm cumku cok yalvasrdm onlara ben oda cekti ben gibi hincini aliyo allahtan yuzlerine saygisizlik yapmiyo

Kendimi sizin yerinize koydum ne kadar üzüldum ya. Onca heveslen hop kursaginda kaldın. Üstelik ailene karsida seni mahcup etmiş. Hemde üst üste sormana karsi gitmemis. Düsüncesi ne neden boyle yapiyor. Ne kadar üzülüp kırıldıgjnizi görmüyor mu ya
Bazen iste boyle yapiyo o kadar heveslendm heycan yaptm oda diyoki biseyi on kere diyosun biktiriyosun ee napim sonrasdan vazgecicegini biliyorum

Bazen iste boyle yapiyo o kadar heveslendm heycan yaptm oda diyoki biseyi on kere diyosun biktiriyosun ee napim sonrasdan vazgecicegini biliyorum
Bunu onada soyle. Cok istiyorum ki soyluyorum de. Boyle yapma die soyluyorum. Ama soylesemde soylemesemde herseyi bozuyorsun. Beni ne kadar kirdigini gormuyor musun de. :(

Dedim dun canim hatta adamligina kadar bayagi saydim bugun benimle kavga etti ben adam degilsem niye evlendim diye :110:

Back
X