Sinir krizi geciricem gece gece

Erkeklerin bu haline hic acimiyorum bastan boylelerelde edince sen kimsin ? Diyorlar sonra triplerinden gecilmiyor...Senden sogudum vs..kiz tabiki cevap vermeyecek ben olsam bende umursamam

ben senin abini sahipleni beğendim..ki böyle olmalı gerçekten...onun için üzülebilirsin hatta konuşup akıl verebilirsin ama ne yapacağına abin karar verecek...oyüzden kendini çok yıpratma...

Abiniz için üzülmeniz normal
Ama genede bu duruma karışmayın belki gelin adayı olabilir
Kız bunu yapmasını bekliyordur ispatlamak arkasından koşusturmak hoşuna gidiyordur
Yarın ıslak odun ile abini döversin aklı başına gelmez bu sefer gelin adayına 1-2 laf edeersin hafızasından silinmez
Yarın gelininiz olur başlar ıslak laflar ile sizi dövmeye bence siz hiç oralı olmayın hele sevgilisine aman birşey demeyin

Şimdi dislerimi sıka sıka yaziyorum cunku gecenin bi vakti sinirlerime hakim olamiyorum..
Benim bu saf daha dogrusu salak abim bir kizin resmen kolesi olmus durumda yani soyle karsima alip evire cevire dovup artik gururunu ayaklar altina ke kadar alicaksin diye islak odunla dovesim var. Sabahtan beri değişik degisik hareketler kizi ariyo sayfalarca mesaj yaziyo kiz okuyo cevap yazmiyo zaten en bastan beri egosunu tatmin ettigini biliyordim kizin hala resmen yalvariyo ay cildiricam kizi arayip saydiricam sonra bu sefer haksiz olucam ama dayanamiyorum bu abim niye boyle yaaa ... kendi kendini uzup agliyor bu kadar gucsuz gördükçe sinirlerim bozuluyor her seferinde ayni olay .. gece gece deli oldum ya bu saf nasil algilicak olayi kiz sallamiyo ama hallaaa seni cok seviyorum gururumumrumda degil demis ya sabir ya sabir...
ben seni anlıyorum çok iyi
abin o canının parçası ve üzülmesine dayanamıyorsun
aynı seylerı ben de yasadım

bır kardesım var neredeyse 20 sene evvel bır kıza takıldı ve malesef suanda o kızla evli

durumlar hiç değişmedi ben kardesıme hala üzülüyorum

bir konum vardı hatta bakabılırsın :((((

umarım sizinki kısa sürer ve kendını üzmez değmeyecek ınsanlar için

Şimdi dislerimi sıka sıka yaziyorum cunku gecenin bi vakti sinirlerime hakim olamiyorum..
Benim bu saf daha dogrusu salak abim bir kizin resmen kolesi olmus durumda yani soyle karsima alip evire cevire dovup artik gururunu ayaklar altina ke kadar alicaksin diye islak odunla dovesim var. Sabahtan beri değişik degisik hareketler kizi ariyo sayfalarca mesaj yaziyo kiz okuyo cevap yazmiyo zaten en bastan beri egosunu tatmin ettigini biliyordim kizin hala resmen yalvariyo ay cildiricam kizi arayip saydiricam sonra bu sefer haksiz olucam ama dayanamiyorum bu abim niye boyle yaaa ... kendi kendini uzup agliyor bu kadar gucsuz gördükçe sinirlerim bozuluyor her seferinde ayni olay .. gece gece deli oldum ya bu saf nasil algilicak olayi kiz sallamiyo ama hallaaa seni cok seviyorum gururumumrumda degil demis ya sabir ya sabir...

Bence karışma, tecrübe konuşuyor emin ol.:)

sana yazayım :
peşinden koşturan kız tatlıdır.
peşinden koşan adam kız için önemsizdir.
bu durum yarın tersine dönerse kız " eskiden böyle değildi beni aldatıyor" der.
genç erkekler veya yaşı her ne olursa olsun kadına kıza doymamış erkekler vijana salak olur. bu yüzden bu tür durumlar gene gene ve gene olur.
durum budur.
senin durumunda : süper tipik bir görümcesin :D

Kizlar sabah uyanmis yemek filanda yemedi bol bol sigara icti ac karnaa topladi esyalari atmaya gidiyomus .. kizida taniyorum beni her yerden ekleyip surekli tanışmak isteyen bir tip .. ayrica sabah bana anlatmak istedi istemedim dun resmen odadan kovdu tabi kiza yalvaricakya banane dedim senin isinden.. bir de diyo onu kaybetmek istemedigim icin hep yalvardim ayrica aldatma vs yok kizin cani skliyo bunaldim ben diyip sacma triplere giren biri her yerdende engellemis ergen ya.. buda hala kiz bunu takmamasina ragmen kul kole iyi oldu ama hic uzulmedim valla kendi bilir artik .. ergenus ya 25 yasina geldi hala pesinj biz topluyoruz kizlar abi diyorumda aramida bir yas var oyle abi olayimiz yok bizim pat pat soylerim her seyi.. lafimi esirgemem .. anlat anlat otuz kere hala aynidir.. odamda sigara icme derim gider orda yakar yakar icer .. ay valla cok derdim de abimle ilgili bunlar sadece buraya yazdiklarim

sana yazayım :
peşinden koşturan kız tatlıdır.
peşinden koşan adam kız için önemsizdir.
bu durum yarın tersine dönerse kız " eskiden böyle değildi beni aldatıyor" der.
genç erkekler veya yaşı her ne olursa olsun kadına kıza doymamış erkekler vijana salak olur. bu yüzden bu tür durumlar gene gene ve gene olur.
durum budur.
senin durumunda : süper tipik bir görümcesin :KK70:
Canim bizimki tam kilibik bir erkek modeli kiz bunu kullaniyor bende buna kiziyorum yoksa asla karismam takmiyor etmiyor kulllaniyor resmen kartindan bir ton alisveris yapildi bu ogrenci odemeyi nasil yapicak her seyi kiza almislar o borcta bu safa kaldi

bır kardesım var neredeyse 20 sene evvel bır kıza takıldı ve malesef suanda o kızla evli

bir konum vardı hatta bakabılırsın :KK43:(((

Bakiyim canim hemen

bir konum vardı hatta bakabılırsın :KK43:(((

Okudum valla allah sabir versin size ne oldu peki baristiniz mi abinizle nasil oldu durumlar yorum uapacaktim konunuza ama kilitlenmis..

Canim bizimki tam kilibik bir erkek modeli kiz bunu kullaniyor bende buna kiziyorum yoksa asla karismam takmiyor etmiyor kulllaniyor resmen kartindan bir ton alisveris yapildi bu ogrenci odemeyi nasil yapicak her seyi kiza almislar o borcta bu safa kaldi
bunlara karışma ..
hayatta yedigin kazık = tecrübe :D
abin de kazığı yiye yiye alışacak..en fazla baban annen demeli bunu...oğlum bu ne bicim harcama bu böyle dikkat et. ederse o da..

Okudum valla allah sabir versin size ne oldu peki baristiniz mi abinizle nasil oldu durumlar yorum uapacaktim konunuza ama kilitlenmis..
Abim değil kardesim
Evet kilitlendi çnk herkes gelini kıskanıyorsun diye yorumlar yaptı
Barıstık kardesim özür diledi benden
Biz birlikte calısıyoruz

Ama ben gelinle görüşmüyorum pek

Bence sizi ilgilendiren bi durum yok.Abinizin kendi hayatı ve dolayısıyla kendi seçimleri.Yorum hakkınız olduğunu sanmıyorum.Hatta arayıp kıza saydırma hakkınız olduğunu düşünmeniz ayrıca skandal.

Back
X