Sinir Krizi Geçirip Eşime Tokat Attım

murexagor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
115
-51
26
32
Merhabalar,

Geçen gün evde otururken eşim ailemi suçlamaya başladı. 33 haftalık hamileyim lütfen bana sayma dedim ama susmadı bir türlü. Sinirden ağlamaya başladım. Asla susmadı. Susmayınca kendimi tutamayıp var gücümle 4 kere tokat attım. Hiç bir tepki vermedi beni sakinleştirmeye çalıştı. Sonra evden çıktı 1 gecedir evde yok. Aradım geleceğini söyledi eve gelince nasıl iletişim kuracağım bilmiyorum.

Tokat bence çok gurur kırıcı bir davranış. Her ne olursa olsun atmamalıydınız. Siz maşallah 4ünü birden atmışsınız.

Nasıl yani 4 kere tokat? Şiddet uygulamışsınız eşinize empati kurun aynı şiddette tokadı siz yeseydiniz eşinizin ne yapmasını isterdiniz? Erkeklerin bahaneleriyle aynı bahaneleriniz de açıkçası. Çok üzüldüm eşiniz için

Merhabalar,

Geçen gün evde otururken eşim ailemi suçlamaya başladı. 33 haftalık hamileyim lütfen bana sayma dedim ama susmadı bir türlü. Sinirden ağlamaya başladım. Asla susmadı. Susmayınca kendimi tutamayıp var gücümle 4 kere tokat attım. Hiç bir tepki vermedi beni sakinleştirmeye çalıştı. Sonra evden çıktı 1 gecedir evde yok. Aradım geleceğini söyledi eve gelince nasıl iletişim kuracağım bilmiyorum.
Anlamadım adamın ellerini bağlayıp mı 4 defa tokat attınız 😳

Ne dedikleri önemli aileniz hakkında kötü konuşuyorsa sinirlenirsiniz ve hamilesinizde bıraz dıkkat etmeli tabikide tokat hoş bir durum degıl ama oda pişman olmalı ki sizi sinir ettiği için sakinleştirmege çalışmıs ama eve gelmemesini kınıyorum doğumunuza az kalmıs ve o haldeyken sizi evde bırakması doğru değil

Sinir krizi geçirir şekilde ağlamaya başlamıştım. Sanırım daha da büyümemesi için tepki vermedi. Siz şimdi böyle yazınca içim daha bi kötü oldu.
İyi ki vermedi. Siz haklıyken haksız konuma düşmüşsünüz. Benim eşim de bazen yerli yersiz konuşur bende hee tamam sizin köy daha büyük der kahve yaparım içerim ya da telefonda birşeyler izler dinlerim. Eşinizin içinde aileniz ile alakalı bazı yaralar var. Çözüme ulaşmadan da bu evliliğin sonunun yakın olduğunu hissediyorum.

Merhabalar,

Hamile kadını çileden çıkartıp, sonra bunu bunu yaptın diye evden çıkıp gitmek ilginç. Adamı herhalde bu halinle yakasından tutup tokat manyağı yapmamışsındır. O tokatları ne kadar güçle atabilirsin ağlarken. Sonuçta yazdığın gibi eğer ağlarken o ağlama krizinde kendini kaybedip yapmışsın.

Daha önce böyle evden gittiği oldu mu? Normal bir evlilikte 1 geceden fazla ortadan kaybolması çok ilginç ve rahatsız edici.

Kendini güzelce ifade edebilirsin, ağlama sırasında kendini kaybettiğini bu yüzden böyle yaptığını söylersin. Evet kırılmıştır ama onarılabilir haldesiniz.

Aklıma Gerzek Şaban filminde, şabanın kadın oyuncuya vuruşu geldi 😅
Tokat bana asla uymaz ama bir şey dememiş gelir eve

Tokatla bumerang yapmışsınız. Adamı şamar manyağı yapmışsınız. Tokat atıp replay yapıp bir daha atmışsınız. 😑😑😑

Back
X