Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben seni çok iyi anlıyorum.. ama sen şanslısın Bursa İstanbul arası yine yakın ben 12 saatlik mesafedeyim ve bambaşka bir kültürle karşı karşıyayım... eski görev yerine iade talepli dilekçe ver bağlı olduğun bakanlığa... ben dönemedim bende hergün çok üzülüyorum belki sen dönersin... bende konu açmıştım.

insanlarda bi cemkirme ihtiyaci var ki hemde nasil toplum olarak normal degiliz.kadin derdini acmis illa bi sekilde terslicekler hoslarina gtmiyosa yazmicaklar okadar karsi tarafi ekstra uzmenin mantgi ne anlamadm
Kendilerini bu yolla tatmin ediyor olmalılar dışarıda kimseye bişey diyemeyen belki burda eleştirerek deşarj oluyodur, eleştirininde bi ayarı olmalı bazıları teşhis falan koymuş kadına...

Esinizin isi sabit mi? Tayin durumu falan yok mu? Eger tayin isteyebilirseniz istanbula o zamana kadar sabredin haftasonlari falan gidin. Yeni bir hayst kurmak tanimadigin yerde zor tabi. Ama bir yeri de icindeki insanlar guzellestiriyor. Cevre edinmeye calisin.

Arkadaşlar daha önceki konularımı bilenler vardır bn bursaya gelin geldim 2 ay oldu ne işimden ne burdaki hayatıma alışamadım geri gitmek istiyorum gidemiyorum depresyondayım çıkmazdayım hergün ağlama krizlerindeyim beni eleştirenler olablr ama yapamıyorum alışamıyorum ailemden birinin sağlık problemi var aklım orda yine ağlamaktan krize girdiğim bi zamandayım vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin
O kadar iyi anliyorumki seni bende senin durumundayim gurbet zor cok zor

Ben seni çok iyi anlıyorum.. ama sen şanslısın Bursa İstanbul arası yine yakın ben 12 saatlik mesafedeyim ve bambaşka bir kültürle karşı karşıyayım... eski görev yerine iade talepli dilekçe ver bağlı olduğun bakanlığa... ben dönemedim bende hergün çok üzülüyorum belki sen dönersin... bende konu açmıştım.
Alışmaya çalışıyorum maddi olarak Bursa bizim icin avantajlı olduğu için kalıyoruz 2 oldu geleli o yüzden ters tepki almamak adına sabrediyorum eşimin görev süresininin dolmasına 1.5 yıl var yine alışamazsam o zmn gitmeye karar verdik

Esinizin isi sabit mi? Tayin durumu falan yok mu? Eger tayin isteyebilirseniz istanbula o zamana kadar sabredin haftasonlari falan gidin. Yeni bir hayst kurmak tanimadigin yerde zor tabi. Ama bir yeri de icindeki insanlar guzellestiriyor. Cevre edinmeye calisin.
Eşimin tayin süresi 1.5 yıl sonra o zamana kdr biyere kımıldayamayız sürekli istanbuldayım ztn haftasonları 1.5 yıla kdr alışemassam döneceğiz umarım alışırım

Alışmaya çalışıyorum maddi olarak Bursa bizim icin avantajlı olduğu için kalıyoruz 2 oldu geleli o yüzden ters tepki almamak adına sabrediyorum eşimin görev süresininin dolmasına 1.5 yıl var yine alışamazsam o zmn gitmeye karar verdik
Sen şanslısın öyle düşün 1,5 yıl nedir ki geçer gider.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X