• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir krizi geciriyorum galiba

hifa_selim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
105
0
46
Almanya
mrb arakdaslarr diger forumlarda yazdim ama arakadaslar dediki yeni konu ac
bu sabah dr daydim ve bana depresyona gridigimi söyledi gözlerin ölü bakio sen cok sk ölümü düsünmüssün dedi ve öyle görünüorki sinir krizi geciriorum ama emin diilim belirtileri nelerdir biliomusunuz

mrb arakdaslarr diger forumlarda yazdim ama arakadaslar dediki yeni konu ac
bu sabah dr daydim ve bana depresyona gridigimi söyledi gözlerin ölü bakio sen cok sk ölümü düsünmüssün dedi ve öyle görünüorki sinir krizi geciriorum ama emin diilim belirtileri nelerdir biliomusunuz

Siz psikayriste gittiğinize emin misiniz? Hiçbir doktor ölü bakıyosun demez :S

Depresyonda olabilirsiniz ama sinir krizi geciriyor olsaydınız inan buraya yazacak dermanınız olmazdı.

Allah allah ne bicim bir doktor o oyle diplomasi varmiymis acaba , olu bakiyosun ,olumu cok dusunmussun,ne demektir yahu.. Sen neden bu durumdasin once onu yaz istersen icini dok,
sorununa care bulalim,doktordan daha iyi tavsiye akil verecegimize emin olabilirsin..Yani seni depresyona sürükleyen derdini anlat cnm..

peki doktorunuz bunları direkt böyle mi söyledi yoksa siz mi bunları anladınız dokronuzun söylediklerinde ayrıca sinir krizi geçirmek basit bir olay değil insanın kendinde olmama halidir.

hyr ben aile hekimine gittim nefes darligi ve el kol uyusmasindan ve sinirime hakim olamadim herseyi anlattim 6 aydir evliyim ve cok geride kalmis insanalrin arasina girdim cok skiolar esim arada kaldigi icin ona pek bisey anlatmiorum artik cünkü bana yarari yerine zarari oluo ailesine bisey dedirtmio neyse gecelim onu. dr bile pesime ya eltimi ya kaynanmi takmaya calio kayinpederim misafirim gelse onlari niye davet etmiomusum diye aliniolar altli üstlü oturuoruz hayatimda kendim karar alamaz hale geldim baba cok uyardi beni sen o evde mutlu olamssin diye ama esimi cok sevdigim icin herseyi göze aldim keske almasaydim bunalrda hersey normal sanki 50 sene öncesinde yasilar kadinin yeri belli erkegin yeri belli diolar erkek evde is yapmazmis kadina yardim etmezmis isterse dövermisde severmisde allahtan esimin böyle bi huyu yok beni cok sevior ama sahiplenemior iyice bunaldim hergün agliorum nefes almayi unuttugum oluor bazen

Pardon aile hekimiymiş zaten, psikoloji konusunda uzman olmayan bir doktor bu teşhisi (ölü ölü bakıyorsun ölümü düşünüyorsun e o zaman depresyona girmişsin) zaten nasıl koyup ilaç verebilir ki..

çok üzüldüm...
nasıl bir aileye gelin gitmişsin...
Allah sabır versin,eminim çok zorlanıyorsundur.başka bir yere taşınma imkanınız olsa çok iyi olur...
karşı tarafla iç içe olmak çok bunaltıcı bir durum...

cilt ruhun aynasiymis dedi ve cildimde yaralar cikamya basladi heeryerim agrior sürekli uykum var yorgunum hicbiseye ilgim kalmadi evlilik artik umrumda degil rüyamda bile kaynatmi görüom geceleri uykum kacio

cilt ruhun aynasiymis dedi ve cildimde yaralar cikamya basladi heeryerim agrior sürekli uykum var yorgunum hicbiseye ilgim kalmadi evlilik artik umrumda degil rüyamda bile kaynatmi görüom geceleri uykum kacio burnum kanio

atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya aynı durum canım arkadaşların dediği gibi başka bir yere gitme imkanınız yok mu ?Doktora da şaşırdım bu ne biçim bir teşhis acaba kötü göründüğünü mü söylemek istedi ki? Sen bence bir psikiyatriste git canım ialçlarını ihmal etme eşine durumunu anlat yardımcı olsun sana

Psikiyatriste git diyeceğim çünkü kafaya taktıkça kötü olursun iyice kendi içine çekilirsin. Ama ondan önce bulunduğun çevre değişmedikçe ya da sen çevreye uyum sağlamadıkça psikiyatrisin verdiği ilaçta hiçbir fayda vermez. Evliliğin başlarında bunalımlı zamanlar olduğunu forumda görüyorum tek eşinle değil eşinin ailesi de var. Bence başka bir yere taşınma alternatifini düşün o da yoksa eşinin ailesiyle ilişkilerini sınırla ve tavrını koy. Sana senin istemedikleri şeyleri yaptırmamalılar.

aaah hepiniz anliosunuz beni birtek esim anlamiior burasi kendi evimiz oldugu icin tasinmak istemior dr beni psk. yollamak istedi ama uzakta oldugu icin tek gidemezsin dedi yanimada birini alirsam herseyi ögreniler buda kötü olur cünkü onlara göre ben herseyi abartiorum sacnaliorum depresyon neymiski ayip onlara göre burda bi kadin depresyin diye diye yuvasini dagitmis beni ona benzetiolar utanmaz kaynatam baba olacak guya ama beni sikayet edioki esime kavga edelim diye ve gelmis bana bosan dio anlasmiosaniz sen aradan bi cekilsen problem kalmicak

eşin ailesine uymuyorsa boşver kimseyi umursama.kapanı kapat eşinle kendi hayatını yaşa.onlara depresyondayım size alışamıyorum vs gibi sözler söyleme.evini değiştiremiyorsan kimseyi umursamamayı öğrenmelisin.mantıklı hareket edip eşini kendi tarafına çekip kimsenin size karışmasına izin verme:31:

hepsini yaptim kapimi kapattim diye düsman dediler bana kocam isine geldigi gibi söyledimmi bilmiorum ama yinede tekrarlim gecenlerde anneside babsida bana krici seyler söylediler herzamanki gibi esime söy<lemek isterken daha kizdi bana niye sikayet ediomusum diye ama babasi beni sikayet edince kosa kosa assa gelio sen böylemi yaptin diye babasina sus desin ozmn

Back
X