burasi cok kücük biyer kurslar felan evde karakalem calismasi yapiorum müzik esliginde komedi dizileri izliorum hatta kk sayfasina girmeden önce yine deli gibi agladim uykum kacti esimle konusmayi cok denedim ama olmuor calismamida istemior 24 saat evdeyim restimi cekmek istedim bana gavur dediler daha napimki ben piskologa göndermek istedi dr beni ama cok uzakta yanliz gidemem egerki esim götürürse hersey ortaya cikar ve delirir dedigim gibi 50 sene öncesinde yasiolar esimde ayni ona baktigimda annesini babasini görüorum ayak uydurmaya calistim ama 48 yasindaki bi adam esini saka niyetine kaltak oro... diosa afedersiniz ben bu aileye ayak uyduramam
**slm kizlar dün üye oldum care bulamadim bi türlü ben 6 aylik evliyim bebek istiorum aslinda ama evlendigimden beri evde insaat var ve esim hep calisio bos günlerindede hep insaata yardim edior birbirimze hic vakit ayiramadik cok seyrektir beraber byiere cikip gezdigimiz ama bi yandanda asil simdi yapayimki insaata elime sürmek istemiorum cünkü benim görevim degil onlarin insaat pisligini temizlemek beni ztn insaatin ortasina gelin getirdiler ve hic anlayis göstermediler hic bi konuda bi yandanda inat olsun diye yapmak istemiorum cok arada kaldim**
daha pazar günü yengemle konustum masallah onun evliligi cok gzl 9 senedir evli ama ilk günki gibi seviolar bana dediki tek senin evliligin böyle degil her evlilikte genellikle kayinpeder ve kayinvalide sorun yapar ama saberedeceksin bosanmak olmaz kendi isteginle evlendin dedi abimde cok degismis 5 sene öncekiyle simdiki hali cok farkliymis zamanla oturur dedi hersey
acık ve net konusacagım onceki yorumlarında k.validem herseyıme karısıyor nereye gideyim ne yapayım dıyorsun sora dıyorsunki eltim onlarda habersız bişey yapmıyor hastaneye bıle beraber gıdıyorlar ,hangi brans doktora gidecegıne k.pederim karar verıyor eee niye benle böyle değiller diyorsun buseferde... yani dengesiz konusuyorsun haklı cıkacam derken daha cok batıyorsun farkında olmadan acık vermeye basladın haberın olsun...
2.yorumundan baslıyorum ; eşin keyfınden calısmıyor heralde o ınsaatta bir an önce bıtsın dıe ugrasıyor adam.. o insaat dediğin yer bitince senın evın olacak farkındamısın?? sizin evliliğiniz kagıt uzerınde kalmıs maalesef sen önce esıne yakınlasmaya dene,eşinin yaptıklarını hor görüp kucumsersen bu evlılık cıkmaza girer soyleyeyım.. evlendin baba evinden cıktın artık yenı bi hayatın var bunu unutma.. burda bile sana yardımcı olmak isteyenlere kücümseyerek cvp verıyorsun kımbılır real hayatında nasıl davranıyorsun eşine ve eşinin ailesine...
Aşk evliliği diye balıklama atladın ama şimdi sudan cıkmıs balıga dondun... eger gercekten bosanmak istiyorsan almanya gibi bi yerde devlet bosanan eslere çok guzel sahıp cıkıyor ama senın derdın aslında bosanmak değil bebek sahıbı olmak..eşinde sanırım insaatı bahane edıyor sende sırf bu yuzden pürüz çıkartıyorsun.. güzelim ancak böyle kendını uzup zarar verırsın haberın olsun..
madem bosanmaya niyetın yok mecburen ayak uydurmak zorundasın ne demişler.. ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.. sen deveyi gütme çabasını gostereceksın..
insaata yardım etmesen(bence etmelisin) bile sıcak cay koyup gotur eşine yanına kek yap bak bu bile eşinin nasıl hosuna gidecektır.. yemeklerını yap enazından su gotur ,insaat işi kolay değil sonucta..
3.yorumun; yengen doğru soylemıs erkekler farkına varamıyorlar evlendıklerının hemen oyle ancak kımıne gore 2-4yıl kımıne gore 3-5yılda anlıyor kendısınınde bir ailesi oldugunun farkına varıyor.. oyuzden sabredecksın.. sonucta mutluluklar karsılıklı sevgıyle sabırla olur ilk tavızı sen ver illa karsıdan bekleme mesela..
1.yorumun hem dil biliyosun hem tek basına bıyere gıdemezsın oylemi??sen bu konuda serbest bırakan eşin ve ailesiyken hala onlara muhtacsın neden acabaa??
bulundugun yer (köy sanırım) çölün okyanusun ortasında değil ya illaki bi toplu tasıma aracları vardır saatlıde olsa.. bi akrabam orda ve catpat almancasıyla bu toplu tasıma araclarına binip sehıre gidip işini halledip gelıyordu,yada bizi gezdırıyordu ... senın almancan süperse niye gidemiyorsun tek uzaklıgı bahane etme şimdi...
almancan tam yok sanırım yarm yamalak anlaşılan...evde resımle ugrascagına dilini geliştir ilk once..
yada dilim tam benım diyorsan farklı diller öğrensene ispanyolca ,yunanca gibi... inan resımden daha cok oyalar seni..
sen artık babamın o kucuk sımarık kızı değilsin bunu anla ilk önce...
yeni bir aileye giriş yaptın kendine ait bir evin var evli bir kadınsın sorumlulukların var kendine ve cevrene karsı tamam mı ona göre davran
genelde evliliklerin ilk 2yılı çok zor gecer cunku ıkı farklı ınsan(severek aşk evliliği yapmıs olsa dahi) aynı catı altında yasamaya baslamasıdır..fıkırler catısır yeri gelir aileler dürter yine bi tartısma patlak verır ama zamanla yengenın deidği gibi kım cin kim in anlasılır ve artık o kavgalar tartısmalar minimum olur
çok hırslısın önce bu hırsına hakim ol.istediğin olmadıgı zaman baba evınden kalma bi alıskanlıkla hemen depresyona ölüme baglıyorsun bunu sende bılıyorsun ama şuan bulundgu yer baba evi değil istedıgın her an yapılsın edılsın..dedımya artık evli bir kadınsın(ARTIK EVLENDİN) kendıne ve cevrene karsı sorumlulukların var.. ÖYLE KAFANDA HER İSTEDİĞİNİ UYGULAYAMAZSIN YOKSA SONUCLARINA YİNE AGIR Bİ ŞEKILDE KATLANACAK OLAN SEN OLACAKSIN..
velhasıl henüz çok toysun herseye agresifsin ve dolduşa gelmeye çok müsayıtsın.. aklını kullan bebek istiyosan bu aileye ayak uydurmak zorundasın eşini hor görüp durma kırılır yoksa.. senın nasıl duyguların varsa onunda aynı sekılde duyguları var bunu unutup bencil olma..
sen yıne evınde sanatını icra ettir ama eş eşinin ailesine karsı kucumseyıcı sozler soyleme .. evliliğini baskalarının evlılıklrıyle kıyaslama asla.. dört duvar arası kım ne yasar bılemez kımse değilmi...
not:bu soyledıklerımın hepsı sana sinek vızıltısı gibi gelecektır yaaa neyse yinede belki dediklerimi dikkata alırsın diye yazdım